Normal doğum sonrası vajinada degisiklikler

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
30
Merhabalar arkadaşlar doğum yapalı 36 gün oldu zor bir dogumdu 11 saat sürdü dikişim de çoktu çok zorlandım sonrasında dikişler düşmedi doktor sonra kendi aldı felan dış dikisler gitti tamamen ama iç dikişler var sanki hala bide vajina girişinde et parçası var oncedende doğumdan öncede vardi sanki ama girişte değildi şuan girişte duruyor deligide açık şekilde duruyor biraz dikişler yüzünden sanırım vajina içinde şiş gibi ne zaman düzeliyor acaba yani duzelirmi acaba çok rahatsız edici duruyor birde hiç kanamam olmadı dogumdan sonra bir hafta felan oldu sadece ama iki üç gündür şeffaf mukuslu kan pembe kan akıntı oluyor hafif enfeksiyon mu oldu acaba pazartesi gidicem doktora ne diyecek bakalım benzer şeyleri yaşayan varmı acaba

İnternetteki yorumlarda eski haline dönmesi 6 ayı buluyor diyenler olmuş

Uzun sürüyormuş düzelmesi rahmin canınızı sıkmayın. Sizin gibi çok Zor bir doğum geçirdim şuan benimde 36 gün oldu doğum yapalı. Dikişler enfeksiyon kaptı 12 gün hastanede yattım tekrardan dikildi. Tam çıktım hastaneden antibiyotik bitti. 4 5 gün somra yine fazlaca enfeksiyon var vücutta nasıl geçecek bilmiyorum. Dikişler bende de duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…