Öncelikle şekil şükülle açıkçası çok derdim yoktu. Herkesin vulvası kalemle çizilmiş gibi olacak diye bir şey yok ama öyle bir algı yaratılıyor ki insan ister istemez kapılıp gidiyor.
Ameliyat sonrası paylaşım yapıp "Bugün de bir kadın çiçek gibi oldu." ne demek ya? Öncesinde böcek miydik acaba? Şimdi şimdi farkına varıyorum ifadenin ne kadar çirkin olduğunun...
Böyle böyle zengin oluyorlar işte. Benim asıl derdim idrar kaçırmaydı. Ama maalesef işin ehline olmak lazım o ameliyatı da. İdrar torbasının sarkmasını engellemek adına öyle garip şeyler yapmış ki vajina girişine duvar örmüş resmen. Vajina girişi bildiğiniz aşağıdan oluyor artık. Görüntüsü de berbat. İfade edince de "eski hali çok kötüydü, iki doğum yapmışsınız bla bla" cevabını alıyorsunuz.
Arkadaş biri de çıkıp evet gerçekten yapamamışım demiyor. Hemen size atıyor suçu. Evet benim bedenim suçlu!
Vajinadan da ses geliyordu. O yüzden vajina daraltma istedim. Hazır ameliyat oluyorum, anestezi alacağım o zaman labioplasti de olayım dedim. Şu an hissizlik var. Ne zaman geçer bilmiyorum. Çok geç orgazm oluyorum. Eşim içeride bir şeyin battığını söylüyor. Doktora söylüyorum. Hiç duymadım diyor. O kadar kişiye yapmış falan filanmış. Biz ne hissettiğimizi bilmiyoruz muhtemelen. Doktor biliyor. Hemen bir savunma psikolojisi... Modun düşmesi, suratın asılması...
Sonuç; başka doktora gidip tekrar ameliyat olacağım muhtemelen. Şu an çok öfkeliyim doktora.
Eğer sadece estetik kaygınız varsa asla ama asla tavsiye etmem. En hassas bölge. Eğer ilişkiden de zevk alıyorsanız bıçak altına yatmayın. Sonrasında ne olacağı belli değil.
Doktor seçimim yüzünden çok pişmanım. Olacaksanız da iyi araştırın derim.