normal doğum yaptım eşim benden soğudu:(

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
merhaba, kızlar of derdım büyük eşim her gecen gün benden soğuyor cinsellık anlamında,ne oluyor böyle anlam veremıyorum,eşimle en ıyı anlastığımız sey cınsellıkti,hatta hamıleligımın 8. ayına kadar cinsellık devam ettı hergun diyebılırım,hatta cinsellıgı bıraktık 1 hafta sonra doğum oldu,doğum yapalı 2bucuk ay oldu eşim bana yanaşmak istemıyor:KK43: hep kacıyor,ben zorluyorum bahaneler uyduruyor yorgunum vs. gıbısınden,15 günde bir cınsellık oluyor oda ruhsuz isteksiz kendını zor adapte edıyor,ben istemesem onuda yapmıcak,bana karşı iyi davranıyor bebeğine çok ilgili,aldatıyor mu diye aklınıza gelırse eşimin dükkanı evımın karşısında süreklı gözumun önunde kendını hep işine adapte etmiş durumda üstü başı camur ıcınde gelıyor işi dolayısıyla,kendıne aldatacak kadar bakmıyor,ben üstünü değiştir diyorum o şekilde değiştiriyor yoksa aynı kıyafetle dolasacak ben dıyene kadar ,aldattıgı hıc aklıma gelmıyor,herşey doğumdan sonra oldu cok üzgünüm evde kardeş gibi yaşıyoruz,bakımlı bir kadınım evde bıle topuklularla gezıyorum ,miniler giyiyorum dekolte makyaj gecelık vs. önunde eğiliyorum falan fılan yok ,adam benı arzulamıyor,önceden cok seksının vs. gıbı sozler soyleyen adam gitti doğumdan sonra başka biri geldi acaba benden tiksindi mi??? herseyı acıkca yazdım bana fıkır verın kızlar,ne yapmalıyım?:KK43:

kızlar sormuşsunuz yazmayı unutmuşum,doğuma benimle birlikte girmedi,dışarda 8 saat bekledi,ama doğumdan sonra ki halimi perişanlığıma vs. şahit oldu bırde sordu içerde neler yasadıklarımı anlattım tabiki,ayrıca hamilelikten önceki kilomdayım spor diyet vs. yapmadan hemde, eskisi gibiyim,beni tanımayanlar yenı doğum yaptıgıma şaşırıyor,hersey eskisi gibi yani neden böyle bu adam offfffffffff

Son düzenleme:
yok cnm sogumamıştır bnecee hataa sana baglıgı istegide daha da aetar bikat dahaa bir bebek dünaya getimisn zaman bırak bakalım düzelir

bende onu soracaktim sizinle doguma girdimi,her erkek bir degil cogu dogumdan sonra cissellikten soguyor,ama siz ona evlat verdidiniz icinizden bi can cikiyor o an görsellik mecburen bozuluyor,keske doguma yanliz girseydiniz..

Arkadaşlarında dediği gibi doğuma girdiyse o yüzden soğumuş olabilir. Bir de normal doğumdan sonra dikiş yada vajinal bölgede açılma falan olduysa ondan da olabilir mi ki? ama sonuçta siz ona bir evlat verdiniz. Eğer maddi sıkıntınız falan varsa yada işinden dolayı bi sorunu falan olabilir bu size bu şekilde yansımış olabilir.. insan bişeye mutsuz olunca da bazen canı hiçbir şey istemiyo.. tabi neden böyle olduğunu kesin bilemeyiz sadece aklıma gelen fikirleri yazdım.. :26:

cindy16, mükemmel bi tespit.
konu sahibi doğuma yalnız mı yoksa eşiyle mi birlikte girdiğini söyleseydi yardımcı olabilecektim.
ama şunu söyleyebilirim.
eşinizin gözündeki sosyal statünüz değişti. eskiden sevgili, eş, partner, ev arkadaşı vs. diniz, şimdi ise buna annelik de eklendi.
öncelikle bu duruma alışması, sizi hem çocuğunuzun annesi, hem de eşi olarak kabullenmesi gerekir.
evdeki bebeğe ve yeni hayatınıza alışınca düzene girecek. emin olun:KK16:

sizi anne olarak goruyordur zamanla duzelır....
arkadaşa katılıyorum. bir süre aynı anda "eş" ve "anne" olabileceğini anlayamayabilir. işteki yorgunluğun üstüne bir anda yüklendiği "baba" sıfatı ağır gelmiş olabilir. daha 2.5 ay olmuş, zaman verin ona.

