• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Doğum dikişimde hata varmıs basina gelen var mi?

pegai

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
3
0
6
Aydın
Arkadaslar bir yil once normal dogum yaptim fakat sikayetlerim ustune kontrole gittigimde dikisimde hata oldugunu dikis sirasinda icerden dokuyuda diktiklerini soylediler bu doku parcasi kanama ve iltahaba sebep oluyo antibiyotik kullandiktan sonra o dokuyu operasyonla yakcaz dendi basina gelen var mi bide bu operasyon uyutularak yapilir mi bilgilendirirseniz sevinirim.

ya şikayet olarak deilde 3 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi afedersin büyük abdeste çıkıp zorlayınca bi kaç gün kanamam oluyo yırtılıyomu noluyosa acaba bendedemi öyle bi problem var anlamadım

3 bucuk ay daha erken canim iylesmen icin kabiz olmamaya dikkat et cunku dikislerin icin sıkıntı yaratabilir benim sikayetlerim arasında bu problemde vardi lutfen normal dogum yapan arkadaslar mutlaka kontrole gidin insanda fobi olusuyor ama ihmal etmeyin

konu hakkında bi fikrim yok çok geçmiş olsun benimde başım dertte bu dikişlerden dolayı

doğum yapalı 41 gün oldu doğumda dikilen dikişler 4-5 gün snra açıldı iltihaptan dolayı.. iltihabı kuruttuk 21. günde yeniden dikildi.. yeni dikişlerden bir hafta sonra 1 tanesi yeniden açıldı yine iltihap yapmış.. doktorunda aklı almıyor nasıl olur böyle birşey diye.. yeniden antibiyotik kullandım. ve dün gördümki diğer iki dikişte açılmış.. sinirlerim çok bozuldu.. o acıyı tekrar yaşamak istemiyorum.. ikinci dikiş doğum dikişinden daha zordu.. neden iyileşmiyor bilmyiorum.. çektiğim acıyamı üzüleyim bebeğim antibiyotik aldı sütümden ona mı üzeleyim bu vajina ne olacak böyle onamı üzüleyim bilmiyorum..

Back