Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemaroidim varHemoroidin varsa normal dogum çok zorlar ben 32 gunde hala yatıyorum ama herkesin aynı olmaz çok kolay doguranlar da var.ama şöyle düşün sen zaten aci çekeceksin öyle yada böyle.ama bebeğinin sağlığı için en iyisi normal dogum
sağol canım aminHer iki dogumuda yaşamış biri olarak kesinlikle normal diyorum, zaten doğumda doktor yonlendiriyor.. Sancı geldiğinde tuvaletini yapıyormuş gibi ikinacaksin.. Açık oldu ama öyle.. Allah bir avazda kurtarsın canım
doğru söylüyorsun her bünye farklı çok dinlememek lazım ama bende merak ediyorum işte ilk doğum olacak allah nasip ederseBen kesinlikle normal dogum yanlisiyim. Cok korktum sezeryanla dogum yaptim diyen anneler cok ilgincime gitmistir. Herhangi bir saglik sikintisi olmadigi surece normal dogum icin ugrasilmali bence. Ayrica kimsenin dogum anilarida dinlenilmemeli herkesin yasadigi farkli oluyor. Bana birisi denistiki o anda kendimi camdan asagi atmak istedim demisti. Bende oglumun dogumunda kendimi boyle biseye hazirlamistim buyuk bir korkuyla. Elbetteki kolay olmuyor ama Rabbim bir guc veriyor.Allah a sukurler olsun oglumu saglikli bir sekilde normal dogurdum. Allah nasip ederse agustosta ikinciyide normal dogurmayi cok istiyorum. Doktor agrilarim girince bana demistiki butun mesele duzgun bir sekilde ikinmanda demisti. Kuru kuru bagirarak gucunu bitirirsen senin icin cok daha zor olur demisti. Bende hic bagirmadim surekli ikindim :)
amin canımCok dogru diyorsunuz bende oyleydim herkesin dogum anisi merak eder dinlerdim. Ama bazen gercekten cesaretinizi kiracak anilar olabiliyor. Bazende cok faydali bilgiler alabiliyorsunuz. Ablanin biri bana sancilarin basladiginda hastaneye gitmeden ilik bir dus alma imkanin olursa cok iyi olur demisti. Gercekten benim icin cok rahatlatici olmustu.Gibi faydali bilgileri alip korkutuculara kulaklari kapatip:) kolay saglikli bir sekilde normal dogurmayi nasip etsin Allah im.
Cnm biraz uzun olacak ama sana şöyle anlatim bende normal doğum taraftarıydım 41 haftaya girdim 2cm açıklıkla doktor suni sancıya aldı 14 saat suni sancı verildi en son doğum oldu ama bende bittim tabi sabah 8de yattım gece 10da doğum yaptım.kanama çok oldu doktor iç çamaşır giyme dedi giymememe ragmen dikişlerim açıldı doğum sırasında çok zorlanmama ragmen bagsur oldum dikiş yerimde yağ bezesi çıktı 60gün kanamam sürdü kendi kendine kapandı dikiş yerim rezil oldum açıkçası bebeğimle ilgilenemedim.şuan 21aylık oldu kızım hala dikiş yerimde bazen ağrı oluyor aslında normal doğum konusunu dikişlerim için baktım senn sorunu görünce yazmadan geçemedim benim gibi olan varmıdır acaba tabi herkeste olacak diye bişey yok buda benim şansıma oldu ama sezaryan olup bukadar sıkıntı çeken görmedim sadece kasıkta dikiş izi var okadarda olsaydıda bunları çekmeseydim
batikon kullan günde 5 6 kere pansuman yap mutlaka bi şekilde geçecek ama eskisi gibi olmayacak bende en kısa zamanda tekrar dikiş yerime estetik yaptırmayı düşünüyorum yani tekrar kesilip dikilmesi gerekiyorBende 48 gun önce dogum yaptim ve aynı senin gibi ilerliyo durumum şimdi bide iltihap çıktı vajina tamamen şişmiş et parçalarıyla kapandı çok hasar gordum bugün tekrar gidecem hastaneye. Umarım bi çözümü vardır ve gelecegimi etkilemez.normal doğumda böyle olan duymamıştım bende
bende gebeliğimin 28 haftasında oluşan bir hemoroit vardı ama o yönden bir sıkıntı yaşamadım doğum sırasında.Hemoroidin varsa normal dogum çok zorlar ben 32 gunde hala yatıyorum ama herkesin aynı olmaz çok kolay doguranlar da var.ama şöyle düşün sen zaten aci çekeceksin öyle yada böyle.ama bebeğinin sağlığı için en iyisi normal dogum
Bende 48 gun önce dogum yaptim ve aynı senin gibi ilerliyo durumum şimdi bide iltihap çıktı vajina tamamen şişmiş et parçalarıyla kapandı çok hasar gordum bugün tekrar gidecem hastaneye. Umarım bi çözümü vardır ve gelecegimi etkilemez.normal doğumda böyle olan duymamıştım bende
nasıl yani? ne gibi bir problem var ki tekrar kesilip dikilecek?batikon kullan günde 5 6 kere pansuman yap mutlaka bi şekilde geçecek ama eskisi gibi olmayacak bende en kısa zamanda tekrar dikiş yerime estetik yaptırmayı düşünüyorum yani tekrar kesilip dikilmesi gerekiyor
Cnm biraz uzun olacak ama sana şöyle anlatim bende normal doğum taraftarıydım 41 haftaya girdim 2cm açıklıkla doktor suni sancıya aldı 14 saat suni sancı verildi en son doğum oldu ama bende bittim tabi sabah 8de yattım gece 10da doğum yaptım.kanama çok oldu doktor iç çamaşır giyme dedi giymememe ragmen dikişlerim açıldı doğum sırasında çok zorlanmama ragmen bagsur oldum dikiş yerimde yağ bezesi çıktı 60gün kanamam sürdü kendi kendine kapandı dikiş yerim rezil oldum açıkçası bebeğimle ilgilenemedim.şuan 21aylık oldu kızım hala dikiş yerimde bazen ağrı oluyor aslında normal doğum konusunu dikişlerim için baktım senn sorunu görünce yazmadan geçemedim benim gibi olan varmıdır acaba tabi herkeste olacak diye bişey yok buda benim şansıma oldu ama sezaryan olup bukadar sıkıntı çeken görmedim sadece kasıkta dikiş izi var okadarda olsaydıda bunları çekmeseydim
Cnm 2 sene oldu hala ilişki sırasında acı var sanki dikiş yerimin başladıgı yer açılıyo sanki yara gibi yanıyornasıl yani? ne gibi bir problem var ki tekrar kesilip dikilecek?