• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum yapanlar??

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
42
İstanbul
kızlar ben 5 gün önce normal doğum yaptım.doğumum kolay oldu şükür ama hala oturamıyorum.bebeğimi bile düzgün emziremiyorum oturamamaktan.masaya oturupta yemek yiyemiyorum.normalmi bu durum daha çokmu erken.siz ne zaman eskisi gibi oturabildiniz.

Canım telaşlanma bunormal hele dikişin varsa gayet normal.
Benim doğumum çok zor oldu normal doğum yaptım dikişlerimde bir hayli fazlaydı 20-25 gün oturup kalkarken canım çıkıyordu senin de dikişlerin varsa fazla zorlamamaya bak.
Geçmiş olsun. Allah çocuğunuzu analı babalı büyütmek nasip etsin.

canim, annemden normal oldugunu ögrendim.. biraz dikkat et otururken kalkarken, zamanla o da gecermis a.s.

kızlar ben 5 gün önce normal doğum yaptım.doğumum kolay oldu şükür ama hala oturamıyorum.bebeğimi bile düzgün emziremiyorum oturamamaktan.masaya oturupta yemek yiyemiyorum.normalmi bu durum daha çokmu erken.siz ne zaman eskisi gibi oturabildiniz.

telaşa gerek yok.dikişli normal dogumsa gayet normal bir durum.
Oturduğun takdir de dikişlerin açılma ihtimali var zaten bir 10 gün daha oturmamalısın yara kaynayıp dikişlerin atana kadar.

kizlar size bir tavsiye kimileri biliyordur ama olsun ..normal dogumdan sonra dikisiniz varsa ve rahat oturamiyorsaniz ,cocuklar icin deniz simitleri varya sisirmeye onlardan bi tane alip sisirin ve otururken onun ustune oturun ,cok rahat oturacaksiniz ..burda hastanelerdede oyle oturtuyorlar tavsiye ederim..deneyin

ALLAH analı babalı sağlıklı hayırlı bir şekilde büyütmek nasip etsin.biraz dişini sık şu günlerde bebişin için ,gör bak zaman nasıl geçiyor yaralarında iyileşiyor ben ne çabuk geçti diyorum şimdi merak etme normal oturamaman duyduğuma nazaran sezaryanda bile ilk başlarda karnından dolayı oturamıyo insan geçmiş olsun

canım oturamaman normal ykaşk 15 gün sonra düzelirsinbenimde 2dogumum normaldi 15günde iyileştim bebişine ve sana uzun ömür dilerim

benimde 15. günümde dikişlerim attı otururken biraz yan oturuyordum 5 gün sızlama olmustu dikişlerin attıktan sonra normal oturabilirsin

canım ben 4- 5 gün sonra oturabildim popomun üzerine ama eskisi gibi değildi tabiki ama şuan 9 gün oldu doğum yapalı oturabiliyorum rahatça çok az acıyo dikişlerim inş seninde geçer yakın zamanda...

canim benim d eçok dikişim oldu ama ben 4 cü gün oturdum valla tabi mesela yemek yerken bazi sikintilarim oldu aklima getirmedim dkişleirnin bakimini iyi yap he rtuvaletten sonr abaticon ile temizle çabuk kurur ve islak tutma merak etme az bir süre sonra kendini rahat hissedeceksin ben 4 cü oturmuştum mecburiyetten ama korkudan rahat edemediğim zamanalr oldu tabi ..... Allah bagişlasin yavrunu canim benim....

ayy ne zor günlerdi bende 15 gün felan oturamamışltım yan yan oturuyodum heppp.birasdaha sık dişini canım..buarada allah analı babalı büyütsün inşllahhh uzun sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin bebişinize..

canim benim dikisim olmadi ama ilk dogumumda yirtik olmustu doktorlar farketmemislerdi benim o kadar cok canim yaniyordu ki anlatamam benim yirtik dikilmedigi icin cok daha uzun sürdü iyilesmesi yaklasik 20 25 gün kadar oturamiyodum yürüyemiyodum dus yaparken bile o ilik su degdiginde canim cikiyordu neyseki ikinci dogumda olmadi böyle bisey hemen kalktim ayaga. Allah bebegini anali babali büyütsün hayirli bir evlat olsun insallah. Bebeginide senide öpüyorum canim.

canım ben 2 hafta dikişlerden dolayı oturamamıstım.erak etme bir süre sonra iyileşiyor ama iyilesene kadar da cok zorlanmıstım.gecmş olsun bebişinde hayırlı olsun:)

Tabiki normal bünyeye göre değişir bu ben dogumdan sonra cok istirahat edemedim ayakta gecirdim lohusaligimi bundan dolayi 15 gunde anca toparlandim dikisin varsa normal yani cnm

Back