normal doğum muu? aslaa..! diyenler baksın lütfen

Seninki biraz kotu olmus canim. Hem normal dogumun agrisini çekmişsin hem sezeryanin. Sonucunda bebegini saglikla kucagina almissin cok sukur bu en guzeli.

ama söle sölim benden kısa arkadasım aramızda 1 ay vardı onun sancısı gelmiş hemen apar topar hastaneye gitmişler ve evden cıkmasından 40 dakka sonra doğurmuş yani boyu 1.50 filan ben hayran kaldım :)

Seninki biraz kotu olmus canim. Hem normal dogumun agrisini çekmişsin hem sezeryanin. Sonucunda bebegini saglikla kucagina almissin cok sukur bu en guzeli.
çok şükür allaha hiç bir sıkıntımız yok suan 2bucuk yaşında çok sağlıklı bir kızım var allah herkeze nasip etsin inşallah

yazdıklarını 2,5 sene önce okusaydım bi cesaret normal doğum yapardım herhalde, bayaa bi gaz vermişssin epizyotomi yapıldı mı sana? sezaryen doğumu tercih etmemde en büyük faktördü epizyotomi..ne sancı ne ağrı korkum vardır..ama illa bi yerimi keseceklerse karnım dedim açıkcası..(epidural sezaryen oldum hiç bir şikayetim, sıkıntım olmadı..) ama nedense merak mıdır nedir normal doğumda kaldı aklım..

Normal istiyordum ama cokta kolay olmayacagini arastirirsamda korkar vazgecerim diye hamikeyken dogumu hic arastirmadim canim. Epizyotomi dedigin kesi sanirim. Acilmam guzeldi, bebek iri degildi 3 kd du ama dr lar benceee artik kolaya kacip kesiyorlar. Ablamin ilk oglu 3700 dogdu ve dikisi yoktu. Benim dikisim vardi ama ilk yazimi okuduysan bayilttilar beni. Oglusumun cikis anini, dikisi gormedim

"Ben hasta değil, anneyim" ne kadar güzel söz :) hayırlı olsun bebeğiniz:) demek ki o bağırmak şartmış ha, bende bağırmam edepli durmaya çalışırım diye düşünüyordum :)

Bende normal istiyorum. Boyumda uzun bakalım ne olacak :))) çok güzel anlatmışsın herşeyin doğalı iyidir sağlık sorunu olmadıktan sonra omirlikten iğne yemeye gerek yok. Hayırlısıyla inşallah bende güzel bir doğum geçiririm. 1 saatte olsa bitse keşke ne güzel olur

1 saate olup biten hic duymadim canim ama ins senin olur, neden olmasin ama ben hep kendimi en kotuye alistirdim. Yani biliyorum normal dogum kolay degil zor olacak ama ins ben yapacagim dedim ve düşündüğüm kadar zor olmadi. Bence sende nunu yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…