• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum yapanlar çok acı çekiyorum benim gibi olan var mı:(

slvmsstr

pamuşum yumuşum oğluşum:)
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
2.633
37
318
Diğer
1.5 ay önce normal doğum yaptım ve doğumdan sonra makatta deliğe doğru özellikle büyük tuvaletimi yaptıktan sonra felaket bi yanma ve acı hissediyorum doktor çatlak var doğumdan sonra oluyorr ameliyat gerekir dedi sanırım dikiş atılacak ama emzirdiğim için şu an olmazmış zaten ben de istemiyorum.benim gibi olan ya da böle bişery duyup da çaresini bilen var mı çok canım yanıyo:(

geçmiş olsun canım bende aynı sorundan ameliyat olmuştum ama dikiş falan atılmadı.. ameliyat olana kadar kortizonlu kremler var çok işe yarıyor acısı hafifliyor. birde batikonlu sıcak suya oturmanı tavsiye ederim oda rahatlatıyor..

bende aynı sen gibi olmuştum çok kötü birşeydir.aile doktorumuz 2 tane krem verdi birde fitil verdi onları kullandım birde kabız olmayacaksın onun için kuru kayısı yiyebilirsin faydasını gördüm ben.ameliyat falanda olmadın geçti şimdi çok rahatım.allah sabırlar versin.çok geçmiş olsun.

Bende 1,5 ay önce yaptım doğumu aynı şikayet bendede var sanırım anal fissür ama sanki kemiğim ağrıyormuş gibi oluyor ve üzerine otururken çok zorlanıyorum

bende aynı sen gibi olmuştum çok kötü birşeydir.aile doktorumuz 2 tane krem verdi birde fitil verdi onları kullandım birde kabız olmayacaksın onun için kuru kayısı yiyebilirsin faydasını gördüm ben.ameliyat falanda olmadın geçti şimdi çok rahatım.allah sabırlar versin.çok geçmiş olsun.

ay inş.benim de geçer ya fitili kullanmadım bebeğime zararı olursa diye sen emziriyo muydun kullanırken?

geçmiş olsun canım bende aynı sorundan ameliyat olmuştum ama dikiş falan atılmadı.. ameliyat olana kadar kortizonlu kremler var çok işe yarıyor acısı hafifliyor. birde batikonlu sıcak suya oturmanı tavsiye ederim oda rahatlatıyor..

nasıl oldu ameliyat biraz bilgi verir misin canım?

nasıl oldu ameliyat biraz bilgi verir misin canım?

canım ameliyat sanırım 20-30 dk. falan sürüyor çıkınca birşey hissetmiyorsun zaten sonra da benim ağrım falan olmadı.. bir iki gün kullanmak için bağırsak düzenleyici veriyorlar tuvalete rahat çıkıyorsun.. sen ameliyat olucak mısn hemen?

ablamda aynı durumda ilaçla tedavi oluyor.sonuç alamazsa ameliyat olacak. gecmiş olsun.

gecmis olsun ben de dogum yapali 2 ay oluyor ve buyuk tuvaletimi yaparken 1.5 aydan sonra fena yanma ve acı oldu hatta makatta kanama bile oldu catlaktan dolayı sanırım ama dogum dikisleri o kadar acımıstı ki doktora gitmeye korktum kayisi suyu ılık su vs bagırsaklarımı yumusatmaya calıstım simdi rahat yapiyorum acı veya kanama yok artik insallah da olmaz.sizlere de acil sifalar dilerim

ilk doğumumda ben de de olmuştu berbat bişiy.ben ilaçla atlattım ama epey çektim tuvalete gitcem diye ödüm kopardı.

canım benim annemde de doğum yırtığı kalmış dediler makatta 2 kere ameliyat oldu.şimdilik sıcak suya oturuyo biraz rahatlatıyo.ama genede geçmemiş heralde.bende normal doğum yaptım ama bir sorun yaşamadım.

benimde 40ım çıkana kadar cok zorlandım sonra yavas yavas azalmaya başladı temizlik losyonu vermişti doktorum o çok rahatlatıyordu doğum sırasında olusan acılmaya ve dikişlere göre değişiyor geçme süresi sanırım geçmiş olsun canım

SaĞolun ya baŞıma gelmeyen kalmadı allah beterıŞnden korusun da dıkıŞlerım aÇıldı,bı de bu anal fıssÜr denen Şey ınŞ.benım de ılaÇlarla geÇer de gerek kalmaz amelıyata.....

1.5 ay önce normal doğum yaptım ve doğumdan sonra makatta deliğe doğru özellikle büyük tuvaletimi yaptıktan sonra felaket bi yanma ve acı hissediyorum doktor çatlak var doğumdan sonra oluyorr ameliyat gerekir dedi sanırım dikiş atılacak ama emzirdiğim için şu an olmazmış zaten ben de istemiyorum.benim gibi olan ya da böle bişery duyup da çaresini bilen var mı çok canım yanıyo:(

cnm bendede fissür oldu yani çatlak seni çok ii anlıyrm çok zor bebek biyandan senin acılarn biryandan allah yardım etsin ben de dr. gidecektim ama utandığımdan gitmedim ecz.bir sürü merhem aldım baticon alıp ılık suda oturdum hiç bşi fayda etmadi az azkanamada oluyordu ve kaşıntıda vardı inanılmaz bişi bepanten kremin üstünü okuyordum bigün makat çatlağındada kullanıldığı yazıyordu ilk kullanmamda hemen farketti 2-3 inan geçti allahıma şükürler olsun istersen dene hemhiç bi zararıyok emzirmnede sütünede.

canım bu sadece normal doğumla olmuyor..4 yıldır cekiyorum bunu..bütün klozet kana boyandığı bile oldu..doğumla daha çok ilerledi bi süre..kabızlıktan oluyor..doğumdan önce lavman yapıyorlar o da bir kaç ay dikkat etmezsen bile kabızlığa neden oluyor..hala zaman zaman az da olsa oluyor şunları yapıyorum,
gece yatarken 2 kuru kayısı 1 incir
sabah ta aç karnına bal şerbeti ve zeytinyağı(saf)
kanama olunca da sarımsak yağı sürüyorum ve en önemli tavsiyem; hiç üşenme bir leğene 2 parmak kadar sıcak su koy ve otur en az 20 dk..günde 3 kez..eskisine göre çok çok iyiyim.
geçmiş olsun

cnm bendede fissür oldu yani çatlak seni çok ii anlıyrm çok zor bebek biyandan senin acılarn biryandan allah yardım etsin ben de dr. gidecektim ama utandığımdan gitmedim ecz.bir sürü merhem aldım baticon alıp ılık suda oturdum hiç bşi fayda etmadi az azkanamada oluyordu ve kaşıntıda vardı inanılmaz bişi bepanten kremin üstünü okuyordum bigün makat çatlağındada kullanıldığı yazıyordu ilk kullanmamda hemen farketti 2-3 inan geçti allahıma şükürler olsun istersen dene hemhiç bi zararıyok emzirmnede sütünede.

ay ciddi misin ? hemen deniycem sağol epeydir giremedim yeni gördüm:)

canım bu sadece normal doğumla olmuyor..4 yıldır cekiyorum bunu..bütün klozet kana boyandığı bile oldu..doğumla daha çok ilerledi bi süre..kabızlıktan oluyor..doğumdan önce lavman yapıyorlar o da bir kaç ay dikkat etmezsen bile kabızlığa neden oluyor..hala zaman zaman az da olsa oluyor şunları yapıyorum,
gece yatarken 2 kuru kayısı 1 incir
sabah ta aç karnına bal şerbeti ve zeytinyağı(saf)
kanama olunca da sarımsak yağı sürüyorum ve en önemli tavsiyem; hiç üşenme bir leğene 2 parmak kadar sıcak su koy ve otur en az 20 dk..günde 3 kez..eskisine göre çok çok iyiyim.
geçmiş olsun

tamam canım sağol senin dedikjlerini de yapıcam biraz azaldı gibi ama gene de rahatsız ediyor bana lavman da yapmadılar ama niye olduysa..............

Back