• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Normal de gündüz uyumayan bebeğim birkaçgündür hiç uyanmıyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.447
373
73
25
Hanımlar bebeğim 3.5 aylık. Normal de gündüz uyumayan bebeğim birkaçgündür hiç uyanmıyor. Bekliyorum acıkınca uyanır diye ama günde 20 saat toplam uyurdur belki daha fazla ben kaldırıp emzirme sem asla uyanmıyor hiç böyle değildi iştahı da kesildi 😔. Devlette sıra yok eşim ben gece işten gelince acile götürelim dedi ne yapayım sizce

Hanımlar bebeğim 3.5 aylık. Normal de gündüz uyumayan bebeğim birkaçgündür hiç uyanmıyor. Bekliyorum acıkınca uyanır diye ama günde 20 saat toplam uyurdur belki daha fazla ben kaldırıp emzirme sem asla uyanmıyor hiç böyle değildi iştahı da kesildi 😔. Devlette sıra yok eşim ben gece işten gelince acile götürelim dedi ne yapayım sizce
3.5 aylık bir bebek kesintisiz uyuduğunu görmedim.acile götürün onlar size yol gösterir.
Acıkmaması garip uyumamayı geçtim.

Acile götürün hemen onlar yönlendirir

Evet hiç uyanıp emmek istemiyor. Acil bu durumda ilgilenir değilmi baştan sağmaz
Neden baştan savsınlar, onlar doktor mesleğini yapıyor bilmediği uzmanı olmadığı hastalık için sizi başka bir bölüme yönlendirirler.
Eger maddi imkanınız varsa özel hastane klinik gb çocuk doktoruna gidebilirsiniz.

Ben uyandırmasam asla uyanmıyor
Çünkü uzun süre emmeyince şekeri düşüyor şeker düşünce uyku yapıyor olabilir.
Siz kıyafetlerini çıkararak,ayak altını gıdıklama şeklinde parmağınızı hafif bastırarak uyandırın.
Olmadı bezini çıkarın poposunu silin mutlaka uyanacaktır

Çünkü uzun süre emmeyince şekeri düşüyor şeker düşünce uyku yapıyor olabilir.
Siz kıyafetlerini çıkararak,ayak altını gıdıklama şeklinde parmağınızı hafif bastırarak uyandırın.
Olmadı bezini çıkarın poposunu silin mutlaka uyanacaktır
Biraz sallayınca uyanıyor ama hemen uykuya dalmak istiyor tekrar anlamadım

Hemen mama verin bebeğinizin lan şekeri düştüğü için.uyuyor olabilir.Memenizde süt var mi? kontrol edin boş meme çekiyor olabilir.
Bir tanıdığımın başına geldi.acilde bebeğin şekerini ölçünce anlamışlardi.3,5 aylik bebek en az 120 cc.mama yer her öğünde.
Lütfen acilen mama verip deneyin, ihmal etmeyin sabahı beklemeyin.
Önemli bir detaydir kan.sekeri

Lütfen acilen gidin, daha önce burda böyle bir konu açan üye vardı, uyanmıyordu bebek. Ölümden dönmüştü bir hastalık çıkmıştı. Durmayın gidin, durumunuz varsa özelde bir çocuk doktoruna gidin direkt

K Kamrhan doktora götürdünüz mü bebeğinizi ? Muayene sonucu ne oldu ?

K Kamrhan doktora götürdünüz mü bebeğinizi ? Muayene sonucu ne oldu ?
Evet götürdük doktor röntgen çektirdi. Gazı varmış onun dışında bir problemin olmadıgını her bebeğin farklı oldugunu söyledi. Dönem dönem bebeklerin huyları değişiyormus bizimkinin de uyumaya eğilimi artmış. Gayet sağlıklı dediler

Evet götürdük doktor röntgen çektirdi. Gazı varmış onun dışında bir problemin olmadıgını her bebeğin farklı oldugunu söyledi. Dönem dönem bebeklerin huyları değişiyormus bizimkinin de uyumaya eğilimi artmış. Gayet sağlıklı dediler

Gözünüz aydın. Arkadaşlar yazmış; şekerine de bakıldı mı ?

Gözünüz aydın. Arkadaşlar yazmış; şekerine de bakıldı mı ?
Allah razı olsun. Doktor her uyandırıp emzirdiğim için şekerinde vs sorun olmayacağını söyledi o yüzden bakmadı. Bana emzirtti kızımı çok güzel emiyor bu tarz durumlar olur dedi

4 ay uyku gerilemesi diye bir durum var. Normalde azalma olur ama belki sizde farklı ilerliyor. Ama bence devlette olsa bir uzman doktorun görmesinde fayda var. Siz olur olmaz demeyin yaptırın tüm testleri

Back