Normal dogum yapacak Olanlar..'

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Kizlar ben normal dogum yapmak istiyorum.. Ama korkuyorum biraz normal olarak .. Bazen kasiklarim falan agriyor sancilarm oluyor .. Nerden anlasilacak dogum belirtileri' sasirdim kaldim beni ne bekliyor bilmiyorumm . 19 yasindayim ilk bebegimm..

Doğum geldigi zaman farklı olur zaten anlarsin korkma,insallah normal yaparsın.bendecok korkuyordum ama hic korktuğum gibi değilmiş Allah yardım ediyor,dayanilmicak gibi değil. Düşük yaptım onda daha cok sancı çektim valla,dogum anımı yaşadığım hic bir güzel anıma değişmem,hayatımdaki en güzel ve duygulu anımdı,doğar doğmaz yavrumu kucağıma aldım,hala hatirlayinca gözlerim dolar :))

Ayyy, canimm cok guzel yahh.. Evet kesinlikle cok duygulu & guzel bi an olacak benim icinde . Insallah benimkide seninki gibi gecer '. Dayanirim ve hep guzel hatirlarim dogumumu . 36+4 haftaligim az kaldi InsAllah.

bende normal yapmayı düşnyrm herhangi bi aksilk olmazsa sezaryan olamzsa doktorum ne öneriyrsa tabii.amaepidural normal doğum istyrm o yüzdn özele gidyrm baya tuzlu ama sancı çekmek istmyrm bünyem zayıf ya yapamam diye düşnyrm da bakalım artık o zaman ne gösterir..

Yah canim iyki sorun cikmaz da olursunn. Ben Hollandadayim annemlerin yaninda burda kolay kolay yapmiyorlar ' bende isterim yoksa .. ' yasayanlar anlatiyor cok rahat bi dogum oluyormus .. ' sana nekadar kaldi.' kac haftaliksin..?

En güzeli normal kızlar,insallah hepiniz normal yaparsiniz, bu arada ben epidural normal yaptım,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belkide o yüzden kolay oldu,Allah hepinizin gönlüne göre versin

En güzeli normal kızlar,insallah hepiniz normal yaparsiniz, bu arada ben epidural normal yaptım,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belkide o yüzden kolay oldu,Allah hepinizin gönlüne göre versin

Bende epidural istiyorum cunku dayanamiycgmi biliyorum' insallah hersey iyi gecer ..

ben 12 ocak 2012 de normal doğum yaptım. diş çektirmeye bile korkarken doğumda birden bire bir cesaret geldi. hamile kalmadan önce sezeryan yaptırırım dayanamam ben derdim ama anne olunca insan beebği için en iyisi ve sağlıklısı neyse o olsun diyor insan. spinal vs.. anesteziye gerek kalmadan normal doğum (şartlar elverişliyse tabii ki) yapmak en sağlıklısı. İnşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

Aynen canim haklisinn aslinda , bende hic bisey yapmadan normal dogum yapmak istiyorum da iste etraftan kotu dogum hikayelerini dinleyince insan korkuyor . Tabiki bebegim icin iyisini en sagliklisni yapmak istiyorum..
Bende 17 ocak 2O13 de bebegimi kucagima alicam InsAllah . . Az kaldi '
Galiba yine kararimi degistrdm hicbisey klanmadan normal dogum yapicm .. Cekmeye hazirim banada arada boyle Cesaret geliyor :) insallah dogum anindada geliirr

kızlar merhaba
bende bağıra bağıra yani hissetmek amaçlı canım fazla yansın istemiyorum normalyen doğurmak istiyorum:) sezeryan olacaksada hiç haberim olmasın mümkünse tamamen baysınlar.çünkü sezeryanden daha çok korkuyorum.hakkımızda hayırlısı.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Aynen canim sezeryan bencede daha kötü bende sezryandan daha fazla korkuyorum .. yurtdisindayim ve burdaki hastanelerde istegine gore sezeryan olamiyosun en son care olarak goruyolar burda (Hollanda) .' cunku normal dogurmak (bagira bagira) saglikli oldugu icin hep onu tercih ediyorlar . :)

doğum anında zaten bi acı vs.. hissetmiyor insan uyuşuyor. sadece suni sancı vermişlerdi bana doğumu hızlandırmak için o kısmı bir müddet sonra zor geldi. yoksa doğum anı belli bir dakikada olan biten birşey o ana kadar olan süreç (sancı kısmı) biraz zorladı beni. üstelik benim bebeğimin kafası yukarıdaydı doğuma 1 hafta kala döndü. sezeryan olacağım diye şartlamıştım kendimi ama 37+5 te dönüp kendiliğinden geldi. dolayısıyla plan yapmak işe yaramıyor. son ana kadar herşey değişiyor. normal doğumda suni sancı kısmı beni zorladı en çok açıkcası. yoksa dediğim gibi doğum anı saatler süren birşey değil ve sancılar narkoz etkisi yapıyor ve uyuşuyorsunuz. hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın.

Kizlar ben normal dogum yapmak istiyorum.. Ama korkuyorum biraz normal olarak .. Bazen kasiklarim falan agriyor sancilarm oluyor .. Nerden anlasilacak dogum belirtileri' sasirdim kaldim beni ne bekliyor bilmiyorumm . 19 yasindayim ilk bebegimm..

Oyyyy kuzum beniiiim :) bende 18 yaşındayım 39 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve direk normal doğum ypıcam hayatım ALLAH'ın izniyle bence korkmamalısın normal doğum kadar sağlıklısı yok eski kadınlarımız çatır çatır doğurmuş valla :)
Bizde yaparız birde biz daha atiğiz hareketliyiz şimdi :)
Benim sancılarım gelmeye başladı ufaktan ufaktan 3 4 güne doğum yaparım prensesimin resmini atarım :) Bebişinin cinsiyeti ne ? :)
ALLAH bizi bir avazda kurtarır inş canım bebeğini sağ sağlim kucağına alma dileğiyle :)

Yah canim iyki sorun cikmaz da olursunn. Ben Hollandadayim annemlerin yaninda burda kolay kolay yapmiyorlar ' bende isterim yoksa .. ' yasayanlar anlatiyor cok rahat bi dogum oluyormus .. ' sana nekadar kaldi.' kac haftaliksin..?

var daha cnm 17 hafta bitiyor..oğluşum oluck..senide ALLAH kolay kurtarsın..

burda bir konuya dahi lolmuştum normal dogumdan korkanlar die bir konuydu.
bütün korkumu düşüncemi orda belirtmiştim.
gerçektende çoookk korkuyodum.
o konuşmalardan 3 saat sonra doguma gitim :)
o an acı çekiyosun ama sonrası cennet gibi iyiki dogurmuşum diyosun..
15 gün oldu dogum yapalı en güzel anım hayatımdaki kızımı ilk gördüğüm an

Allah izin verirse, ben de normal dogum dusunuyorum hem de epidural filan almadan. Ama kendimi de sartlamiycam cok fazla. Elimden geldigi kadar dayanirim, dayanamadigim yerde epidural isterim

Ay amin canim yaa .. Sende ! Daha az korkmaya basladim zaten artik gelsin diyorumm.. Bende bugun 39+2 haftalik oldum hAfif hafif sancilarim basladi suan bile varr..
Bencede en sagliklisi normal dogum adi ustunde 'Normal' . Catir ctr doguralmmm cnmm!

Allah izin verirse, ben de normal dogum dusunuyorum hem de epidural filan almadan. Ama kendimi de sartlamiycam cok fazla. Elimden geldigi kadar dayanirim, dayanamadigim yerde epidural isterim

var daha cnm 17 hafta bitiyor..oğluşum oluck..senide ALLAH kolay kurtarsın..

Amin canim senide. Bana 5 gun kaldi 4O hafta olmamaa.. ama daha bisi yok bekliyorumm arada sanci gelmeye basladi bugun.. Dogumum iyi gcer ins . Size Anlatrm nsl gectgni ..

merhaba kızlar bende 13 haftalıkhamileyim normal istiyorum şuanda ama epidural olsunmu karar veremedim. bir sorum olacak normal doğumdan kaç saat sonra ayağa kalkılabiiyor tuvalet ihtiyacımızı falan kendimiz karşılabiliyormuyuz.
7 sene önce falan devlet hastanesinde doğum yapan bayanların yanına gitmiştim hatırladığım kadarıyla doğum yapmış bir bayana odada 6-7 kişi yatıyor herkesin için de sonda(yanlış olmasın sonda deniyor sanırım)takıyordu yada çıkarıyordu yani herşey ortalıktaydı yani. ondan sonra hiç devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünmemiştim
şuana kadar özele gidiyordum ama iki gün önce devlet hastanesine gittim doktorumu degiştirmeyi düşündüğüm için devlet hastanesindeki doktor gayet iyiyidi çok ilgilendi benimle. ama hala ben devlewt hastanesinde doğum yapmaktan korkuyorum

Canim ben yurtdisinda yapacagm dogumumu , burada epidural kolay kolay vermiyolar sadece cok kotuysen dayanacak gucun kalmadiysa Oda belki ' ama turkiyede istegine bagli galiba , kesinlikle oluyosa iste bence agrisiz bi normal dogum yaparsin!
Ama epiduralsiz normal dogum yaparsan 3 saat hastanede kalsan bile yeterli hemen cikabilrsn ama epidurali yaparsan hemen cikamiyosun..
Ben galiba butun aciyi cekerek yapicam dogumumu .' azicik korku var ama bebegim icin yapicagm cekicem sonucunda guzel bisi olacak hep oyle dusunuyorum
Allah hepinizn yrdmcisi olsun , guzel dogumlar nasip etsn isallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…