normal doğum sonrasında ilişki sorunu

sultann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
30
0
96
İstanbul
Meraba bayanlar doğum yapalı iki buçuk ay oldu hala normal bir ilişki yaşayamıyoruz. Epizyoyu dikerken fazla dikmiş herhalde eskisinden daha dar. Çok büyük sıkıntım var düzelirmi acaba

düzeliyor cnm merak etme.zaten sezeryan veya normal farketmiyormuş emzirirken vajinada kuruluk oluyormuş ilişki zor olurmuş..sezeryan olup ilişkşye giremeyende varmış,ama hepsi geçici..benimde daralmıştı:78:

Ciddimisiniz?

daraliyormuymu$??!! Ya benimki zaten dardi bi de 6 diki$ atildi yandim ozaman ben
Henüz yeni dogum yaptigim için birkaç ay sonra görü$ürüz bakalim nolcak.

Buarada emziriyorsaniz kuruluk oldugunu kaygan olmadigini biliyorum duymu$tum özel jelleri bi deneyin belki yardimci olabilir.

doğumumdan onra bende isteksızlık oluştu kose bucak kacmak ıstıyor bahanelere sığınıyorum.eşimin ihtiyaclarına karsı cevap verememekten de uzuluyorum ne yapmam gerek bi akıl veri lüüüfen:84:

daralmamııı?? süper daha ne istiyorsun keşke benimkinide biraz daha daraltsalardı.. geniş olmaktansa dar daha iyi 1 ay içinde zaten alışır ama genişin hiçbir faydası yok ve zevk alamama durumu var. hem erkek hem bayan için çok kötü. bu arada estetik vaya daraltma olayı varmı?? bilen varsa bilgi versin...o yüzden durumunuza şükredin. benim bebeğim 3 aylık emziriyorum.ama bende hiç kuruluk olmadı aksi oldu..

Benim de bebiş 3 aylık oldu. Çok feci bişey darlık daha yeni düzelmeye başladı. Ama hala zor oluyo. İnşallah düzelir. Estetikle daraltma yapıyolar. Sen yeterki iste her yerini kesip biçiyolar.
Ben doğumdan sonra genişlicek diye bekliyodum tam tersi oldu.

şikayetçi olmaaa daha beteri var bak senin gün geçtikçe alışmış ben napim??fazla genişlemez diyordum ama eşim öyle böyle işte zevk alma durumu. çok kötü bişey inan. daha ilk bebeğim birde.2. sinide düşünüyordum ama 2. sinide doğurursam ne hale gelirim bilmiyorum.çok canım sıkılıyor. bu konuya çok önem veren birisiyim. bebeğim oldu koca 2.plan diyenlerden değilim. ama estetiktende korkuyorum nasıl olur yaptıran varmı bilgi almam gerekiyor.

off kızlar normal olsa bi türlü olmasa bi türlü demekki yaa
Millet sağlıklı diye normal doğum istiyor ama baksana sorunların haddi hesabı yok yaa
ufffffffffff ben ne yapacam

off kızlar normal olsa bi türlü olmasa bi türlü demekki yaa
Millet sağlıklı diye normal doğum istiyor ama baksana sorunların haddi hesabı yok yaa
ufffffffffff ben ne yapacam

2 yerde de buna benzer endişelerinizi gördüm neden bu kadar takıyorsunuz ki..her normal doğum yapanın deforme sarkma olduğunu falanmı sanıyorsunuz...

2 yerde de buna benzer endişelerinizi gördüm neden bu kadar takıyorsunuz ki..her normal doğum yapanın deforme sarkma olduğunu falanmı sanıyorsunuz...

canım çok korkuyorum yaa... bi çok mesaj okudum burda herkes aynı problemden şikayetçi
bilemiyorum ya çok korkuyorum

canım çok korkuyorum yaa... bi çok mesaj okudum burda herkes aynı problemden şikayetçi
bilemiyorum ya çok korkuyorum

korkmana gerek yok normal doğum en sağlıklısı.
benim ilki normaldi.şimdi ters duruyor dönmezse mecbur sezeryan olacağım ve hiç istemiyorum.çok memnun kaldım çünkü normal doğumdan.o dediğin deformasyon 4 çocuk doğurduktan sonra falan oluyor..ayrıca sezeryanda da ameliyat sırasında içindekiler çıkarıldığı için idrar torbasının sarkma riski var..ama risk sadece..sorsan sezeryan olanlara %1 inde belki olmuştur bu sorun..aynı normal doğumdaki riskler gibi..anne olmaya karar verdiysek bazı şeyleri göze alacağız

Katılıyorum her doğum zor değil ki zaten hep kötü hikayeler akılda kalır. Geçici olan şeyleri kafaya takmamak lazım. Sezeryanı sağlık problemi dışında hiç düşünmeyin. Benim kadar ötlek birisi normal doğum yaptıysa herkesler yapar. Ben de darlık oldu o da doktorun jestiydi herhalde

siz darlıktan bahsediyorsunuz ama bendede genişleme oldu. estetik olarak diktirmeyi düşündüm ama eşim ben şikayet etmiyorum sen niye kafana takıyorsun ki dedi

kızımız uc aylık oldu ve bız hala bırsey yasamadık acaba benım de genıslemısmıdr gnıslemesını ıstemıyorum

siz darlıktan bahsediyorsunuz ama bendede genişleme oldu. estetik olarak diktirmeyi düşündüm ama eşim ben şikayet etmiyorum sen niye kafana takıyorsun ki dedi

aa genıslıor mu normal dogumdan sona ben asla yapamam ama sorım dedim cok korkuorm

sorma cnm bendede genişleme oldu.bende daraltmayı estetik olmayı düşünüyorum. ama 2. bebekten sonra düşünüyorum. eşimde hayır demez sanırım.maddi durumu orta olan herkese öneririm. çok harika oluyormuş kadın içinde erkek içinde. erkeğim canına minnet zaten bayılıyorlar bence dara. böle işte bircan.ama desenizki böyle olacağını bilsen normalmi yapardın diye. EVETTTTTT KESİNLİKLE EVET. harika ,yaşanılmaz, acı verici ama bebeği kucağına alış ve o anki kalp atışı inanılmaz.yine olsa yine normal doğururum. oğlum 3,5 aylık. 2. bebeği 2 sene sonra düşünüyoruz. hayırlısı olur inş. o doğumdan sonra daraltma operasyonu kesinlikle yapıcam..

aa genıslıor mu normal dogumdan sona ben asla yapamam ama sorım dedim cok korkuorm

korkunun ecele faydası yok tatlım..artık doktorlara sezeryan diyemiyorsun. normalse normal doğurtuyorlar sezeryan yasak yani. ama bunu düşünerek sezeryan yaptırmayın cnm. ben o kadar ötleğimki anlatamam. sinekten böcekten iğneden herşeyden korkarın çocuk gibiyim. ben normal doğurduysam inanım herkes doğurur...

Arkadaşım sakın genişlicek diye korkma benimki daraldı herkes düzelir diyo. Doğumdan önce doktorunla konuş epizyoyu dikerken daraltarak diksin. Ben söylemedim ama benimkini daraltmış. Bir insanın dünyada sahip olabileceği ennnn güzel ennn muhteşem yani tarifi yetersiz kalıyo bebeğinin doğduğu ana tanıklık ediyosun ve bunu ben doğurdum diyosun. Bilmediğin bir acıdan korkma şimdiye kadar kimse acıdan ölmemiş. Sen de ölmezsin. Erkekler askerlik anılarını anlatırlar. Kadınlar doğum hikayelerini.Sezeryan olursan anlatıcak anın kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…