• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapanlar yardım edin lutfen aglamaktan gözlerım kurudu artık

26 nisan 2009 da normal dogum yaptım ve bı oglum oldu. ama bugun tam 8 gun oldu ve dikişlerim hala acıyo ve kasınıyo. dogumdan sonra hıc yatmadım ben cunku kendımı cok cok ıyı hıssedıyordum.zorda olsa aynayla bakmayı denedım tuhaf gözukuyor anlayamadım ama sankı dıkışlerim acılmıs gıbı gelıyor bana. doktora gıtmeye korkuyorum cunku tekrar acıp dikişleri yenıden atarlar dıye korkuyorum. dogum anında anlamıyor ınsan ama suan kesın hıssederım ve tekrar boyle bırsey yasamak ıstemıyorum. basına gelen oldumu boyle bırsey ne olur bırı bırsey soylesın kafayı yemek uzereyım aglamaktan harap oldum. bebegımı bıle doya doya sevemıyorum dikişleri düşünmeken senağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QUOTE
dikişleri o kadar düşünme,temiz tut,ayakta duş al bir kaç hafta,bizim de kaşınmış,acaba dikiş açildı diye baktım ben de,dr sordum,dayanamadım,dr dediki,eğer temiz tutarsan kaşinma hissi iyileşiyorsun demek,o özel ipler yavaş yavaş içten dışa doğuru düşecek,ve sen panıye kapılma,normal yara gibi düşün,iyileşecek,bebeği sev ve sıkıntıya girme sütün azalmasın allah korusun:1hug::nazar:

ayyy kıss agzından bal damlıyor valla. ama şöyle birsey varkı ben aynada bakınca dıkıs falan goremıyorum hatta az önce baktım :roflol: sankı dıkıs yok ve o kesık yer oylece duruyor. anlamadım gıttı. annem ve arkadaslarım 40 ın cıkana kadar bekle dıyorlar ne yapıcam anlamdım

canım bak her şeyi bi kenara bırak beni dinle 3 martta bende doğum yaptım. bende yırtılma oldu bir hafta oldu açılma yaptı korktum doktora gitmedim yeniden diker diye iltihaplanma olmuş ben gitmeyince ateşim çıktı gittim doktora.hepsini açtı dikişlerin hiç uyuşturmadan.iltişhabı kazıdı ölü derileri cımbızla koparttıç,. çok acı çektim iltihaplandığı için yeniden dikmedi.ışık vererek tedavi oldum 21 gün hastanede yattık bence hiç ihmal etmeden git doktoruna.

sanada cok gecmıs olsun canoluk acılma oldugunu nasıl farkettın. ve ıltahap kac gun sonra oldu.anlattıklarından cok korktum sımdı

11 şubatta normal dogum yaptım.bende 1 saat sonra kalktım hemen.sonra da fazla yatmadım.benimde korkularım oldu endişelerim oldu.1 hafta sonra falan bakabildim aynayla ama fazla bi fark göremedim.dikişlerim ise kendiligiinden düştü.kasınma olması cok normal cünkü iyileşiyorlar.ama 40 ım cıktıktan sonra daha detaylı bakınca sanki rahim agzı sarkmıs gibi geldi.vajinanın içine dogru baktıgımda.cok korktum ilişki sırasındada acıyordu.ama şuan acımıyor ama bakmıyorum korkuyorum.

demircool cum aynayla baktıgımda fark goremedım derken eskı halınden mı farkı yok yoksa kesılıp dıkıldıkten sonra bı ıyılesme yok anlamında mı fark yok dıyorsun

demircool cum aynayla baktıgımda fark goremedım derken eskı halınden mı farkı yok yoksa kesılıp dıkıldıkten sonra bı ıyılesme yok anlamında mı fark yok dıyorsun

canım dısarıdan görünüşünde bi fark yoktu.eskisi gibiydi.dikişler belli ama dikilince yeri de belliydi ama işte dikişler düşünce falan aynı eskisi gibiydi.hatta eşimde öyle söyledi.ama içeriye dogru baktıgımda sarkmıs gibiydi.anlatabildimmi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3:asigim:

canimsin ya kiyamam sana inan insallahda en kisa zamanda gecer
bence herseye ragmen git bi doktoruna görün derim tatlisim

