normal adet olupta hamile kalanlar varsa yardımmm

normal adet olupta hamile olduğunu öğrenen varsa yazın lütfen psikolojimiz düzelir.:44:

Merhaba arkadaşım oncelikle allah en kisa zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun insallah. Icinde bizlerin de. Benim bebegim yok ama hamilelik geçirdim ve maalesef kurtajla sonuclandi. Hamile kalamadigim aylarda bu soyledigini de hep aklimdan gecirirdim. Ama maalesef. Olur demek seni aldatmak sana kotu bir umut vermek olur. Umutsa aciyi uzatir ve de stresi. Emin ol hamileligin önündeki en buyuk engel stres. Soyledigin durum da olmuyor degil. Ustune gorme durumu. Ama nadir bir durum. Zaten tehlikeli bir durum. Direk düşük tehtidi. Hamilelikte en ufak kanamayi bile cok onemsemek gerekir. Söyleyeceklerim bu kadar canim. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz insallah. Canim bu arada ben o hamile kaldigim ay adet gunume kadar hamileliği hamile kalmak istedigimi unutturdum kendime. Hep farkli seylere yoğunlaştım. Hatta adet gunumu bile yanlis hatirlamaya calistim. Hesaplamadim. Cunku onceki ayları m hep bu yuzden stresle gecti. Oldu mu olacak mi olmayacak mı.. ayin sonunda cift çizgiyi gordum sok oldum. Sana tavsiyem boyle bir yok izlemen. Sakin stres yapma canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tmm canım tşkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…