• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum sonrası rahim sarkması acil cevap

Merhaba konuyla ilgili çok bilgim yok ama annem beni normal doğum ile dünyaya getirmiş ve çok zor dogmusum rahim sarkması olmuş yıllar sonra doktor söyledi çünkü rahatsız ediyordu. Doktor istersen ameliyatla yerinekoyarız çocuk düşünmezsende alalım ilerleyen zamanlarda rahim kanseri çok yaygın kadınlarda risk kalmaz demişti. Bu arada annem erken menapoza girmişti o dönem aldırdı ve şuan çok rahat

Aynı durumdayım kegel oneriyorlar ama çare olur mu bilmiyorum. Ameliyatsız mesane veya rahim sarkması nasıl düzelir en azından baskı hissi nasıl azalır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ayni durumdayım mesanem sarkmış sizde durumlar nasil acaba doktoeunuz birsey dedimibyada duzeldimi

Merhaba,
Bende ocak 2012 de normal doğum yaptım ve bende de rahim sarkması (idrar kesesi sarkması) oldu. Dışarı çıkmadı ama ayna ile baktığıda vajina girişinde görünüyor doktora gittim 2 aylık hap krem tedavisine başladı vajinadan içeri krem ve hap uyguluyorum, 2. kutuya geçtim çünkü herhangi bir değişiklik olmadı ayrıca kegel egzersizi yapıyorum hergün İdrar tutamama sıkıntım yok.Agustos ayında tekrar gıdıcem o zaman doktor nederse onu yapıcam. Sizin nasıl oldu hemen dışarımı çıktı yoksa aşama aşama mı yani benim gibi erkenden farketmediniz mi yada krem hap kullanmadınız mı? Çok korkuyorum ameliyat diyecek diye kızımı emziriyorum ve ameliyat derse napacağım kara kara onu düşünüyorum. Siz naptınız şu an durum ne?
Merhaba aynindurumdayim uzerinde cok zaman gecmis suan nendurumdasiniz acaba donusbyaparmisiniz

Aynı durumdayım kegel oneriyorlar ama çare olur mu bilmiyorum. Ameliyatsız mesane veya rahim sarkması nasıl düzelir en azından baskı hissi nasıl azalır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Merhaba ahnindurundayiz 45 gun odku dogum yapali sizde durumlar nasil toparlandinizmi morelim cok bozuk sutum bile kesildi bana donusbyaparmisiniz acaba etiketleyerek beni lutfen psikolojim alt ust keske dogurmasaydımlara bile geldim cok kotu durundayim

Yazalı baya olmuş ama bende aynı sorunu yaşıyorum. İkinci doğumumu aralık 2019 da yaptım. Maalesef doğumdan sonra rahim sarkması ve bağırsak sarkması oluştu. Artık dayanamıyorum sürekli dışarda ev işi yaparken yürürken ağır kaldırınca. Geçen hafta doktora gittim mayısta ameliyat olmaya karar verdim. Rahmimi aldıracağım çocuk düşünmediğim için. Çünkü yukarı çektirmekte 5 6 sene sonra tekrar düşüyormuş. Tekrar aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bağırsak sarkması nasıl olacak nasıl toplayacaklar bilmiyorum. Biraz korkutuyor beni 😔

Yazalı baya olmuş ama bende aynı sorunu yaşıyorum. İkinci doğumumu aralık 2019 da yaptım. Maalesef doğumdan sonra rahim sarkması ve bağırsak sarkması oluştu. Artık dayanamıyorum sürekli dışarda ev işi yaparken yürürken ağır kaldırınca. Geçen hafta doktora gittim mayısta ameliyat olmaya karar verdim. Rahmimi aldıracağım çocuk düşünmediğim için. Çünkü yukarı çektirmekte 5 6 sene sonra tekrar düşüyormuş. Tekrar aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bağırsak sarkması nasıl olacak nasıl toplayacaklar bilmiyorum. Biraz korkutuyor beni 😔
Rahim alınırsa ilişki sırasında hiçbir zevk alınmıyormus. Bende de var ama korkuyorum ameliyat olmaya. Doktorunuz ne dedi bu konuda ?

Rahim alınırsa ilişki sırasında hiçbir zevk alınmıyormus. Bende de var ama korkuyorum ameliyat olmaya. Doktorunuz ne dedi bu konuda ?
Bende internette böyle bir sorun yaşanabileceğini okudum. Kuzenim aldırdı 3 ay önce rahmini ona sordum herşeyi normal olduğunu hatta keşke daha önce aldırsaydım dedi. Doktora sormak istediğim bir çok soru var ama salı günü smr testi için arayacağım. Ameliyatı konuşmak için de bir kez daha gideceğim. Aklımda ki tüm soruları soracağım siZi de bilgilendiririm.

Merhaba tekrardan. Pazartesi günü rahmimi aldırdım içim rahat bir şekilde. Cinsel açıdan ne değişir onu ancak 1.5 ay sonra söyleyebilirim ama ben 2.5 senedir rahmim sürekli aşağıda geziyordum o yüzden çok şükür diyorum.

Ameliyat oldunuz mu acaba? Bagirsak sarkmasind ne gibi problemler yasadiniz? Ben de idrar ve bagirsak problemleri yaşıyorum doktora gidecegim insallah. Afedersiniz makattan cikan bir parca var bende ayni rahatsizliktan supheleniyorum 😢

Merhaba tekrardan. Pazartesi günü rahmimi aldırdım içim rahat bir şekilde. Cinsel açıdan ne değişir onu ancak 1.5 ay sonra söyleyebilirim ama ben 2.5 senedir rahmim sürekli aşağıda geziyordum o yüzden çok şükür diyorum.
Merhaba cok geçmiş olsun . Suan durumunuz nasıl acaba

Back