ben seni cok iyi anliyorum heleki korkularini cünkü yasadim birebir ayni olmasada benim ic dis komple dikildi yasadigim komplikasyonlardan dolayi :(
ve sonrasinda dikislerim tutmadigi icin bi kez daha ameliyat gecirdim ve busefer ici tutdu disi tutmadi kadin doktorum muayne hanesinde dikis atti bana
amacim seni asla ve asla korkutmak diil emin ol ama endiselenip korkucagina doktoruna git belkide hicbiseycik yokdur icin rahat eder

benimki seninkinden farkliydi gerci

cok cok gecmis olsun tatlim
allahim bebeginide saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah

canimsin ya kiyamam sana inan insallahda en kisa zamanda gecer
bence herseye ragmen git bi doktoruna görün derim tatlisim

ben seni cok iyi anliyorum heleki korkularini cünkü yasadim birebir ayni olmasada benim ic dis komple dikildi yasadigim komplikasyonlardan dolayi :(
ve sonrasinda dikislerim tutmadigi icin bi kez daha ameliyat gecirdim ve busefer ici tutdu disi tutmadi kadin doktorum muayne hanesinde dikis atti bana
amacim seni asla ve asla korkutmak diil emin ol ama endiselenip korkucagina doktoruna git belkide hicbiseycik yokdur icin rahat eder

benimki seninkinden farkliydi gerci

cok cok gecmis olsun tatlim
allahim bebeginide saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah

canım cok tsk edrim boyle yorumlar gelınce bıraz rahtlıorum ikinci dikişlerin ilkten ne kadar sonra atıldı

canım dısarıdan görünüşünde bi fark yoktu.eskisi gibiydi.dikişler belli ama dikilince yeri de belliydi ama işte dikişler düşünce falan aynı eskisi gibiydi.hatta eşimde öyle söyledi.ama içeriye dogru baktıgımda sarkmıs gibiydi.anlatabildimmi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3:asigim:

anladım cnm işte benımde bakınca dısta dikiş goremıyorum ben kesik gözukuyo sadece. arkadaslarım eşine soyle bı baksın anlasılır dikişlerin atıp atmadıgı ona gorede doktora gıdersın dıyorlar ama eşim sonrasında tiksinir falan diye abktırmak istemıyorum. o şekilde gormesını ıstemıyorum sonra hep aklına gelır dıye dusunuyorum.CADIARZU

Son düzenleme:
valla tatlisim ne desem yalan olur cünkü ben cok cekdim acikcasi o yüzdende hem hatirlamiyorum hemde hatirlamak istemiyorum dogrusu

bende 3 ay oldu doğum yapalı aynı durumda ben deoldum sanki orada birsey varmış gibi kocaman şişlik vardı oturamıyordum gazımı bile tutamıyordum çok utanç dolu günler yaşadım ama sadece iki hafta sürdü şimdi hersey normal kızımla birlikte neşeli günlerin tadını çıkarıyorum

bende 20 nisanda normal dogum yaptim hic yatmadim,15 tane dikisim vardi.ilk 4 gün hic aci hissetmedim.2. hafta biraz zor oturup kalktim.ilk defa dün yani 3.haftada bakma cesaretini gösterdim.baktim ve dikislerden hic eser yoktu ,normal haline dönmüstü

hiç yatmamakla iyi yapmamışsın doktora gitsen bile yeniden dikiş atmazlar dikişler attıysa artık hep öyle dolaşacaksın.bende yatmamıştım 1 tane dikişim atmış ikinci doğumumda düzeltirler dedim düzeltmediler hala aynı ve hiç iyi değil biliyomusun.kaşınmasının sebebi geçiyor olması bide verdikleri sıvı kurutuyo tahriş ediyo onu pamukla pansuman yapar gibi sürceksin hem daha etkili hemde diğer yerlerde tahrişe sebep olmuyor ozaman.doktora gidip mutlaka göster 8 günde dikişlerin düşmesi 40 gündede geçmesi lazım.merak etme yeniden dikiş falan atmazlar burası Türkiye kadının dikişi atmış düzeltelim diye düşünmezler öle gezdirirler canım.ilerki yaşlarda vajinal estetiğide bu yüzden düşünüyo çoğu kadın dikişlerin kötü görünümü genişleme vs.. keşke yatsaydın azıcık canımızın kıymetini bilmiyoruz hiç ağır kaldırırsan yada bu gezme sesebiyle rahminde sarkabilir buda yaşlılıkta çok sık idrara çıkma hastalığı olarak bize geri dönecek...geçmiş olsun..

