Normal adet olup hamilelik öğrenenler

Smtmr25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
13
4
86
31
Kızlar bi çok kişiden duydum bunu ilk ay olabiliyormuş. Görümcemde yaşamış benm eşim yanmda değil geldi gitti ve bi kaç gün sonra adet oldum. Kanamam bitti ama kahverengi leke hala devam ediyor. Başımda biraz dönme ve mide yanması yaşıyorum. Hamile olabilirmiyim varmı böyle şeyler yaşıyanlar

Cevap verecek yokmuuuu

Normal adet görüp hamile olanlar var tabi ama bunun için test yapsanız daha iyi olur aklınız kalmaz en azından

Normal adet görüp hamile olanlar var tabi ama bunun için test yapsanız daha iyi olur aklınız kalmaz en azından
Evet doğru diyosun ama şimdiye kadar hep tek çizgi olduğundan cesaret edip alamıyorum. En ufak değişimde gebeliğe yorumluyorum çok istediğimden

Evet doğru diyosun ama şimdiye kadar hep tek çizgi olduğundan cesaret edip alamıyorum. En ufak değişimde gebeliğe yorumluyorum çok istediğimden
Bende çok yordum adet olsam bile yinede bir şekilde gebelikle bağ kuruyodum bu ay umutsuzdum hiç bişey yapmadım ve testte çıktı inan bir yerden sonra insan bırakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…