merhaba, kızlar of derdım büyük eşim her gecen gün benden soğuyor cinsellık anlamında,ne oluyor böyle anlam veremıyorum,eşimle en ıyı anlastığımız sey cınsellıkti,hatta hamıleligımın 8. ayına kadar cinsellık devam ettı hergun diyebılırım,hatta cinsellıgı bıraktık 1 hafta sonra doğum oldu,doğum yapalı 2bucuk ay oldu eşim bana yanaşmak istemıyor hep kacıyor,ben zorluyorum bahaneler uyduruyor yorgunum vs. gıbısınden,15 günde bir cınsellık oluyor oda ruhsuz isteksiz kendını zor adapte edıyor,ben istemesem onuda yapmıcak,bana karşı iyi davranıyor bebeğine çok ilgili,aldatıyor mu diye aklınıza gelırse eşimin dükkanı evımın karşısında süreklı gözumun önunde kendını hep işine adapte etmiş durumda üstü başı camur ıcınde gelıyor işi dolayısıyla,kendıne aldatacak kadar bakmıyor,ben üstünü değiştir diyorum o şekilde değiştiriyor yoksa aynı kıyafetle dolasacak ben dıyene kadar ,aldattıgı hıc aklıma gelmıyor,herşey doğumdan sonra oldu cok üzgünüm evde kardeş gibi yaşıyoruz,bakımlı bir kadınım evde bıle topuklularla gezıyorum ,miniler giyiyorum dekolte makyaj gecelık vs. önunde eğiliyorum falan fılan yok ,adam benı arzulamıyor,önceden cok seksının vs. gıbı sozler soyleyen adam gitti doğumdan sonra başka biri geldi acaba benden tiksindi mi??? herseyı acıkca yazdım bana fıkır verın kızlar,ne yapmalıyım?
kızlar sormuşsunuz yazmayı unutmuşum,doğuma benimle birlikte girmedi,dışarda 8 saat bekledi,ama doğumdan sonra ki halimi perişanlığıma vs. şahit oldu bırde sordu içerde neler yasadıklarımı anlattım tabiki,ayrıca hamilelikten önceki kilomdayım spor diyet vs. yapmadan hemde, eskisi gibiyim,beni tanımayanlar yenı doğum yaptıgıma şaşırıyor,hersey eskisi gibi yani neden böyle bu adam offfffffffff
kızlar sormuşsunuz yazmayı unutmuşum,doğuma benimle birlikte girmedi,dışarda 8 saat bekledi,ama doğumdan sonra ki halimi perişanlığıma vs. şahit oldu bırde sordu içerde neler yasadıklarımı anlattım tabiki,ayrıca hamilelikten önceki kilomdayım spor diyet vs. yapmadan hemde, eskisi gibiyim,beni tanımayanlar yenı doğum yaptıgıma şaşırıyor,hersey eskisi gibi yani neden böyle bu adam offfffffffff
Son düzenleme: