canım benim çok sağol ya içimi rahatlattın artk normal doğurum inş. çok istiyom ama anladığım kadarıyla normal doğumda en zor olan sancılar açıldıktan sonrası kolay herhalde.....
canım kesinlikle normal dogum dıyorum benımde oglum var 15 aylık bende normal yolla dunyaya getırdım kuzumu hemde cokta zor dedıler bana 18 saat sancı cektım 14 saat kendı sancımı 4 saat ıse sunı sancı dogurdum allahıma sukurler olsun hıcte zor degıl ama epidural normal olmadıgıma pısmanım ınsan kendı sancılarına dayanıyoda o sunı sancı fena zorluyo gercekten asla bı kesı kadar can yakmıycagından emın olabılırsın ılk dogumlarda genelde kesı atılacagını solemıslerdı bana ama cok sukur 12cm acılmayla doguma gırdım ve 1cm bile kesmedıler 2 dıkısım vardı sadece ve eve geldıgımde mekık cekıyodum sapasağlam sekılde varmıs yokmus masada bıtıyo hersey bebegın doguyo sende onla doguyosun her anneye yasatsın rabbım sezeryana karsıyım helekı korkup sezeryan yapanların aklına ayrı bı sasıyorum epıdural normal yapsalar hıcbısı hıssetmıycekler halbukıı bosuna koca bı kesı actırıyolar oraya .arkadaşın dedıgı gıbı sezeryan bır amelıyat seklıdır ve hayatı tehlıke zamanında uygulanmalıdırrr.
dogum yaptım yapalı bedenımde tek bı şıkayetım kalmadı tertemızıım sukurler olsun mıgrenım vardı hat safhada oda bıttı sakın korkma kımseyı dınleme normal dogum ıcın doktora dıren cunku onlar randevu yazmaya alışmışlar sezeryanı onerıyolar hep... sen ısteklı olursan doktorunda yanında olur rabbım kolay geçitlerden geçirsinn canımm saglıkla sıhhatle al yavrunu kucagına