normal doğum mu sezeryandan mı memnun kaldınız

bende normal doğum yaptım ve çok memnunum kaldım. kesinlikle normal doğum çünkü normali bu arkadaşlar. ayrıca normal doğumla cinsel hayatın bitmesi diye bişey söz konusu değil. öyle olabilirmi. benimde cinsel hayatım daha bi renklendi ve eskiden alamadığım zevki şimdi alıyorum. bide vajina tabikide eski haline dönüyor öyle şey olurmu ya lütfen normal doğumu kötülemeyin..

benıde dogumdan once sezeryandan korkutmuslardı bende normal dogum ıstıyordum fakat zorunlu sezeryan oldum ama korkuttukları hıcbır sey gelmedı basıma.cok kolay gectı benım dogumum ve sonrası.cok cabuk atlattım.

40 gun oldu epidural sezaryan oldum tavsiye ederim 500defa dogursam yine tercih ederim nese icinde gecti 2saat sonra ayaktaydim dikisim belli bile degil ertesi gun dusumu aldim fildir fildir geziyordum cinsel hayatima donduk sayilir sorun yok yani zaten dikis sorunumda olmadi tavsiye ederim

Tatlım mrb..Ben de hamişken,normalde cool ve endişesiz bir yapıya sahip olmama rağmen,nasıl doğum yapıcam,normal m i sezaryen mi,sancı nasıl bişi acaba,ne zaman gelecek falan filan bi dünya soru işaretiyle,boşu boşuna evham yapıp durdum eşim de her defasında elimden tutarak beni rahatlattı a.R.O..Bu evrede kendini nasıl hissettiğin çok önemli..Bir kere pozitif düşünmeliyiz canım..benim durumum biraz daha zordu..Hamileliğimin 5.ayında inanılmaz bir sancıyla taş düşürdüm ama inan bebeğmin sağlığını düşünmekten unuttum hemen acısını..Artı doğum bunun ardından daha kolay geldi bana yurtdışında yaşıyorum ve her ay Acıbadem'e kontrole gittik..İlk olduğu için güvenemedim yaban memlekete...Amaaa boşmuş hepsii..Güyaa 7.5 aylıkken tr de kaldım doğumu beklemek için,eşimi yolladık..Ayr duramadım hooop atlaaaa uçağaaaa..doğğğru kocişee...RAPOR Aldım karnım burnumdaaa tekrar yurtdışına,evimize..EPİDURAL doğum mu suda doğum mu vs. bunları düşünürkeeenn pat sancım geliverdi zaten o gece annem hazırlan kızımmm bizim ki tası tarağı topladı geliyoooo dedi o kadar oynadı ki karnımda yırtcak sandıkk yaramaz prenses..Soonrası malum..Eşim annem hep yardımcı oldular canlarım masajlar motıveler.Gittik 2 saatte yavrum kucağımdaydı:_) pamuk gibi...Çok azmettim sabrettim ama..Normal doğurmak gibisi yok bence..(gerçi 1 kez doğum yaptım kıyaslayamam da) artı cinsel ilişkide gevşeme,soğukluk falan olmuyooo aksne canlanıyoooo bence..Bebek artk içinde değil dışnda çünkü onu rahatlığı ve mutluluğu da ekleniyor..O YÜzden normal diyorummm...Ben doğum yapar yapmaz hakkaten kalktım gezindim durdum olleee hastanede dr.larım rustu bebeğimi de hep ruslara benztirler göbek adı Galina.. hayırlısı inş..mumjuxxx..

ben sezeryan doğum yaptım çok memnun kaldım bende ebelik çıkışlıyım ve bu alanda çalışıyorum normal doğumda istenmeyen yırtıklar oluşursa genişlemeler olabiliyor arkadaşında bu tecrübelerine dayanarak söylemiştir ama bilinçli ellerde yapılırsa korkma ha banada fikrimi sorarsan bende sezeryan derim allah kolaylık versin cnm

bende normal doğum yaptım,kendım sağlıkçıyım aslında gönlüm sezeryandan yanaydı kendi çalıştığım hastanede doktorumun ısrarıyla normal yaptım çokmemnunum.buarada cinsel hayatımız renklendi böyle birsey olamaz diyodum ama bikaç kişiden daha aynı şeyleri duyunca olabiliyomuş demekki

sağlık alanında çalışan arkadaşların sezeryan olmasına destek vermelerine anlam veremedim. Bence sizin ne olursa olsun doğumun normal olanını desteklemeniz lazım. Normal doğuma karşı bi önyargı oluşturmayın lütfen

bende 2.5 ay önce normal doğum yaptım.çok ağrı çekiyorsun ama o duygu hiçbirşeye değişilmez.bebeğin doğumunu görüyorsun.rahatlamayı hissediyorsun.sonra vücut kendini topluyor nasılsa..

kızlar sezeryana iyi diyenlere şaşıyorum ya
tamam doğurmadan öncesi kolay ya doğum sonrası
tamam ayagada kalkıyo insan 2. günü az çok iş güç yapıyo
ağrılar peki 1 hafta sızlamıyo mu
hadi geçtik tam 3 ay oldu hala karnım uyuşuk azcık üşüsem ağrım oluyor sızlıyor
karnım 5 aylık hamile gibi ya normal doğuranlara ne demeli
ağrı yok şu an onlarda karın desen hiç yok artık
1 haftalıktım 1 saatlik yola çıktım
20 günlüktüm 4 bölge gezdim ama ağrım da vardı normal doğumda bu yok ama

Selam arkadaşlar, bende geçen hafta genel anestezili sezeryan yaptım, zaten isteğim de bu idi, ve gerçekten çok memnun kaldım, yine olsam yine bunu yapardım,bence kesinlikle dr. rolü var bu konularda, herşeyin iyisi ve kötüsü bence buna bağlı, hiç ağrım sızım yok olmadıda,ama gelen giden den dolayı hala evdeyiz, kayınvalide gündüz, annem gece hep beraberiz, tek sıkıldığım konu bu oldu, ne zaman normal hayatımıza döneceğiz yaaa
Benim size sormak istediğim asıl şu, doğal olarak eşim 40 ımız bekliyo, e bende tabiki ama, nasıl geçecek diye çekiniyorum valla,hamilelikte son ayıma kadar devam ettik ama, sanırım iş icraata gelince ne olur bilmiyorum, :) bir de sir ağda olayı beni çok düşündürüyor, gerçi bir dahaki aya gitmem söz konusu olur ama bi süre o ameliyat yerinden dolayı bunu gerçekleştiremeyiz öyle değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…