normal dogum yapanlar yardım edin lutfen aglamaktan gözlerım kurudu artık

benim dikişlerim kaç tane tam olarak bilmiyorum. doktora dikiş atarken sordum var biraz dedi.10 tane varmı dediğimde hemen hemen ama karsılıklı oldugu için dedi. yani tam olarak kaç tane oldugunu soylemedı. şuan agrı sızılar bıraz hafıfledı alkisalkisalkis diger arkadaslar 20 gun falan dıyordu ya sanırım 20 gunde baya duzelıyor agrılarım azaldıgına gore kaydirigubbakcemile2 tam olarak gectıgınde yenı konu acacagım

cnm korkma tiksinir miksinir diyee.afedersin keyfinden yırtmadınya oranı beraber yaptıgınız cocuğu çıkardın kolay degil elbet.bn gösterdim hhiiççç tiksinmedii tiksinemezde sende göster sor kafandaki soru işaretleri gitsin

tabi günden düne gecicek agrın ve sonunda kalmicak.sende pişman olucaksın keşke kafama takmasaydım diye.takma sende bebişinin keyfini cıkar bu günler geri gelmiycek ararsınn ben gibi

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yazdıkların beni cok mutlu etti demircool cum akşam ilk işim baktırmak olacak :roflol::roflol:

kızlar ben de normal yaptım hemen ayalandım
ağrı kesici almadan ilk 1 hafta ağrıdı doğal olarak dikişlerim ağrı esici alınca 1gün ağrımazdı ertesi günü biraz daha ağrırdı 10güne geçti üstüne oturuodum bile çok da dikkat ettim ama hep kuru tuttum temiz tuttum ama kaşıntı olmadı olsaydı dr a giderdim ,,,,
allah korusun mikrop kapabilir falan,,,,
ama normal en iyisi sez.dikişi kaç kaç ve karnında ama 3-5-10 dikiş var sonuçta bebek çıkıyor cve kendini 10 güne toparlıor vajinan ve eskisinden daha iyi oluyor yeniliyor kendini

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yazdıkların beni cok mutlu etti demircool cum akşam ilk işim baktırmak olacak :roflol::roflol:

canım benim yılların tecrübesi konusuyo anam :roflol:
şaka canım dediğim gibi bebişinin keyfini çıkarr :asigim:

canım benim yılların tecrübesi konusuyo anam :roflol:
şaka canım dediğim gibi bebişinin keyfini çıkarr :asigim:

baya toparlıo galıba benım dıikişler ama arada agrıyo yıne. tecrube sahıbı arkadaasım saol valla sımdı keyfını cıkartmaya baslıcaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım 8 gün neki hemen iyileşmesini bekleme.benim doktorum dikişlerin düşmesi iki üç haftayı bulur demişti gerçektende öyle oldu.iki hafta üstüne oturamadım pek yan oturuyodum genelde.bende çok dikkat ettim temizliğine sürekli kuru tuttum.çok şükür bişey olmadı.sen panik yapmışsın biraz.hiç korkma canım zamanla eskisi gibi olacak herşey.
bu arada doğum yapacaklara kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim tabiki bi zorunluluk yoksa.başta biraz sıkıntılı oluyor ama sonra herşey eskisi gibi oluyor.olması gereken doğal olanda bu zaten adı üstünde normal doğum.sezeryanda kaç katman kesilip dikiliyor.ağır kaldırdığında yada üşüttüğünde sızlıyor ve göbek kalıyor.eskiden sadece zorunlu hallerde sezeryan yapılıyodu ama günümüzde keyfi yapılıyor maalesef.

Canım dikişlerinin açıldığını zannetmiyorum kaşınma olur temiz tut enfeksiyon kapmasını önlemen lazım
Ben 12 martta doğum yaptım ve ilk doğum yaptığım zaman dikişlerimi temizlemeye korkuyordum korkarak dokunuyordum acıdığından dolayı değilde işte psikolojik olarak acır diye korkuyordum.
İdrar yaparken yanma olur diye duymuştum ama benim hiç yanmam olmadı, şanslıydım sanırım 2 haftada da dikişler kaybolup iyileşiyor zaten sık dişini biraz daha.Ama tamamen iyileşmesi kırk günü buluyor benim şu an dikişlerin izi var sadece...
geçmiş olsun canım...

arkadaşlar bende 36 haftalık hamileyim....... ama çevremin bana söylediğine göre krem ve bitkisel yağlar doğumdan bir kaç hafta önce sürülmeye başlanmalıymışki göğüsler emmeye hazır hale gelsin. çevremde var doğumdan önce göğüslerine zeytinyağı sürüp hiç emzirmede sıkıntı yaşamayan........bende şimdiden başladım umarım sıkıntı yaşamam..... hepinize acil şifalar diliyrum inş tez zamanda iyileşirsiniz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…