• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal dogum yapacak Olanlar..'

Bende normal dogum istiyorum ama korkmuyor değilim düşününce sezeryan daha fena o yuzden normal dogum onu o an gormek daha guzel olacaktır emınım hissetmek başka olacakdır.

ama bir sorun olurda sezeryan olmam gerekırse kesınlıkle bayıltsınlar benı :) sezeryandan daha cok korkuyorum

Bende normal dogum istiyorum ama korkmuyor değilim düşününce sezeryan daha fena o yuzden normal dogum onu o an gormek daha guzel olacaktır emınım hissetmek başka olacakdır.

ama bir sorun olurda sezeryan olmam gerekırse kesınlıkle bayıltsınlar benı :) sezeryandan daha cok korkuyorum

En guzeli normal dogum canim..
Dayanilcak bi aci zaten , Allah o an anneyi okadar guclu yapiyormuski ..
Yok istemiyorum bu aciya dayanamiyorum diyorsanda cunku her kadin farkli , epidural iste .. ' tum aciyi nerdeyse yok ediyor doktorlar ikinman gereltignde sana soyluyor.
Bende cok korkuyodum ama artik korkmuyorum Allah yardimcmz olsun saglikli bebisler dunyaya getirlmm.
Oyle kotude dusunme insallah normal olur dogumun. '
(bide kotu kotu dogum hikayeleri anlatanlari dinleme nerden belli seninkininde oyle Olacagi dmi? Bide cogu zaman abartirlar oyle bisi yasadilar bitti cunku .)

Back