• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Doğum yapanlar bakabilirmi??

eysan10

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
82
1
298
Merhaba kızlar normal doğum yaptım.. haliyle kesik oldu çok sancılı geçti bir ay oldu şuan gayet iyiyim ama aynayla baktım vajina girişinin biraz aşağısından başlayıp makata kadar giden ince bir et parçası var acaba iyileşme sürecinde sizdede böyle oldumu yoksa bu bir problemmi doktora gidicektim 40 ım çıkınca ama ben başka bir doktora gözüksem mi acaba ??

Merhaba kızlar normal doğum yaptım.. haliyle kesik oldu çok sancılı geçti bir ay oldu şuan gayet iyiyim ama aynayla baktım vajina girişinin biraz aşağısından başlayıp makata kadar giden ince bir et parçası var acaba iyileşme sürecinde sizdede böyle oldumu yoksa bu bir problemmi doktora gidicektim 40 ım çıkınca ama ben başka bir doktora gözüksem mi acaba ??
Umarım bu mesajımı görürsünüz .yazdığınız msj da olan durumu yaşıyorum acaba hekime gittiniz mi nedir sonucunuz ciddi birşey cıktı mı covid19 sebebi ile gidemiyorum hastaneye evde cıldırmak üzereyim internetten araştırdıkça fena oluyorum .🙏🙏

Back