- 20 Eylül 2012
- 21.766
- 87.834
- 798
Sevgili Leylasamir88,
Hic endiselenip korkacak birsey yok inanin.
Benimde dogumum fufuemre arkadasimizinki gibi cook kolay oldu.
Epidural alana kadar biraz sancim oldu, arkadasimizinda soyledigi gibi sancilar esnasinda nefes egzersizi yaptim.
Dogru nefes alip vermeyle ugrasirken sanciyi cok farketmedim bile:)
Epidurali cok meak ediyordum hemsirem omuzlarimdan tuttu,sacimi oksadi, basini basima yasladi bana cok cesaret verdi tum bunlar.
Anestezist de epidurali yaptisinek isirigi gibi birsey inanin asi daha cok acitiyor:)) sonrada bitti dedi sasirdim..
Epiduralden yarim 20dk sonra sag bacagim, ondan 10dk sonrada sol bacagim uyustu ve ne sanci, ne ikinirken bir aci, ne epiyoztomi esnasinda, ne de dikis esnasinda hicbir sey hissetmedim.
Dogumdan odama ciktik dusumu aldim, giyindim, makyajimi yaptim, karnimi bir guzel doyurdum:))
1 tane agri kesici verdiler, ondan sonra agrim bile yoktu almadim agri kesici.
Yani korkacak hic bir sey yok.
Epiduralin bana yada bebegime bir zararida olmadi, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Herkese saglikli dogumlar:)
Hic endiselenip korkacak birsey yok inanin.
Benimde dogumum fufuemre arkadasimizinki gibi cook kolay oldu.
Epidural alana kadar biraz sancim oldu, arkadasimizinda soyledigi gibi sancilar esnasinda nefes egzersizi yaptim.
Dogru nefes alip vermeyle ugrasirken sanciyi cok farketmedim bile:)
Epidurali cok meak ediyordum hemsirem omuzlarimdan tuttu,sacimi oksadi, basini basima yasladi bana cok cesaret verdi tum bunlar.
Anestezist de epidurali yaptisinek isirigi gibi birsey inanin asi daha cok acitiyor:)) sonrada bitti dedi sasirdim..
Epiduralden yarim 20dk sonra sag bacagim, ondan 10dk sonrada sol bacagim uyustu ve ne sanci, ne ikinirken bir aci, ne epiyoztomi esnasinda, ne de dikis esnasinda hicbir sey hissetmedim.
Dogumdan odama ciktik dusumu aldim, giyindim, makyajimi yaptim, karnimi bir guzel doyurdum:))
1 tane agri kesici verdiler, ondan sonra agrim bile yoktu almadim agri kesici.
Yani korkacak hic bir sey yok.
Epiduralin bana yada bebegime bir zararida olmadi, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Herkese saglikli dogumlar:)