Tatlım mrb..Ben de hamişken,normalde cool ve endişesiz bir yapıya sahip olmama rağmen,nasıl doğum yapıcam,normal m i sezaryen mi,sancı nasıl bişi acaba,ne zaman gelecek falan filan bi dünya soru işaretiyle,boşu boşuna evham yapıp durdum
eşim de her defasında elimden tutarak beni rahatlattı a.R.O..Bu evrede kendini nasıl hissettiğin çok önemli..Bir kere pozitif düşünmeliyiz canım..benim durumum biraz daha zordu..Hamileliğimin 5.ayında inanılmaz bir sancıyla taş düşürdüm ama inan bebeğmin sağlığını düşünmekten unuttum hemen acısını..Artı doğum bunun ardından daha kolay geldi bana
yurtdışında yaşıyorum ve her ay Acıbadem'e kontrole gittik..İlk olduğu için güvenemedim yaban memlekete...Amaaa boşmuş hepsii..Güyaa 7.5 aylıkken tr de kaldım doğumu beklemek için,eşimi yolladık..Ayr duramadım hooop atlaaaa uçağaaaa..doğğğru kocişee...RAPOR Aldım karnım burnumdaaa tekrar yurtdışına,evimize..EPİDURAL doğum mu suda doğum mu vs. bunları düşünürkeeenn pat sancım geliverdi
zaten o gece annem hazırlan kızımmm bizim ki tası tarağı topladı geliyoooo dedi o kadar oynadı ki karnımda yırtcak sandıkk
yaramaz prenses..Soonrası malum..Eşim annem hep yardımcı oldular canlarım masajlar motıveler.Gittik 2 saatte yavrum kucağımdaydı:_) pamuk gibi...Çok azmettim sabrettim ama..Normal doğurmak gibisi yok bence..(gerçi 1 kez doğum yaptım kıyaslayamam da
) artı cinsel ilişkide gevşeme,soğukluk falan olmuyooo aksne canlanıyoooo bence..Bebek artk içinde değil dışnda çünkü
onu rahatlığı ve mutluluğu da ekleniyor..O YÜzden normal diyorummm...Ben doğum yapar yapmaz hakkaten kalktım gezindim durdum olleee hastanede
dr.larım rustu bebeğimi de hep ruslara benztirler
göbek adı Galina..
hayırlısı inş..mumjuxxx..