• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum dikişlerimden dertliyim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi burko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burko

Hoşgeldin minik kuzum
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
2.541
4
116
İzmir
29 gün önce zor bir normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Vakum kullanıldı ve yırtılmalarım oldu. Çok sayıda dikişim var. İlk 2 hafta çok problem yaşamamıştım (belki de sürekli yattığım içindi) ama son günlerde ayakta 5 dakika kalsam içimde birşeyler vajinamdan dışarı çıkacakmış gibi bir baskı hissediyorum. Dikişlerimi sık sık aynayla kontrol ediyorum, problem varmış gibi görünmüyor. Öyleyse bu baskı hissi normal mi? Bunu yaşayan oldu mu? Nasıl ve ne kadar sürede geçti?

bende normal doğum yaptım ama canım hiç öle bişey yaşamadım
bence bukonuyu doktorunla bir konuş seninki zor doğummuş allah korusun bir problem olabilir

canim peki agrin varmi hala eger varsa dr gitmelisin disindan beli olmasada icinden bir sey olabilir.

zaten bebegin icn kontrole gideceksiniz bi kendin icin de gidersen fayda olur en azindan bu konuda en doguru bilgi verebilecek dr.

bende iki dogum yaptim normal dogum, dikislerim oldu en fazla dikislerin sancisi-acisi bir haftada duzeldi. doktoruna sor dinlemeye çalis. her bunye farkli oluyordur dogum sonrasini atlatmaya...

Back