Normal doğum kesi yarası

elmas ipek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
36
9
1
29
Benim normal doğumda doktorum kesi atıp dikmişti. Şimdi 8 gün oldu ama bugün o bölgeye aynayla bakarken dikiş olmadığını ve sarı bir alan olduğunu gördüm. O bölgede ağrı veya akıntı yok ama acaba dikişlerim mi patladı ya da enfeksiyon mu oldu ne uapmalıyım sizce

Benim normal doğumda doktorum kesi atıp dikmişti. Şimdi 8 gün oldu ama bugün o bölgeye aynayla bakarken dikiş olmadığını ve sarı bir alan olduğunu gördüm. O bölgede ağrı veya akıntı yok ama acaba dikişlerim mi patladı ya da enfeksiyon mu oldu ne uapmalıyım sizce
Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün. Şu an lohusa döneminde fırsat bulmak oldukça zordur ama bir fırsat yaratıp doktorunuza görünün bence. Sarı olması aklıma iltihapı getirdi ama bilemiyorum belki de tamamen alakasızdır. Zaten dikişler kendiliğinden kaynayan estetik dikişler oluyor görünmemesi normal. Sizi doğumdan sonra 1. hafta kontrolu için çağırmadı mı tam bu sıralar bi bakar aslında. Çağırmadıysa da siz gidin. Benim dikişlerimde hep ağrım oluyordu geçmemişti cildim alerjik reaksiyon göstermiş meğerse çok sonra fark ettik mesela. O sebeple bence vakit kaybetmeyin. Kolaylıklar diliyorum 🌸

İçten dikmiştir, benimki öyle idi. Dikerken anlatmıştı. Eline dikiş gelmeyecek demişti. Aklına takılıyor ise arayıp sorabilirsin. Zaten doğum sonrası beni kontrol için 1 hafta sonra tekrar gel diye çağırmıştı enfeksiyon var mı dikişler kaynamış mı rahim topluyor mu kanama nasıl vs kontrol etmek için. İçine sinmes ise sen de bir kontrol muayenesine gidebilirsin
Geçmiş olsun. Bebişin de hayırlı olsun🌸

Back