hiç yatmamakla iyi yapmamışsın doktora gitsen bile yeniden dikiş atmazlar dikişler attıysa artık hep öyle dolaşacaksın.bende yatmamıştım 1 tane dikişim atmış ikinci doğumumda düzeltirler dedim düzeltmediler hala aynı ve hiç iyi değil biliyomusun.kaşınmasının sebebi geçiyor olması bide verdikleri sıvı kurutuyo tahriş ediyo onu pamukla pansuman yapar gibi sürceksin hem daha etkili hemde diğer yerlerde tahrişe sebep olmuyor ozaman.doktora gidip mutlaka göster 8 günde dikişlerin düşmesi 40 gündede geçmesi lazım.merak etme yeniden dikiş falan atmazlar burası Türkiye kadının dikişi atmış düzeltelim diye düşünmezler öle gezdirirler canım.ilerki yaşlarda vajinal estetiğide bu yüzden düşünüyo çoğu kadın dikişlerin kötü görünümü genişleme vs.. keşke yatsaydın azıcık canımızın kıymetini bilmiyoruz hiç ağır kaldırırsan yada bu gezme sesebiyle rahminde sarkabilir buda yaşlılıkta çok sık idrara çıkma hastalığı olarak bize geri dönecek...geçmiş olsun..

tatlı cadı neler yazmıssın oyle sımdı daha korktum. dikişim atmıstı duzeltmedıler hala aynı derken nasıl hala aynı :bbo:

bende 20 nisanda normal dogum yaptim hic yatmadim,15 tane dikisim vardi.ilk 4 gün hic aci hissetmedim.2. hafta biraz zor oturup kalktim.ilk defa dün yani 3.haftada bakma cesaretini gösterdim.baktim ve dikislerden hic eser yoktu ,normal haline dönmüstü

kesik falan gözkuyormu tamamen eskısı gıbımı.sımdı 2 hafta oluo
3. haftada inşallah benımde gecer :Saruboceq:

dikisiniz atip tekrar yirtilma olursa anlarsiniz. ben de 10 gün kadar üstüne oturamamistim. portakal gibi sismisti altim. sonra 3 hafta sonra altimi silerken kan gelince hemen aynaya kostum. daha önce cesaret edip bakamamistim. resmen kirmizi leke vardi. yirtik oldugu belliydi. ebeyi aramistim. o da gelip bana ucu sivri bir sise getirmisti. bunla yika temiz tut muhakkak demisti. kendi kendine tekrar kapanirmis. tekrar dikis atmiyorlarmis genelde kolay kolay.o yüzden tekrar dikisten korkmana gerek yok eger hatali dikilmemisse

dikisiniz atip tekrar yirtilma olursa anlarsiniz. ben de 10 gün kadar üstüne oturamamistim. portakal gibi sismisti altim. sonra 3 hafta sonra altimi silerken kan gelince hemen aynaya kostum. daha önce cesaret edip bakamamistim. resmen kirmizi leke vardi. yirtik oldugu belliydi. ebeyi aramistim. o da gelip bana ucu sivri bir sise getirmisti. bunla yika temiz tut muhakkak demisti. kendi kendine tekrar kapanirmis. tekrar dikis atmiyorlarmis genelde kolay kolay.o yüzden tekrar dikisten korkmana gerek yok eger hatali dikilmemisse

ayy canım allah razı olsun içim rahatladı benimde düzlecek demek ki :teytey::teytey:

offf offf çok korkuyorum hani hemen ayağa kalkılıp 3günde tamamen normale dönülüyordu

bunlardan sonra içim bi fena oldu

neler yaşamışsınız ,offf

en iyisi hiç bilmemekmiş herşeyi araştırmakta bilmekte çok kötü

tatlı cadı neler yazmıssın oyle sımdı daha korktum. dikişim atmıstı duzeltmedıler hala aynı derken nasıl hala aynı :bbo:

korkma canım ya burda söylememle sendede olacak değil benim dikişim azdı 3 dikişti farketmedi ama 7-8 diki olan var onların atması kötü herhalde.geçmiştir bu zamana kadar bidaha doğum yaparsan en az 1 hafta haraketlerine dikkat et.muayneyide erteleme sonucu merak ediyorum yaz olurmu ara ara bakıcam hatta yeni konu aç buraya. :teselli:

Back