normal doğum yapanlar lütfen bakın

rose23

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
79
0
286
Elazığ
normal doğum yapan hanımlar sizde doğumdan önce nişan geldi mi?geldiyse kaç gün önceden geldi. ben 40 haftalık hamileyim. hala nişan falan gelmedi geceleri bel ve kasık ağrım oluyor sadece.
bir de hamileyken kimlerin göğsünden süt geldi kimlerin gelmedi. benim süt falan gelmiyor. sütüm olmayacak mı ya da az mı olacak diye düşünmeden edemiyorum. tecrübeli annelerin cvplarnı bekliyorum.

canım öncelikle allah tamamına erdirsin benden nişan falan gelmedi 16 gün erken doğum yaptım eklem ağrıları tutulmalar normal bu dönemde içindekini küçümseme
süte gelince evet birkaç damla gibi kendiliğinden gelirdi hamileyken ancak doğumdan sonra birkaçgünde bebeğe yeterli olacak süt gelir sana tavsiyem doğumdan sonra bolbol su iç meyve ye sıvı tüketirsen sütünde olur

mrb.ben 26 gün önce doğum yaptım.nişan bende geldi canım.doğumdan bir gün önce geldi.hemde 2 defa 15 dk.arayla.gece 11 de geldi.sabah 6 dada suyum geldi.süt ise 5 aylık hamileyken gelmeye başladı.9. aya kadar sürdü.doktor normal dedi.ancak her kadında gelmeyebilirmiş.korkma gelmemesi normal yani.ama benim çok gelmişti.

merhaba 68 gunluk anneyım
gece 11:30 sancılarım başlamıştı fakat evde gece 02:30 a kadar beklemeyı uygun gorduk.
o ana kadar ne nişanım nede suyum gelmemişti
hastanede kontrol edildim ve dogum başladı dendı nişanım doğumhane ye giderken geldi
suyumda bebişimle birlikte saat 04:55 de geldi ...
korkma sakın...
sevgiler

bende 40+3 de dogum yaptım ne nişan ne sancı hiçbişey yoktu.Alttan muayene oldum hiç açılmam yoktu alttan muayeneden sonra cok hafif yok denecek kadar az kasıklarıma ağrı grip gidiyodu çok çok az gecede 4 gibi sancım basladı bi yarım saatte 3 cm acılma oldu belden kasıklarıma dogru 5 dk ya gelen bi sancıydı 1 dk civarı sürüp kesiliyodu öyle dogum basladı

benim nişan doğumdan iki gün önce geldi acemilikle hemen doktora gittim.doktor eve gönderdi sancı yada suyun gelmedikçe gelmene gerek yok dedi.benimde doğumdan önce süt gelmedi ama malesef doğumdan sonrada gelmedi.inşallah senin olur sütün

ben de çok merak ediyorum yaa 38. haftamı bitirdim sancılarım oluyoo arada kasılmalarım oluyo ama doğumun başladığını nasıl anlıycam kiminin suyu gelmiyoo kimisinin de çok fazlaa sancısı olmuyoo bebeğimin hareketlerini de artık çok fazlaa hisstmiyorum dr daha zaman war diyoo ama ben çok korkuyorum yaa

bende 38 haftalık hamileyim hiç sancım yok ve göğüslerimin 2 beden büyümesine rağmen hiç süt yada sıvımsı bişi gelmedi ama gayet normalmiş ve bi çocuk dr.dan öğrendiğim kadarıyla hamileyken sütün gelip gelmediğini öğrenmek için göğüsleri sıkmamak gerekirmiş çnk ordan gelen ilk sıvı bebeğin ilk aşısı niteliğindeymiş ve bağışıklık sisteminin temel taşıymış benden sölemesi

ben normal doğum yapmayı çok istiyodum ama Naz bi türlü gelmek istemiyodu nazlanıyodu kaydirigubbakcemile3 41+6 ya kadar bekledim doktorum 16 marta gün verdi o güne kadar olmazsa suni sancı vericez olmazsa sezeryan dedi benim o gece nişanım geldi ve normal doğum yaptım...

ben beklenmesi taraftarıyım kendileri gelecekleri zamanı belirliyolar bu bebikler...

kendini sıkma canım rahat ol yürüyüş yap ben son günlerde çok fazla yürümüştüm aşağıya inmemişti kızım...
hayırlı doğumlar diliyorum..

benimde hiç sütüm gelmemişti kızlar hamileyken... ama doğumdan sonra maaşallah...

hala emziriyorum hiç mama vermedim sayılır...

tabi uzun süre emzirmek istiyosanız bebeğinizi göğsünüzden emmeye alıştırın... pompayla falan uğraşmayın zorda kalmadıkça...

aynı soruyu ben de anneme sormuştum o da doğum başşalyınca anlarsın demişti... ben de aynı cevabı sana veriyorum arkadaşım doğum başlayınca anlarsın... hayırlı doğumlar...

korkmayın her anın tadını çıkarın...

canım benimde hamileyken hiç sütüm gelmedi ama doğumdan sonra çok geldi hatta doktor bile şaşırdı sezeryan olduğun halde bol sütün var diye
6 ay boyunca sadece emzirdim 19 aylık oldu hala emiyo
korkmana gerek yok canım hamileyken gelmedi diye sonrada gelkmicek diye bişey yok

merhaba.bende normal dogum yaptim,sabah 4 te ufak tefek sancilarim basladi,7 de nisan geldi gecce 3 te dogum yaptim.insallah saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…