Normal dogum yapanlarda adet düzensizliği varmi

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.657
5.727
198
Merhabalar bebegim 4 aylik olcak 40im çıktıktan tam 40 gun sonra adet oldum 5gun sürdü normalde 23gunde falan olurdum önceden ve 32 gun oldu ikinci adetim gelmedi kondom kullandık geri çekme flnda degil emziriyorum bu arada test yapmalıyım yoksa boyle olan varmi duzensiz

İlk zamanlar düzensizlik olur normaldir. Hatta emzirme dönemi süresince düzensiz olanları duydum. 5-6 reglden sonra ancak düzene girmişti benimki.

Siz yine de dikkatli korunun. Şu an yumurtlama dönemini bilmek pek mümkün olmaz, takvime güvenmeyin. Bir de neden bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra hamile kalmak çok kolay oluyor. Bilimsel bir dayanağı olmayabilir ama çevremde çok gördüm, duydum bu örnekleri.

ılk yıl çok normal düzensiz olur..ama korunmaya aman dikkat

evet normal 1 sene sonra duzene girdi benim ki ama kondomoda hele ki geri cekilmeye hic guvenme

Iki tane kizim var baska düşünmüyorum buyuzden cok korktum açıkçası ama dun adetim geldi cok şükür sagolun cevabınız icin 3 aylik iğne düşünüyorum bu hakkında fikriniz varmi ilk kızımdan snra 3 sene kondomla korunduk sukur bi kaza olmadi ama baska dusunmedgm icin koruması daha yüksek yöntem dusunuyorum

evet normal 1 sene sonra duzene girdi benim ki ama kondomoda hele ki geri cekilmeye hic guvenme
Dün adetim geldi sukur ilk kızımdan snra 3 yıl kondomla korunduk bi kaza olmadi sukur ama baska dusunmedgm icin koruması daha yüksek bi yönteme başvurmam gerek öneriniz varmi

Dün adetim geldi sukur ilk kızımdan snra 3 yıl kondomla korunduk bi kaza olmadi sukur ama baska dusunmedgm icin koruması daha yüksek bi yönteme başvurmam gerek öneriniz varmi
kondom bana göre en sağlıklısı..ama koruma noktasında derecesini bilemem

Açıkçası doğum kontrol hapları ya da iğneler konusunda pek bir fikrim yok. Göğüslerimdeki zararsız kistlerin şekil değiştirmemesi için hormon alamıyorum. Bu yüzden ben spiralle korunuyorum. Senede bir defa kontrole gidiyorum. Şu an oğlum 3 buçuk yaşında, kızım ise 1 buçuk yaşında. Ben spiral taktırdığım zaman kızım 4 aylıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…