normal doğum yapalı 5 sene oldu ancak zor bir doğum yaptım. ondan dolayı rahmim ve idrar torbam sarktı ve dolayısıyla rahmim dışarıda ve idrarımı da 5 senedir hiç tutamıyorum. artık doktora gitmeye karar verdim ancak bu durumuma hangi doktor bakar. ürolojimi, kadın doğum mu ? pazartesi için randevu aldım ürolojiden. acaba kadın doğumdanmı alsam ????
Benimde 2. Doğum da başlayan rahim sarkması oldu. Korkudan 2. Doğum u sezaryen ile yaptım. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Bundan sonra ne yapıcam. İdrar kaçırma yok ama bundan sonra cinsel ilişki den de korkuyorum artırır diye siz ne yaptınız.bende de var ama o kadar ileri değil öksürürken ve hapşırırken kaçırıyorum bu işe jinekolog ya da ürojinekoloji bakıyor istanbulda fuat demirciye muayene olacağım bi ay sonra bu işin duayeni o bakalım ne diyecek ameliyattan korkmuyorum o kadar zor ameliyatlar değil bunlar zaten bende deformasyon da var onun da toplanması gerekiyor bir iki operasyon şart bakalım sonucu yazarım
Cnm iyileştinmi ,üstünden çok zaman geçmiş ama bndede aynı problem var galibanormal doğum yapalı 5 sene oldu ancak zor bir doğum yaptım. ondan dolayı rahmim ve idrar torbam sarktı ve dolayısıyla rahmim dışarıda ve idrarımı da 5 senedir hiç tutamıyorum. artık doktora gitmeye karar verdim ancak bu durumuma hangi doktor bakar. ürolojimi, kadın doğum mu ? pazartesi için randevu aldım ürolojiden. acaba kadın doğumdanmı alsam ????
Merhaba. Siz yazalı çok olmuş ama şuan hamileyim 14 haftalık ve rahim sarkması var. Rahmim 3-4cm kadar dışarı çıkıyor ve karşıdan bakınca görünüyor. Bu 2. Hamileliğim. İlkinde de az az oluyorsu. Geri çekiliyordu. Doktora söylüyordum muayene ediyordu ama maalesef geri cekilmiş olduğu için hep bir sorun yok dedi. Ben de o zamanlar rahim sarkması ne bilmiyordum. Şimdi 2. Ye hamileyim ama bu sefer durum daha ciddi. Siz neler yaptınız. Durumum riskli mi.Benimde 2. Doğum da başlayan rahim sarkması oldu. Korkudan 2. Doğum u sezaryen ile yaptım. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Bundan sonra ne yapıcam. İdrar kaçırma yok ama bundan sonra cinsel ilişki den de korkuyorum artırır diye siz ne yaptınız.
Aynı durumdayım kegel oneriyorlar ama çare olur mu bilmiyorum. Ameliyatsız mesane veya rahim sarkması nasıl düzelir en azından baskı hissi nasıl azalır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Merhaba bende 1ay oldu doğm yapalı eline değiyor birşey, korkuyrm sarkma da böyle bişey olurmu acaba yoksa rahim daha toparlanmadmı sizde Ne gibi belrtler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?