sırf bu yüzden sezeryan oldum gerçekten tahmin ettiğim gibiymiş bu arada geçmiş olsun
trakyalı cNm öyle dıyorsunda sezeryanın dikişleri daha gec duzelıyormus ve agrısı daha cok oluyormus oyle duymustum sen nasılsın pekı agrı sancı bakımından
canim sne haline sukret inan sezeryaninki daha gec iyilesiyor .ki benim sezeryandan sonra dikislerim acildi igrencti ve cok kotuydu.
düsününc ebile kötü oluyorum.hala soguklarda sizliyor.sen de kendine dikkat et sicak tut soguktan daha cok sizlar.gecmsi olsun.
canım belkide iyileşmeyebaşladıgı için kaşınıyordur dikişlerin iyileşen yer kaşınır çünkü
canim sne haline sukret inan sezeryaninki daha gec iyilesiyor .ki benim sezeryandan sonra dikislerim acildi igrencti ve cok kotuydu.
düsününc ebile kötü oluyorum.hala soguklarda sizliyor.sen de kendine dikkat et sicak tut soguktan daha cok sizlar.gecmsi olsun.
geçmiş olsun canım ama inan bünyeden bünyeye değişiyo. bende sezeryan oldum ama hiçte kötü geçirmedim hastanede sadece bir gün kaldım ve gayet güzelde yürüyodum 5. günümde herşey bitmiş normale dönmüştü yani
şöyleki o birazda senin kendi dayanıklılığınla ilgi beni hemşireler hastahanede bi kaldırdılar bi daha yatmasdım hep gezdim çok nazlanmadım acıtasyonda yapmadım yani ben biraz dar canlıyım yaa zaten bebeğimin güzelliği beni sarhoş etmişti ne ağrı ne sızı geliyodu aklıma, evede 2 gün sonra geldim gelir gelmez duşumu aldım kendim yattım kalktım hiç yardım almadan şimdiki sezeryanlar öyle eskisi gibi değil daha hafif geçiyo yani en azından kasrnına kum torbası koymuyolar birde daha steril oluyo özürdileyerek yazıyorum çiş miş deymiyo ayyyyyy o sidik amma yakar orasını beeetrakyalı cNm öyle dıyorsunda sezeryanın dikişleri daha gec duzelıyormus ve agrısı daha cok oluyormus oyle duymustum sen nasılsın pekı agrı sancı bakımından
şöyleki o birazda senin kendi dayanıklılığınla ilgi beni hemşireler hastahanede bi kaldırdılar bi daha yatmasdım hep gezdim çok nazlanmadım acıtasyonda yapmadım yani ben biraz dar canlıyım yaa zaten bebeğimin güzelliği beni sarhoş etmişti ne ağrı ne sızı geliyodu aklıma, evede 2 gün sonra geldim gelir gelmez duşumu aldım kendim yattım kalktım hiç yardım almadan şimdiki sezeryanlar öyle eskisi gibi değil daha hafif geçiyo yani en azından kasrnına kum torbası koymuyolar birde daha steril oluyo özürdileyerek yazıyorum çiş miş deymiyo ayyyyyy o sidik amma yakar orasını beee
26 nisan 2009 da normal dogum yaptım ve bı oglum oldu. ama bugun tam 8 gun oldu ve dikişlerim hala acıyo ve kasınıyo. dogumdan sonra hıc yatmadım ben cunku kendımı cok cok ıyı hıssedıyordum.zorda olsa aynayla bakmayı denedım tuhaf gözukuyor anlayamadım ama sankı dıkışlerim acılmıs gıbı gelıyor bana. doktora gıtmeye korkuyorum cunku tekrar acıp dikişleri yenıden atarlar dıye korkuyorum. dogum anında anlamıyor ınsan ama suan kesın hıssederım ve tekrar boyle bırsey yasamak ıstemıyorum. basına gelen oldumu boyle bırsey ne olur bırı bırsey soylesın kafayı yemek uzereyım aglamaktan harap oldum. bebegımı bıle doya doya sevemıyorum dikişleri düşünmeken senağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QUOTE
dikişleri o kadar düşünme,temiz tut,ayakta duş al bir kaç hafta,bizim de kaşınmış,acaba dikiş açildı diye baktım ben de,dr sordum,dayanamadım,dr dediki,eğer temiz tutarsan kaşinma hissi iyileşiyorsun demek,o özel ipler yavaş yavaş içten dışa doğuru düşecek,ve sen panıye kapılma,normal yara gibi düşün,iyileşecek,bebeği sev ve sıkıntıya girme sütün azalmasın allah korusun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?