normal doğum hikayem

zxuxhal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
231
1
318
41
Antalya
eşim işi gereği şehirdışına gitti bende doğum için annemin yanına gittim bir tane kızım var 2.doğumumu anlatacağım size akşam birşeyim yoktu herzamanki gibi son günler olduğu için hafif ağrım vardı sabah kontrole gidecektim kalktım hastaneye gittim hastanede doktor ultrasaonla baktı ve daha kanala inmemiş dedi ve doğum hastanesine sevk etti ordan devam et dedi sevki aldım hastaneye gittim orada da sıra aldım beklemeye başladım ve ağrılarım düzenli ve sık olmaya başladı sıra bana geldi dr ultrasonla baktı o da aynı şeyi söyledi bende ağrım var dedim nst ye girmemi söyledi girdim sonucu aldım ama öğle arası oldu bekledim ve ağrılarım daha da şiddetlendi 13 30 da dr geldi yanına gittim sonucu gösterdim yalancı sancı dedi bende ağrım çok deyince alttan muayne etti ve 4 cm açılmış dedi ve yatış dedi doğumhaneye çıkarttılar tabi ben hem ağladım hem annemi aradım tek başına idim çıktık birşeyler imzalattılar sorular sordular saat 14 30 falan oldu masaya aldılar suyumu patlattılar serum taktılar sonra yatağa aldılar ve iyice sancılarım şiddetlendi hemen doğurmak kurtulmak istiyordum tekrar çatala aldılar dr geldi birsürüde ebe vardı annem de gelmişti eşyalarımı getirmişti birkaç ıkınmadan sonra 14 50 de doğurdum ve bebişimi gördüm sonra da sesiniduydum bebişimi giydirdiler yanıma getirdiler gözleri açıktı kucağıma verdiler dünyalar benim oldu sonra ebe bebeğimi tuttu dikiş attılar ben hep bebeğime baktım çok güzel bi duygu ALLAH herkese nasip etsin

Gözünüzaydın sağlıcakla büyüsün inş.bebeğiniz...iyi cesaret tek başınıza..darısı bizlerin başına inş..

gözünaydın.. :) saglıkla buyusun ıns..ben bır seyı merak edıyorum, bu suyu patlatma işi nasıl oluyor?? cogu kısıden duyuyorum suyumu patlattılar dıye, yanı bebek dogarken kendı patlamıyor mu kese?

Ne güzel kolay bir doğum daha maşallah...
Allah uzun ömür versin evlatlarınıza ve size...

kiminin suyu kendi patlıyor benim sancım başladı suyum gelmedi çatala yatıyosun tığın kocaman olanını düşün şekli ona benziyodu ebe dikkatlice soktu ve yavaş yavaş suyun akıyo hiç acımıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…