- 15 Şubat 2009
- 856
- 6
- Konu Sahibi tuanamevsim
ben 5 ay önce doğum yaptım hiç bı kılom kalmadı oncekınden daha zayıfım hatta. 17 kılo aldım.doğumdan sonra hepsi gititi ben bıde çörek otu kullandım oda baya yaradı bıde yorgunluk uykusuzluk olunca hepsi gitti bebegımı 2 saatte bır emzırıyorum emzırmek kılo verdırıyo bır turluı tartılamadım kaç kılo verdıgımı paylaşırım
harika valla süpper kilo vermişsinnn canımmm en kısa zamanda paylaş kaç kilo verdiğini
Kızlar bu kilolar ne kadar sürede gidiyor??
doğum yaptıktan sonra göbek kalıyor
ama ben çok sabırsızım ya :2:
1-2 ay bile çok geliyor bana mafoldumben
şimdi diyeceklerki
doğum yaptı göbeği hiç gitmemiş
aradan bir iki ay geçecek
sürekli sağıma soluma bakarlar kesin
diyolar zaten doğum yap sende bizim gibi olursun
zayıflık başa belaymış ((
hiç kimseyi kafana takma kişiden kişiye değişir doğum sonrası kilo vermek
merak etme canım illaki gider o kalan fazlalıklardadoğum yapalı 2 ay oldu hala 16 kilo fazlam var.yani doğumdan çıktığımdan beri ne aldım ne verdim.sabit kaldı.25 kilo fazlalıkla doğuma girdim.
Doğum yapıpda 5-6 ayda içinde eski kilosuna dönenlere hayranım. Ben 2008 de 54 kilo ile hamile kaldım 70 kilo iken doğum yaptım daha yeni 56 kiloya düştüm.Fazla kafanıza takmayın zamanla veriliyor kilolar
kesinlikle canım zamanla hepsi gidiyor
benim gibi kilolu hamile kalan varmı ben 88 le hamile kaldım 100 le doğurdum 2 aylık kızım 93 kiloyum yani 5 kilo var hedefim dahada zayıflamak gerçide onuda zamanla yaparım sütüm olmuyo mama veriyorum elimden geldiğince azda olsa emziriyorum kızımı uyku çok basıyo her fırsatta uyumak istiyorum kilodan heralde allahtan eski pantolonlarıma sığıyorum zorda olsa
emzirememek çok kötü hala içimde uhdedir dört aylıktı kızım sütüm kesildi hala içim sızlar
bence 56 kiloda gayet iyi bir kilo canım bence hiçte kendini kasma 52 lere inmek içinkızlar bünyeye göre değişiyo ne kadınlar görüyorum sanki hiç çocuk doğurmamış gibi..ben hamileliğimde 30 kilo aldım zayıftım birden şiştim..heryerim çatladı ..vucuduma bakamıyorum doğru düzgün..sonuç olarak 80-82 gibi doğuma gittim..27 ay oldu doğum yapalı 56 kiloyum belli bişeyden sonra gitmiyo artık kilolar..göbek kalıyo..53 52 istiyorum.
evet normal doğum yapıp göbeği kalanda çok bünye meselesinormal doğum yapanlarında gobeği kala biliyormuş. kesinlikle vucut yapısı ile alkakı.
doğumdan sonra 6 kilom kalmıştı .Onu da 1,5 sene sonra verebilmiştim...
süper vallaa maşallah :)
ben hamileligimde 10 kilo almistim ,7 ay önce dogum yaptim. Dogumdan hemen sonra tartildigimda o 10 kilo gitmisti:) iste 5 aydada 17 kilo daha verdim :) yani 7,5 ay önce bundan 27 kilo daha fazlaydim :)
ne güzel fazla kilo almamışsın gebelikte
açıkçası biraz moral oldu bu yorum bana
doğum sonrası kalan 7 kilom hala benimle... inşallah verebilirim biran önce
buarada doğum yapalı 6 ay oldu emziriyorum ama ne alıyorum ne veriyorum hala 7 kilo fazla (
bence bu durum biraz da yaşla alakalı 20 yaşında biriyle 30-35 yaşında biri arasında kilo verme hızı açısından çok büyük fark var bence...
şuan 28'im önceden daha kolay kilo veriyordum ama bakalım bunlar ne kadar uğraştıracak beni
arkadaşlar ben doğum yapalı tam 1 sene oldu 52 kilo ile gebe kaldım 78.8 ile doğuma girdim normal doğum yaptım şuan 52.5 kiloyum daha fazlada zayıflamak istemiyorum açıkçası kızımı sadece dört ay emzirebildim mafoldumben keşke hala emziriyor olabilseydim kiloları fazla kafaya takmayın bence üstüne gittikçe insan veremiyor doğumdan 2 ay sonra tartıldığımda 6 kilo birden verdiğimi gördüm çok şaşırmıştım sonrasında ise hiç çabalamadım kilo vermek için sanırım vücut yapımla alakalı kendi kendine gitti kilolar ama kilo veremiyorum diye çok takıldığım zamanlarda inanın hiç kilo veremedim şimdi ne kilo kaldı ne göbek çok şükürrr ama ne hikmetse hamile kalmadan önceki kiloda olmama rağmen herkes çok zayıflamışsın çok zayıfsın diyor buda inanın canımı sıkıyor neymiş efendim kız gibi duruyormuşum kim dermişki benim bir yaşında bir kızım var diyeee bu durum dahada sinir bozucu :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: