Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum geldigi zaman farklı olur zaten anlarsin korkma,insallah normal yaparsın.bendecok korkuyordum ama hic korktuğum gibi değilmiş Allah yardım ediyor,dayanilmicak gibi değil. Düşük yaptım onda daha cok sancı çektim valla,dogum anımı yaşadığım hic bir güzel anıma değişmem,hayatımdaki en güzel ve duygulu anımdı,doğar doğmaz yavrumu kucağıma aldım,hala hatirlayinca gözlerim dolar :))
Doğum geldigi zaman farklı olur zaten anlarsin korkma,insallah normal yaparsın.bendecok korkuyordum ama hic korktuğum gibi değilmiş Allah yardım ediyor,dayanilmicak gibi değil. Düşük yaptım onda daha cok sancı çektim valla,dogum anımı yaşadığım hic bir güzel anıma değişmem,hayatımdaki en güzel ve duygulu anımdı,doğar doğmaz yavrumu kucağıma aldım,hala hatirlayinca gözlerim dolar :))
bende normal yapmayı düşnyrm herhangi bi aksilk olmazsa sezaryan olamzsa doktorum ne öneriyrsa tabii.amaepidural normal doğum istyrm o yüzdn özele gidyrm baya tuzlu ama sancı çekmek istmyrm bünyem zayıf ya yapamam diye düşnyrm da bakalım artık o zaman ne gösterir..
En güzeli normal kızlar,insallah hepiniz normal yaparsiniz, bu arada ben epidural normal yaptım,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belkide o yüzden kolay oldu,Allah hepinizin gönlüne göre versin
ben 12 ocak 2012 de normal doğum yaptım. diş çektirmeye bile korkarken doğumda birden bire bir cesaret geldi. hamile kalmadan önce sezeryan yaptırırım dayanamam ben derdim ama anne olunca insan beebği için en iyisi ve sağlıklısı neyse o olsun diyor insan. spinal vs.. anesteziye gerek kalmadan normal doğum (şartlar elverişliyse tabii ki) yapmak en sağlıklısı. İnşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
ben 12 ocak 2012 de normal doğum yaptım. diş çektirmeye bile korkarken doğumda birden bire bir cesaret geldi. hamile kalmadan önce sezeryan yaptırırım dayanamam ben derdim ama anne olunca insan beebği için en iyisi ve sağlıklısı neyse o olsun diyor insan. spinal vs.. anesteziye gerek kalmadan normal doğum (şartlar elverişliyse tabii ki) yapmak en sağlıklısı. İnşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
kızlar merhaba
bende bağıra bağıra yani hissetmek amaçlı canım fazla yansın istemiyorum normalyen doğurmak istiyorum:) sezeryan olacaksada hiç haberim olmasın mümkünse tamamen baysınlar.çünkü sezeryanden daha çok korkuyorum.hakkımızda hayırlısı.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Kizlar ben normal dogum yapmak istiyorum.. Ama korkuyorum biraz normal olarak .. Bazen kasiklarim falan agriyor sancilarm oluyor .. Nerden anlasilacak dogum belirtileri' sasirdim kaldim beni ne bekliyor bilmiyorumm . 19 yasindayim ilk bebegimm..
Yah canim iyki sorun cikmaz da olursunn. Ben Hollandadayim annemlerin yaninda burda kolay kolay yapmiyorlar ' bende isterim yoksa .. ' yasayanlar anlatiyor cok rahat bi dogum oluyormus .. ' sana nekadar kaldi.' kac haftaliksin..?
Oyyyy kuzum beniiiim :) bende 18 yaşındayım 39 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve direk normal doğum ypıcam hayatım ALLAH'ın izniyle bence korkmamalısın normal doğum kadar sağlıklısı yok eski kadınlarımız çatır çatır doğurmuş valla :)
Bizde yaparız birde biz daha atiğiz hareketliyiz şimdi :)
Benim sancılarım gelmeye başladı ufaktan ufaktan 3 4 güne doğum yaparım prensesimin resmini atarım :) Bebişinin cinsiyeti ne ? :)
ALLAH bizi bir avazda kurtarır inş canım bebeğini sağ sağlim kucağına alma dileğiyle :)
Oyyyy kuzum beniiiim :) bende 18 yaşındayım 39 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve direk normal doğum ypıcam hayatım ALLAH'ın izniyle bence korkmamalısın normal doğum kadar sağlıklısı yok eski kadınlarımız çatır çatır doğurmuş valla :)
Bizde yaparız birde biz daha atiğiz hareketliyiz şimdi :)
Benim sancılarım gelmeye başladı ufaktan ufaktan 3 4 güne doğum yaparım prensesimin resmini atarım :) Bebişinin cinsiyeti ne ? :)
ALLAH bizi bir avazda kurtarır inş canım bebeğini sağ sağlim kucağına alma dileğiyle :)
Allah izin verirse, ben de normal dogum dusunuyorum hem de epidural filan almadan. Ama kendimi de sartlamiycam cok fazla. Elimden geldigi kadar dayanirim, dayanamadigim yerde epidural isterim
var daha cnm 17 hafta bitiyor..oğluşum oluck..senide ALLAH kolay kurtarsın..