• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal dogum yapanlar yardım edin lutfen aglamaktan gözlerım kurudu artık

tugbis

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
704
2
621
40
İstanbul
26 nisan 2009 da normal dogum yaptım ve bı oglum oldu. ama bugun tam 8 gun oldu ve dikişlerim hala acıyo ve kasınıyo. dogumdan sonra hıc yatmadım ben cunku kendımı cok cok ıyı hıssedıyordum.zorda olsa aynayla bakmayı denedım tuhaf gözukuyor anlayamadım ama sankı dıkışlerim acılmıs gıbı gelıyor bana. doktora gıtmeye korkuyorum cunku tekrar acıp dikişleri yenıden atarlar dıye korkuyorum. dogum anında anlamıyor ınsan ama suan kesın hıssederım ve tekrar boyle bırsey yasamak ıstemıyorum. basına gelen oldumu boyle bırsey ne olur bırı bırsey soylesın kafayı yemek uzereyım aglamaktan harap oldum. bebegımı bıle doya doya sevemıyorum dikişleri düşünmeken senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canim daha yeni dogum yapmissin daha dikislerin kapanmasina cok var 40 gün beklemen gerekiyo yani benimde kasiliyo ve arada aciyodu normal ama sen ters bir durum hissediyosan doktora gitmende fayda var cünkü acildiysa mikrop kapabilir ihmal etme canim belki düsündügün gibi degildir

canım daha yenı doğum yapmışsın normaldir bence bisüre bekle eğer geçmezse doktora git bence hem dikişin açılmış bileolsa uyuşturup dikiyolar arkadaşımöyleoldu ve hisstmedi fazla bekleyıp ihmal etme bence sonra daha çok çekersin canım sen iyi ol unutma bebeklerimiz bize muhtaç biz sağlıklı olmak zorundayız canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

inan bana söylediklerinin hepsini bende yaşadım. 5 martta doğum yaptım.
40 ım çıkana kadar o sıkıntıları çektim. sen çok çabuk pes etmişsin.
ha tabikide doktoruna görün çünkü ben 3 gün sonra kontrolüm olduğu halde
37. günde doktoruma gittim. Dikişlere hassasiyet oluşmuş o bölgede.
kendinden atması gereken dikişleri aldı doktorum inanılmaz rahatladım.
sonrası 40 ım çıktıktan sonra çok şükür herşey düzeldi.
sabretmelisin herşey geçiyor üzülme boşuna.

bu arada kaşıntı varsa mantar da kapmış olabilirsin.
bu çok önemli bişey değil doktorun bir krem verir ve düzelir.

kızlar cok sagolun. bırazda olsa içim rahatladı bırkaç gun daha bekleyıp doktora gıdeyım cokkk korkuyorum cunku su hematom denılen kan bırıkmesı olayı varya ondan cok korkuyorum işte

Son düzenleme:
sırf bu yüzden sezeryan oldum gerçekten tahmin ettiğim gibiymiş bu arada geçmiş olsun

trakyalı cNm öyle dıyorsunda sezeryanın dikişleri daha gec duzelıyormus ve agrısı daha cok oluyormus oyle duymustum sen nasılsın pekı agrı sancı bakımından

canim benim korkuyorum diye ihmal etme hemen git doktoruna allah korusun daha beteri olur daha fena aci hissedersin...allah anali babali buyutsun bu arada gecmis olsun...

trakyalı cNm öyle dıyorsunda sezeryanın dikişleri daha gec duzelıyormus ve agrısı daha cok oluyormus oyle duymustum sen nasılsın pekı agrı sancı bakımından

canim sne haline sukret inan sezeryaninki daha gec iyilesiyor .ki benim sezeryandan sonra dikislerim acildi igrencti ve cok kotuydu.
düsününc ebile kötü oluyorum.hala soguklarda sizliyor.sen de kendine dikkat et sicak tut soguktan daha cok sizlar.gecmsi olsun.

canım belkide iyileşmeyebaşladıgı için kaşınıyordur dikişlerin iyileşen yer kaşınır çünkü

canim sne haline sukret inan sezeryaninki daha gec iyilesiyor .ki benim sezeryandan sonra dikislerim acildi igrencti ve cok kotuydu.
düsününc ebile kötü oluyorum.hala soguklarda sizliyor.sen de kendine dikkat et sicak tut soguktan daha cok sizlar.gecmsi olsun.

geçmiş olsun canım ama inan bünyeden bünyeye değişiyo. bende sezeryan oldum ama hiçte kötü geçirmedim hastanede sadece bir gün kaldım ve gayet güzelde yürüyodum 5. günümde herşey bitmiş normale dönmüştü yani

cNm sanada cok gecmıs olsun allah aynı acıları tekrar yasatmasın. dikişlerin acıldıgını gorebılıyorsun en azından ama benım oyle bı sansım yok sadece bıraz daha beklemek zorundayım. alt komsumda sezeryanla dogum yapmıs ve o da soguklarda sızlıyor demısti dogum yapalı 8 sene olmus ben sasırmıstım hala sızlıyor dedıgınde demekkı sezeryanda sızlama her zaman yasanıyor. sen dogum yapalı ne kadar oldu

geçmiş olsun canım ama inan bünyeden bünyeye değişiyo. bende sezeryan oldum ama hiçte kötü geçirmedim hastanede sadece bir gün kaldım ve gayet güzelde yürüyodum 5. günümde herşey bitmiş normale dönmüştü yani

dogumun yenımı esteda kancıcegım de sezeryanda cok sızlama oldugunu yazmıs ve tanıdıgım herkes bı kac yıl gecse bıle üşütünce sızlama oldugunu soyluyor