canım bnim aynısı banada oldu cinselliği bırak yüzüme bakmıyodu açıkça konuştum ben eşimle çocuk var seni düşündüğümden dedi pek inanmadım bebeğim 4-5 aylık olunca eskisi gibi oldu.. ama eşin senle doğuma girdiyse sorun buda olabilir...yinede sıkma canını arkadaşlarada katılıyorum sen bir annesin artık :)

zamanla düzelir canım çoğu çiftte oluyor bu durum hiç canını sıkma...şimdi farklı bir süreç yaşanıyor hayatınızda biraz zaman ver adapte olsun ....bir süre sonra herşey normale dönecek ...bu konuda çok üstüne gitme kendi haline bırak biraz ...:KK34:

valla tiksinti, beğenmeme vs. den değildir. nedense bu erkeklerde doğumdan sonra bu tür şey yaşanıyor. sanki kendileri doğum yapmış gibi eşlerinden kaçıyorlar. benim eşimde aynılarını yaptı. 15 ay oldu düzeldimi düzelmedi. sordukça bahaneleride hazır. emziriyorsun, yoruluyorsun bilmem ne. ama çözemedim asıl sorunu. çözmekte istemiyorum. çünkü cevabını bulamıyorum. zaten tanıdığım kim varsa doğum yapan hepsi aynı dertten muzdarip. sen yine 2,5 ay olmuş diyorsun biz ilk altı ay yapmadık. süslenmeyle püslenmeylede alakası yok. ben neler denedim. ama işe yaramıyor. depresyona giriyorlar diyorlar. asıl kadın girmesi gerekirken onlar giriyor nedense. valla bu işin sebebini yani doğumdan sonra neden eşlerin birlikte olmama isteklerini ciddi anlamda bulan varsa bana da söylesin.

hakkaten ya neden acaba eşimin de dedikleri aynıydı emziriyorsun uyuyamıyosun yorgunsun seni düşünyorum (kendi istesin yetrki başka zaman yorgunluktan ölsen dinlemeyen adam) :KK4:

Ben ben ben söyleyebilirim nedenini:) Çoğu hanım doğum yaptıktan sonra vucut şekli değişiyor inanın tek sebep bu he bir de mümkünse artık ne kadar olabiliyorsa eşinizin yanın da çocuğunuzu emzirmeyin tuhaf ama bu cinsellik objesi olmaktan çıkıp sadece emzirmeye yarayan araç durumunu alıyor neyse işte anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Psikolojik açıdan bakarsanız eğer bi yerde okumuştum bazı arkadaşlar da söylemiş annelik sıfatının yüklenmiş olması.Geçiyor ama bu bir süreç... He bir de benden bir tavsiye eşinizin yakınlaşmasını istiyorsanız öyle olmasa bile çocuk istiyorum deyin tabi bu durum da gizli bi şekil de korunmanız gerek:))

Bence doğum şeklinizle alakası yok doğum yapmış olmanızla ilgili diye düşünüyorum..

Bir arkadaşın dediği gibi sizi anne olarak görüyor çocuguna karşı kendini kötü hissediyor belkide. Sonuçta cinsellik anında göğsünü ellesem süt gelir diye düşünebilir :) doğum yaptı canı yanar mı diye düşünebilir vs.

Kafanızı takmayın bence zamanla düzelecektir.

kadınların ortak çilesı ''eşim/sevgılım benden sogudu''
nedense erkeklerın hıc boyle bır kaygısı yok .
paspal paspal dolasırlar ,ama yıne yaranmak ıcın sekılden sekıle gırenler de hep kadınlardır .
genelde bu tarz da acılan konular da hep ''soyle yap boyle yap esıne soyle suslen boyle bakım yap''
seklın de yorum yapmısımdır .ama artık boyle bır yorum yapmak ıstemıyorum .
son zamanlar da sureklı aynı tarz da konular acılıyor .
bu erkek mılletıne bu kadar yaranmaya calısmanın artık dogru olmadıgını dusunuyorum .
bıraz da onlar kendılerıne baksın .sız esınıze bır cocuk vermıssınız .sızden tıksınıyorsa da
o onun ayıbı kendı bılır .kafanıza takıp da sımartmayın bence:KK47:

Son düzenleme:
tiksinmek değil a canlar, bunun açıklaması şu;
(psikoloji öğrencisi olarak söylüyorum+tez konum olacak)
erkek dediğimiz varlık, kolay adapte olamayan bir canlı. ve bu ''baba'' sosyal rolünün kabul edilmesi, eşin ''anne'' sıfatını taşıyabilmesi için belirli bir zaman gerek.
eşiniz şu anda sizden soğumuş değil, sadece bebekten utanıyor ve emzirmenizi garipsiyor.
çünkü bebeğinizi doğurdunuz, emziriyorsunuz, tüm ilginiz onda ve artık siz bir annesiniz o da bir ''baba''.
şaşırması normal, siz bilinçli anneler olarak eşinizin hala sizin sevgiliniz olduğunu hissettirdiğiniz anda düzelmeye başlayacaktır.
inşallah açıklayabilmişimdir.
sevgiler bayanlar:KK16:

Herkes aynı soruyu sormuşş. Eşim benle doğuma girerse soğuma ihtimali yüksekmi ? Ben eşimin benle doğumun girmesini istiyordum bu iyi birşey değil mi yaniiii :KK50:

X