merhaba arkadaslar
bende kısaca kendı dogum hıkayemı yazayım
40 haftam dolmustu ve hastaneye kontrole gıtmıstım
ogun acıklık vs varsa dogum yapacaktım sansıma ogunden oncekı gun saat bası sancılarım gelıyordu
hastaneye gıttıgımde 15 dk bır sancı gelıyordu
dra muayene oldum
2 cm acıklık var normal doguma musaıtsın dedı
bende ok dedık
dogumhaneye gıttık saat 11 di
once serum taktılar ve sunı sancı verdıler fakat sunı sancıyı vermeden once bebegın kalp atıslarının normal olup olmadıgını kontrol edıyorlardı,
eger bebegın kalp atıslarına zarar veren bır ılaçsa neden sunı sancı verıyorlar anlamıyorum neyse
sora ebe geldı saçlarım açıktı
saçlarını topluyumda dogum agrısı geldıgınde saçlarını yolma falan dedı
sora lavman yaptılar
sora sunı sancının dozunuj artırdılar 2 dk bır sıddetlı agrı gelmeye basladı
ben bunun derecesını azaltın dedım ama yapamayız dedıler
saat 4 e yaklasıyordu ve mesaılerı bıtecegı ıcın dogumu aceleye getırmek ıstıyorlardı
sonra kontrol edecegız deyıp suyumu patlattılar bana soylemeden,
acıklıgım 3.5 cm olmustu ve ben agrının sıdetınden dolayı epıdural ıstedım ama yapmadılar 4 cm olması gerekıyormus
sonrada senın dogumun 5-6 saat daha surebılır den dayanamazsın falan deyıp psıkolojık baskı yapıp sezeryane yonledırdıler
bende odama gıdeyım sunı sancıyı kapatın agrım gelınce ınerım dogumhaneye dedım
suyunu patlattık oyuzden odana gıdemessın dedıler
2. şoku yaşadım
bende spınal sezeryanı mecburen kabul ettım
ama ınanın gıttıgım hastaneden ve dr dan hıc memnun kalmadım
hep moralmen 'bu cektıgın agrı bısey degıl bunun kac katını bırazdan cekıcen' falan gıbı abuk subuk seyler dedıler hıc moral vermedıler
benımde ılk dogumum bısey bılmıyorum
sezeryanle dogum yaptım sorunsuz oldu allaha sukur ama ben normal dogum ıstıyordum hastanemın dogum ekıbınden ve drumdan hıc memnun kalmadım eger mesaı saatını gecmemek ıcın benı amelıyata aldılarsa onları allaha havale edıyorum gercektende
baska normal dogum hıkayelerı okuyorum 3 cm acıklıkta epıdural takıp agrısız normal ve kolay dogum hıkayelerı okuyorum ve üzülüyorum neden benımde böyle olmadı diye (akannehir
avıcenna hastanesınde eskı adıyla anadolu cınar hastanesınde dr sibel hn da dogum yaptım bununda özellıkle belırtıyorum bende tavsıye üzerıne gıtmıstım ama ben memnun kalmadım hemde hıc ama allaha sukur oglum saglıklı ama cok gazı var gaz agrılarıyla ugrasıyoruz ınsallah gecer kolik agrısı bebeklerde gercekten zor bısey
bende kısaca kendı dogum hıkayemı yazayım
40 haftam dolmustu ve hastaneye kontrole gıtmıstım
ogun acıklık vs varsa dogum yapacaktım sansıma ogunden oncekı gun saat bası sancılarım gelıyordu
hastaneye gıttıgımde 15 dk bır sancı gelıyordu
dra muayene oldum
2 cm acıklık var normal doguma musaıtsın dedı
bende ok dedık
dogumhaneye gıttık saat 11 di
once serum taktılar ve sunı sancı verdıler fakat sunı sancıyı vermeden once bebegın kalp atıslarının normal olup olmadıgını kontrol edıyorlardı,
eger bebegın kalp atıslarına zarar veren bır ılaçsa neden sunı sancı verıyorlar anlamıyorum neyse
sora ebe geldı saçlarım açıktı
saçlarını topluyumda dogum agrısı geldıgınde saçlarını yolma falan dedı
sora lavman yaptılar
sora sunı sancının dozunuj artırdılar 2 dk bır sıddetlı agrı gelmeye basladı
ben bunun derecesını azaltın dedım ama yapamayız dedıler
saat 4 e yaklasıyordu ve mesaılerı bıtecegı ıcın dogumu aceleye getırmek ıstıyorlardı
sonra kontrol edecegız deyıp suyumu patlattılar bana soylemeden,
acıklıgım 3.5 cm olmustu ve ben agrının sıdetınden dolayı epıdural ıstedım ama yapmadılar 4 cm olması gerekıyormus
sonrada senın dogumun 5-6 saat daha surebılır den dayanamazsın falan deyıp psıkolojık baskı yapıp sezeryane yonledırdıler
bende odama gıdeyım sunı sancıyı kapatın agrım gelınce ınerım dogumhaneye dedım
suyunu patlattık oyuzden odana gıdemessın dedıler
2. şoku yaşadım
bende spınal sezeryanı mecburen kabul ettım
ama ınanın gıttıgım hastaneden ve dr dan hıc memnun kalmadım
hep moralmen 'bu cektıgın agrı bısey degıl bunun kac katını bırazdan cekıcen' falan gıbı abuk subuk seyler dedıler hıc moral vermedıler
benımde ılk dogumum bısey bılmıyorum
sezeryanle dogum yaptım sorunsuz oldu allaha sukur ama ben normal dogum ıstıyordum hastanemın dogum ekıbınden ve drumdan hıc memnun kalmadım eger mesaı saatını gecmemek ıcın benı amelıyata aldılarsa onları allaha havale edıyorum gercektende
baska normal dogum hıkayelerı okuyorum 3 cm acıklıkta epıdural takıp agrısız normal ve kolay dogum hıkayelerı okuyorum ve üzülüyorum neden benımde böyle olmadı diye (akannehir
avıcenna hastanesınde eskı adıyla anadolu cınar hastanesınde dr sibel hn da dogum yaptım bununda özellıkle belırtıyorum bende tavsıye üzerıne gıtmıstım ama ben memnun kalmadım hemde hıc ama allaha sukur oglum saglıklı ama cok gazı var gaz agrılarıyla ugrasıyoruz ınsallah gecer kolik agrısı bebeklerde gercekten zor bısey