Benim de bebiş 3 aylık oldu. Çok feci bişey darlık daha yeni düzelmeye başladı. Ama hala zor oluyo. İnşallah düzelir. Estetikle daraltma yapıyolar. Sen yeterki iste her yerini kesip biçiyolar.
Ben doğumdan sonra genişlicek diye bekliyodum tam tersi oldu.
off kızlar normal olsa bi türlü olmasa bi türlü demekki yaa
Millet sağlıklı diye normal doğum istiyor ama baksana sorunların haddi hesabı yok yaa
ufffffffffff ben ne yapacam
2 yerde de buna benzer endişelerinizi gördüm neden bu kadar takıyorsunuz ki..her normal doğum yapanın deforme sarkma olduğunu falanmı sanıyorsunuz...
canım çok korkuyorum yaa... bi çok mesaj okudum burda herkes aynı problemden şikayetçi
bilemiyorum ya çok korkuyorum
korkmana gerek yok normal doğum en sağlıklısı.
benim ilki normaldi.şimdi ters duruyor dönmezse mecbur sezeryan olacağım ve hiç istemiyorum.çok memnun kaldım çünkü normal doğumdan.o dediğin deformasyon 4 çocuk doğurduktan sonra falan oluyor..ayrıca sezeryanda da ameliyat sırasında içindekiler çıkarıldığı için idrar torbasının sarkma riski var..ama risk sadece..sorsan sezeryan olanlara %1 inde belki olmuştur bu sorun..aynı normal doğumdaki riskler gibi..anne olmaya karar verdiysek bazı şeyleri göze alacağız
siz darlıktan bahsediyorsunuz ama bendede genişleme oldu. estetik olarak diktirmeyi düşündüm ama eşim ben şikayet etmiyorum sen niye kafana takıyorsun ki dedi
sorma cnm bendede genişleme oldu.bende daraltmayı estetik olmayı düşünüyorum. ama 2. bebekten sonra düşünüyorum. eşimde hayır demez sanırım.maddi durumu orta olan herkese öneririm. çok harika oluyormuş kadın içinde erkek içinde. erkeğim canına minnet zaten bayılıyorlar bence dara. böle işte bircan.ama desenizki böyle olacağını bilsen normalmi yapardın diye. EVETTTTTT KESİNLİKLE EVET. harika ,yaşanılmaz, acı verici ama bebeği kucağına alış ve o anki kalp atışı inanılmaz.yine olsa yine normal doğururum. oğlum 3,5 aylık. 2. bebeği 2 sene sonra düşünüyoruz. hayırlısı olur inş. o doğumdan sonra daraltma operasyonu kesinlikle yapıcam..siz darlıktan bahsediyorsunuz ama bendede genişleme oldu. estetik olarak diktirmeyi düşündüm ama eşim ben şikayet etmiyorum sen niye kafana takıyorsun ki dedi
aa genıslıor mu normal dogumdan sonaben asla yapamam ama sorım dedim cok korkuorm
aa genıslıor mu normal dogumdan sonaben asla yapamam ama sorım dedim cok korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?