A ayov Aras'in annesi Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 17 17 3 16 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #1 Merhaba hanimlar,normal dogum yaptiktan sonra vucudun eskiye donmesi nekadar zaman aliyor? Uykusuzluk sorunu hemen geciyormu? 34.haftamdayim.. Kasilma ve uyku sorunlarimda suan icin cabasi Tecrube edinmis olan annelerden cevap bekliyorum:)
Merhaba hanimlar,normal dogum yaptiktan sonra vucudun eskiye donmesi nekadar zaman aliyor? Uykusuzluk sorunu hemen geciyormu? 34.haftamdayim.. Kasilma ve uyku sorunlarimda suan icin cabasi Tecrube edinmis olan annelerden cevap bekliyorum:)
esmaa_m Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2015 629 299 23 32 16 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #2 Merhaba canmm Bende konuyu takipteyim. Sezeryandan korkuyorum. Ama normal dogum ve sonrası nasıl bi süreç bilmiyorum.
Merhaba canmm Bende konuyu takipteyim. Sezeryandan korkuyorum. Ama normal dogum ve sonrası nasıl bi süreç bilmiyorum.
A ayov Aras'in annesi Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 17 17 3 16 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ayov #3 esmaa_m .!.: Merhaba canmm Bende konuyu takipteyim. Sezeryandan korkuyorum. Ama normal dogum ve sonrası nasıl bi süreç bilmiyorum. Suanki durumum normal doguma uygun ama son ana kadar ne olur bilmiyorum.. o yuzden bende tecrubeli anneleri bekliyorum konuya :) Genişletmek için tıkla...
esmaa_m .!.: Merhaba canmm Bende konuyu takipteyim. Sezeryandan korkuyorum. Ama normal dogum ve sonrası nasıl bi süreç bilmiyorum. Suanki durumum normal doguma uygun ama son ana kadar ne olur bilmiyorum.. o yuzden bende tecrubeli anneleri bekliyorum konuya :) Genişletmek için tıkla...