Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genislerse esim benden sogur diye cok korkuyorumİki normal doğum yaptım sıkıntı yaşamadım eski formuna döndü genişlik olarak
Egzersiz olmadan toparlanmazmiİlk aylar geniş oluyor haliyle ama kegel egzersizlerini aksatmadan yaparsan çabuk toparlanır. Ben iki normal doğum yaptım ve gayet iyi durumdayım egzersizler sayesinde.
Tabi ki toparlanır ama yeterli gelmemişti bana, kegel egzersizi çok basit bir şey bebeği emzirirken olduğunuz yerde bile yapılabiliyor. Aslında bunu bütün kadınlar düzenli yapmalı, ileri yaşlarda idrar kaçırma sorunumun ortaya çıkmasını engelliyor. Ben top kullanmıyorum etkisi nasıldır bilmiyorum ama şu an kaslarımı sıktığımda eşimi içeride sıkıştırabilecek kadar güçkülerEgzersiz olmadan toparlanmazmi
Esim sogur bnden diye cok korkuyorum insallah eski haline donerTabi ki toparlanır ama yeterli gelmemişti bana, kegel egzersizi çok basit bir şey bebeği emzirirken olduğunuz yerde bile yapılabiliyor. Aslında bunu bütün kadınlar düzenli yapmalı, ileri yaşlarda idrar kaçırma sorunumun ortaya çıkmasını engelliyor. Ben top kullanmıyorum etkisi nasıldır bilmiyorum ama şu an kaslarımı sıktığımda eşimi içeride sıkıştırabilecek kadar güçküler
Nasil egzersiz ypiyodunuz anlatirmisinizTabi ki toparlanır ama yeterli gelmemişti bana, kegel egzersizi çok basit bir şey bebeği emzirirken olduğunuz yerde bile yapılabiliyor. Aslında bunu bütün kadınlar düzenli yapmalı, ileri yaşlarda idrar kaçırma sorunumun ortaya çıkmasını engelliyor. Ben top kullanmıyorum etkisi nasıldır bilmiyorum ama şu an kaslarımı sıktığımda eşimi içeride sıkıştırabilecek kadar güçküler
Eşin bu yüzden senden soğuyacaksa defolup gitmeli bence. İkinizin bir parçasını dünyaya getiriyorsun, o rahim 9 ay canlı büyütüyor içinde elbet biraz fark olacak. Sen şimdiden kegel egzersizi çalışmaya başla, kasların güçlensin, doğuma da çok faydası oluyor o kasların çalışmasının, bebeğe bir zararı da yok. Bence eşin bunu düşündüğün kadar büyütmeyecek, bu konuda takıntı yapmış olan sensin, ayrıca genişleme dediğimiz şey öyle bileğinin içeri gireceği kadar çok değil. 40 günde fazlasıyla toparlanmış oluyorEsim sogur bnden diye cok korkuyorum insallah eski haline doner
İnternette kegel egzersizi diye sorguladığınızda ayrıntılı bilgiler çıkıyor. Hatta animasyonlu anlatımlar bile var.Nasil egzersiz ypiyodunuz anlatirmisiniz
Bu tamamen kişinin ten özelliğine bağlı bazısı 4 doğum yapar döner bazısı 1 doğum yapar dönmezKizlar normal dogumdan sonra vajina geniş klıyomu yoksa eski halini alıyomu
Gebesiniz bir mucize dünyaya getireceksiniz. Ve bu yüzden eşinizin sizden soğumasından mı korkuyorsunuz? Allah ıslah etsin. Bu yüzden soğuyacak adam da defolup gidebilirEsim sogur bnden diye cok korkuyorum insallah eski haline doner
Emzirirken nasil yptiniz pekiİnternette kegel egzersizi diye sorguladığınızda ayrıntılı bilgiler çıkıyor. Hatta animasyonlu anlatımlar bile var.
Nasıl yapıldığını araştır anlarsınEmzirirken nasil yptiniz peki
Bunun için soguyacaksa kendi bilir bence sıkıntı yapma düzelir eski formuna döner kegel egzersizleri yapabilirsiniz düzenli ben faydası olduğunu bilmiyordum ama yapıyordumGenislerse esim benden sogur diye cok korkuyorum
Genislerse esim benden sogur diye cok korkuyorum
Emzirirken nasil yptiniz peki