normal doğum sancisi gelmesi için ne yapmam gerek yardim edin

htczeyno

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
25
6
288
1 dogumumu suni sancı ile normal dogum yaptım bi kaç güne 40 haftam doluyo agrilarim çok nst de sancim cikiyo ama bi turlu dogum ssancim gelmiyor papatya çayı. Hurma yuruyus ne gerekiyorsa yapıyorum yok. suni sancı almak istemiyorum korkuyorum başka napcam sancimi getirmek için yardim edin

1 dogumumu suni sancı ile normal dogum yaptım bi kaç güne 40 haftam doluyo agrilarim çok nst de sancim cikiyo ama bi turlu dogum ssancim gelmiyor papatya çayı. Hurma yuruyus ne gerekiyorsa yapıyorum yok. suni sancı almak istemiyorum korkuyorum başka napcam sancimi getirmek için yardim edin

Canim ablam hamama gitmisti 24 saat gecmedende dogum sancisi basladi yani aksam 10da hamamdan cikti sabah 5 e dogru sanci basladi aksam uzeri 5 ted3 dogum yapti :)

Off bu durumdan ben de çok korkuyorum :(
Hamam nasıl bir etki yaptı acaba yoksa tesadüfmüydü ?
Benim tek bildiğim bol yürüyüş...Hakkında hayırlısı olsun inşallah tek avazda kurtulursun.

ilk doğumumdan hatırladıklarım, bol boll yürüyüş hatta doğum yaptığım gcenin gündüzünde 3-4 saat yürüdüm belki.. bol bol hurma yedim özellikle son günler arttırdım hurmayı ve uzun sıcak banyolar.. bir de göğüs uçlarını uyarmak kasılmaları başlatıyor, sancılarım başlayacak gibi olduğunda sıcak suyun altında göğüs ve göğüs uçlarıma masaj yaptım uzunca, hem sütüm de kolayca geldi hiç beklemedik. sağ salim kolaycacık alırsınız kucağınıza inşallah:nazar:

Benimde 6 gün geçmişti suni sancı almıştım ole bitanede değil sıcak su hamam belimi sıcağa tutmak bunlar faydalıymis 2.ye hamileyim geçerse günün deniycem bende

aynı şey bndede var ilk dogumum suni sanci ile oldu . Bbenimde gunumu doldurmama iki gun kaldı . Bende korkuyrm suniden ama bebekler gelişimini tamamlayınca dogum baslarmiş demekki daha var . Sancı baslatmak içinde hurma nar yemek bol yuruyuş cinsel ilişki sıcak suda oturma merdiven inip çikma olarak biliyrm ama bnde henuz hç birini ypmadım.

aynı şey bndede var ilk dogumum suni sanci ile oldu . Bbenimde gunumu doldurmama iki gun kaldı . Bende korkuyrm suniden ama bebekler gelişimini tamamlayınca dogum baslarmiş demekki daha var . Sancı baslatmak içinde hurma nar yemek bol yuruyuş cinsel ilişki sıcak suda oturma merdiven inip çikma olarak biliyrm ama bnde henuz hç birini ypmadım.
Ben yapıyorum bazılarını ama ağrıdan başka birşey olmuyo
Hakkımızda hayirlisi artik

Back
X