- 10 Aralık 2022
- 2.835
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Kızlar selam,
Normal doğumda da sezaryen doğumda da sonda takılıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarırken halen uyusuk muydunuz? Aci agri oluyor mu?Benim spinal sezeryandi takildi
Yari uyusuktum cikarilirken. Hissettm ciktigini ama acimadi.Çıkarırken halen uyusuk muydunuz? Aci agri oluyor mu?
Doğumda idrar kaçırma olmasın diye yapılıyor heralde? Fobi var bende bu alete karşı rica etsem takmasalar olur insallah ya düşüncesi bile canımı çok sıkıyorYari uyusuktum cikarilirken. Hissettm ciktigini ama acimadi.
Normal doğumda olmuyor sezeryanda takılıyorKızlar selam,
Bildigim kadariyla uyusmus haldeyken mesane dolup yirtilmasin diye yapiliyor. İnan sezeryan sirasinda ve sonrasinda o kadar umrunda olmuyor ki idrar yolunDoğumda idrar kaçırma olmasın diye yapılıyor heralde? Fobi var bende bu alete karşı rica etsem takmasalar olur insallah ya düşüncesi bile canımı çok sıkıyor
icinizden bebek cikacak, siz sonda kismina mi takiliyorsunuzKızlar selam,
Evet bu sizin için bir sorun mu? Konu hakkında bilginiz var mı? Yoksa böyle anlamsız bir yoruma inanın hiç ihtiyacım yok. Zira güzel güzel yazmıştım fobim var diye. Umarım okumaniz vardır.icinizden bebek cikacak, siz sonda kismina mi takiliyorsunuz![]()
Ayyy çok sağ olunBildigim kadariyla uyusmus haldeyken mesane dolup yirtilmasin diye yapiliyor. İnan sezeryan sirasinda ve sonrasinda o kadar umrunda olmuyor ki idrar yolunsaglikli dogumlar olsun inan hiiiiic endiselenme.
Okumam yok benim, tesekkurler.Evet bu sizin için bir sorun mu? Konu hakkında bilginiz var mı? Yoksa böyle anlamsız bir yoruma inanın hiç ihtiyacım yok. Zira güzel güzel yazmıştım fobim var diye. Umarım okumaniz vardır.
Hak edene hakkını vereyim dedimOkumam yok benim, tesekkurler.
Siz bu uslubunuzla guzel guzel yazdiklarinizi da bozmussunuz