Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde dikiş atılmıyor mu hangi özelde ve dikiş atılmıyorsa kesiyi neyle birleştiriyorlarDevlettemi dogum yaptiniz ozelde dikis atilmiyormus neden atıldı
InsAllah acilmaz. Nedense korkuyorum. Bu surec bitsin istiyorum cidden yoruldum artık. Korku panikle yaşamaktan10. günden sonra parça parça düştü dikişlerim. 12 gün olmuş bundan sonra açılma olacağını düşünmüyorum dikişler düşmeye başlar artık.
Hayır ben özelde doğum yaptım ve atıldı . Atılması lazımsa atılıyor yoksa daha başka sorunlar kalıyor o yüzdenDevlettemi dogum yaptiniz ozelde dikis atilmiyormus neden atıldı
Korkma hiç bende iltihaplanma oldu diye korkup doktora gitmiştim tekrar allahtan iyiydi birşey olmamış . Kaç dikiş var ? Benim 4 taneydi ve 40 günde ancak tamamı düştüEvet devlette dj
InsAllah acilmaz. Nedense korkuyorum. Bu surec bitsin istiyorum cidden yoruldum artık. Korku panikle yaşamaktan
Benim de 4Korkma hiç bende iltihaplanma oldu diye korkup doktora gitmiştim tekrar allahtan iyiydi birşey olmamış . Kaç dikiş var ? Benim 4 taneydi ve 40 günde ancak tamamı düştü
Merhaba sağlıkla büyütün bebeğinizi. Bende yeni doğum yaptım. Benimde dikişlerim vardı.kormayın öyle hemen dikişler açılmaz. Siz biraz dikkat edin oturup kalkarken yeter. Benimkiler doğumdan 20 gün sonra yavaş yavaş düştüler.12 gün oldu normal dogum yapali. Dikislerimin acilmasindan cok korkuyorum. Dikislerin açıldığını nasil anlariz ve bu dikisler birden mi düşüyor yoksa parca parca mi
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Insan ister istemez korkuyor. Annemler de kolay kolay acilmaz dikisler dese de tatmin olmuyordum :) tekrardan teşekkür ederimMerhaba sağlıkla büyütün bebeğinizi. Bende yeni doğum yaptım. Benimde dikişlerim vardı.kormayın öyle hemen dikişler açılmaz. Siz biraz dikkat edin oturup kalkarken yeter. Benimkiler doğumdan 20 gün sonra yavaş yavaş düştüler.
Ben her wcden snra batikon sürdüm daha çabuk iyilestirdigine inanıyorum iki doğumundan snrada aynısını yaptım kabız olmamaya ikinmamaya çalış12 gün oldu normal dogum yapali. Dikislerimin acilmasindan cok korkuyorum. Dikislerin açıldığını nasil anlariz ve bu dikisler birden mi düşüyor yoksa parca parca mi
Ne alaka ben özelde doğum yaptım dikişlerim bir hayli varDevlettemi dogum yaptiniz ozelde dikis atilmiyormus neden atıldı