Normal doğum; vajinada unutulan gazlı bez

Ayy okurken çığlık attım Çok geçmiş olsun. Çok büyük sorumsuzluk ! Allah korusun haberlerde görmüştüm bir tane kadında da unutmuşlar , enfeksiyon tüm vücuduna yayılmış kadın ölmüştü Neden şikayet etmediniz ?

Ben okurken psikolojim bozuldu koku kısmı da ayrı iğrençmis başımıza ne gelcek belli değil allah yardımcın olsun senle yavruna güzel bir yaşam dilerim cnm

O tonton kedi gibi amca gibi doktorlar yuzunden canindan olanlar var bil istedim.

Sikayet etmediginiz adam bunun rahatligiyla devam edip belkide baska bir annede unutacak daha bilincsiz bir annede gitmekte gec kalan bir annede bir ananin canina bir bebegin annesine bir aileye sebep olacak yapmayin Allah askina sizin sadakaniz varmis ama baskalari o kadar sansli olmayabilir en azindan kendine gelmesi icin bir sorusturma atlatsin
Saglikla buyutun bebeginizi

bilerek isteyerek yapılmış bir şey değil tabi ki.

doktorun ihmali var. ama sonuçta doktor da insan. dalgınlık unutkanlık bi anlık ihmal olabiliyor.

kasıtlı bir şey olsa evet şikayet edin vs derdim ama doktor da özür dilemiş uzatmanın manası yok. bir daha daha da dikkatli olacaktır diye düşünüyorum.

neyse ki çocuğunuz siz sağlıklısınız ne güzel mutlu annelikler dilerim :)

Cok degisik yöntemleriniz varmis sizinde :) gecmis olsun ama sizin yerinizde olsam doktoru sikayet ederdim. Sonucta daha kotu sonuclarda olabillirdi

verilmiş sadakanız varmıs, gecenlerde bir haberde izledim ben de bir anne bu sebepten dolayı ölmüş dogumdan birkac ay sonra, karnında bez unutuldu diye. tüyler ürpertici. cok korkunc, kendiniz icin etmeseniz bile baskalarının da canı yanmasın diye lütfen doktoru sikayet edin.
yarın öbür gün haberlerde sizin doktorunuzun baska bir kurbanı icin "yeni dogum yapan anne, vajinasında unutulan gazlı bezden dolayı öldü" diye haber cıkarsa vicdan azabı cekersiniz ben söyleyeyim. ve cok buyuk bir vebal.

Ayy gerçekten çok kötü.. iyi niyetlisiniz neticede durumunuz da iyi.. valla ben şikayet eder miydim bilemiyorum. Çok geçmiş olsun. .

Çok büyük badire atlatmışsın geçmiş olsun

Lutfen sıkayet edın cok buyuk bır badıre atlatmıssınız gecmıs olsun bu yuzden olen taze anneler var buyuk gecmıs olsun

Öyle tepme durumu yok korkutma kendini. Biraz antibiyotik krem sürüyorlar olur da mikrop kapmasın vajina her duruma açık diye. Tabii ertesi sabah almaları gerekiyordu. Bence de konu sahibi şikayet etmelisin.

Ay elim ayağım boşaldı sanki bencede şikayet etsin ilk defa duydum bu gazlı bez falan normal doğumda doğuyor dikiyolar biliyorum bu kadar

Ay elim ayağım boşaldı sanki bencede şikayet etsin ilk defa duydum bu gazlı bez falan normal doğumda doğuyor dikiyolar biliyorum bu kadar
Ben yeni normal doğum yaptım. Dikiş olayı iğneden daha kolay çok ince bir uyuşturucu iğne yapıyorlar. Bir de gazlı bez koyuyorlar ama ne koyduklarını ne de aldıklarını fark etmiyorsun. Yapabilirsen normal doğum bebek ve senin için en iyisi. Motive olmak istersen açtığım konuyu okuyabilirsin.

Demek sikayet etmedin. Allah korusun zehirlenip ölebilirdin bu ihtimalde vardı dimi? Ben resmen sok oldum okurken. Gecmis olsun ki zor atlatmissin.

Öncelikle çok geçmiş olsun ama ben normal doğum yapmaktaki azminize bebeğinizi ve kendinizi doğuma hazırlama çabanıza soğukkanlılığınıza gazlı bezi buluşunuza hayran kaldım. İnsan kendi kendinin doktoru olmalı. Siz ıssız bi yerde kalsanız muhtemelen yalnız başınıza da doğurucakmışsınız.

çok geçmiş olsun şikayet etmeyin doktor zaten dersini almıstır tabi doktor bıraktıysa ebelerde bırakmıs olabilir ki doktor zaten onlarada iletmiştir durumu
hastanelerin yogunlugu mesai saatlerin uzunlugu hepsi dert ama size bahane değil tabi bu allahtan dikkatli bir anneymişsinizde fark etmişsiniz
sağlıklı uzun ömürlü gunleriniz olsun bebeğinizle

Ay gerçekten çok istiyorum normal doğum yapmak bana bakicak pek kimse yok annem çalışıyor gelemez falan kendimi daha çabuk toplama lazım sezaryenden korkuyorum Kesik ten normal doğum istiyorum elimden geleni yapıcam bunun için mutlaka okuyacagim konunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…