şöyleki o birazda senin kendi dayanıklılığınla ilgi beni hemşireler hastahanede bi kaldırdılar bi daha yatmasdım hep gezdim çok nazlanmadım acıtasyonda yapmadım yani ben biraz dar canlıyım yaa zaten bebeğimin güzelliği beni sarhoş etmişti ne ağrı ne sızı geliyodu aklıma, evede 2 gün sonra geldim gelir gelmez duşumu aldım kendim yattım kalktım hiç yardım almadan şimdiki sezeryanlar öyle eskisi gibi değil daha hafif geçiyo yani en azından kasrnına kum torbası koymuyolar birde daha steril oluyo özürdileyerek yazıyorum çiş miş deymiyo ayyyyyy o sidik amma yakar orasını beee

Son düzenleme:
şöyleki o birazda senin kendi dayanıklılığınla ilgi beni hemşireler hastahanede bi kaldırdılar bi daha yatmasdım hep gezdim çok nazlanmadım acıtasyonda yapmadım yani ben biraz dar canlıyım yaa zaten bebeğimin güzelliği beni sarhoş etmişti ne ağrı ne sızı geliyodu aklıma, evede 2 gün sonra geldim gelir gelmez duşumu aldım kendim yattım kalktım hiç yardım almadan şimdiki sezeryanlar öyle eskisi gibi değil daha hafif geçiyo yani en azından kasrnına kum torbası koymuyolar birde daha steril oluyo özürdileyerek yazıyorum çiş miş deymiyo ayyyyyy o sidik amma yakar orasını beee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ilahi trakyalı öldüm valla. sidik yakıyor ama her zaman degıl arada bir ama kımısıde dıyorkı sidik asitli ve yaktıgı için mıkrop kapmazmış orası ne kadar dogru bılmıorum ama. ve ayrıca sende cok sanslıymıssın sezeryan olupta memnun olan cok nadır oluo. alkisalkisalkis bende dogumdan sonra cok ıyıydım hıc yatmadım o yuzden bazen yatsaydım yınede boylemı olurdu acaba

26 nisan 2009 da normal dogum yaptım ve bı oglum oldu. ama bugun tam 8 gun oldu ve dikişlerim hala acıyo ve kasınıyo. dogumdan sonra hıc yatmadım ben cunku kendımı cok cok ıyı hıssedıyordum.zorda olsa aynayla bakmayı denedım tuhaf gözukuyor anlayamadım ama sankı dıkışlerim acılmıs gıbı gelıyor bana. doktora gıtmeye korkuyorum cunku tekrar acıp dikişleri yenıden atarlar dıye korkuyorum. dogum anında anlamıyor ınsan ama suan kesın hıssederım ve tekrar boyle bırsey yasamak ıstemıyorum. basına gelen oldumu boyle bırsey ne olur bırı bırsey soylesın kafayı yemek uzereyım aglamaktan harap oldum. bebegımı bıle doya doya sevemıyorum dikişleri düşünmeken senağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QUOTE
dikişleri o kadar düşünme,temiz tut,ayakta duş al bir kaç hafta,bizim de kaşınmış,acaba dikiş açildı diye baktım ben de,dr sordum,dayanamadım,dr dediki,eğer temiz tutarsan kaşinma hissi iyileşiyorsun demek,o özel ipler yavaş yavaş içten dışa doğuru düşecek,ve sen panıye kapılma,normal yara gibi düşün,iyileşecek,bebeği sev ve sıkıntıya girme sütün azalmasın allah korusun:1hug::nazar:

canım bak her şeyi bi kenara bırak beni dinle 3 martta bende doğum yaptım. bende yırtılma oldu bir hafta oldu açılma yaptı korktum doktora gitmedim yeniden diker diye iltihaplanma olmuş ben gitmeyince ateşim çıktı gittim doktora.hepsini açtı dikişlerin hiç uyuşturmadan.iltişhabı kazıdı ölü derileri cımbızla koparttıç,. çok acı çektim iltihaplandığı için yeniden dikmedi.ışık vererek tedavi oldum 21 gün hastanede yattık bence hiç ihmal etmeden git doktoruna.

11 şubatta normal dogum yaptım.bende 1 saat sonra kalktım hemen.sonra da fazla yatmadım.benimde korkularım oldu endişelerim oldu.1 hafta sonra falan bakabildim aynayla ama fazla bi fark göremedim.dikişlerim ise kendiligiinden düştü.kasınma olması cok normal cünkü iyileşiyorlar.ama 40 ım cıktıktan sonra daha detaylı bakınca sanki rahim agzı sarkmıs gibi geldi.vajinanın içine dogru baktıgımda.cok korktum ilişki sırasındada acıyordu.ama şuan acımıyor ama bakmıyorum korkuyorum.

Back