normal doğum yapanlar lütfen yardım edin

kararsxixzxixm_8284

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
7
0
40
merhaba ben allah izin ederse 1 ay sonra doğum yapacağım ama çok korkuyorum elimden gelse sezeryan isticem ama şartlar neyi gösterirse ben öyle olsun istiyorum.normal doğumun avantajları bir hayli çok ama ben korkumu yenemiyorum lütfen bana destek olun kafamçokkarıştı

arkadaşım sen bu korkunu içinde bitirmelisin kendi kendine,yoksa şimdi buraya yorum yazacak herkes,aman canım korkma,bişi yok,çok abartıldıgı gibi acımıcak,bebeğini düşün falan filan seni teselli edecek aynı şeyleri yazacaktır.

canım ben normal dogum yaptım 2.gün markette alış verişe gittim bebeğimi geyet rahat emzirdim dikişlerim vardı ama sezeryan dikişi gibi yatmanı gerektirecek kadar agır olmuyor cabuk topalanıp bebeğinle daha yakın olursun
hem öyle cok dayanılmaz acı filan degil sadece bir an öne bebeğini örme istegi herseyi unutturuyor sana zaten

keşke doktorum bana da kıymetli gebelik seninki sezeryan tavsiye ediyorum demesede normal doğum yapsam.ben çok istiyorum normal doğum yapmayı ama kısmet bakalım

canım merhaba 20 gün önce dogum yaptım normal dogum.ve inan korkmama ragmen çok istedim normal dogumu.çünkü ablam sezeryanla yaptı ve dogum sonrası çok problem yaşadı.dikişleri,gaz problemi bi haylı zordu.yani düşünsene normal dogumda bikaç saat sancı çekip 2 gün sonra hiç birşeyin kalmıyor.kilonu hemen atabiliyorsun.ayaga hemen kalkabiliyorsun.çok avantajı var.ve benim doktorum 2 güne kadar sancın olmazsa sezeryana alıcaz dediginde inan normal dogumdan korktugumun 10 misli fazlasını korktum.Allah yardımcısı oluyor insanın dayanma gücü veriyor gerçekten.hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorsun o sancılarının ama bitiyor.bide dogumunun yaklaştıgını hissettigin günlerde bol bol ılık duş al çok iyi geliyor.doguma gitmeden öncede alabiliyorsan alıp oyle git inan kolaylaştırıyor.ben doguma gitmeden alamadım ama gündüzden almıştım ama çok faydali.bence cesaretli ol ve asla kafanda buyutme dogumu aklına getirme.zaten zamanı geldiginde olup bitiyor ve bi bakıyorsun ki bebegin kucagında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…