• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal adet kanaması olup sonradan azalan varmı?

ederyaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
25
11
3
32
merhabalar.
normalde yıllardır adetim 4 - 5 gün sürer ve biterdi.
ilk 2 günüm yoğun geçerdi sonra ki günlerde hafiflerdi.
2 aydır garip şekilde adetim azaldı.
adet öncesinde karnım belim çok ağrıyor .
ilk gün biraz yoğun geçiyor sonra hemen azalmaya başlıyor. çok kişiden farklı yorumlar dinledim. böyle olupta sonrasında hamile kalan varmı?

Bn bn bn... Sogn suyu içtiç böyle oldu adetim gunleride değişti.

merhabalar.
normalde yıllardır adetim 4 - 5 gün sürer ve biterdi.
ilk 2 günüm yoğun geçerdi sonra ki günlerde hafiflerdi.
2 aydır garip şekilde adetim azaldı.
adet öncesinde karnım belim çok ağrıyor .
ilk gün biraz yoğun geçiyor sonra hemen azalmaya başlıyor. çok kişiden farklı yorumlar dinledim. böyle olupta sonrasında hamile kalan varmı?

Kansızlık olabilir... Bunu annem ve yakın bir arkadaşım yaşadı .
Annem artık menopoza giriyor olduğunu düşündü iyice azaldığı için .
Arkadaşım işe rahim filmine kadar gitti bu durum .
Ve sonuç kansızlık çıktı . İlaca başlayalı 1 hafta olmasına rağmen regl döneminde yoğun bir kanama yaşandı (eskisi gibi)
Kansızlık ihmal edilecek bir durum değildir gidip kan sayımı yaptırmanızı tavsiye ederim .

Kansızlık olabilir... Bunu annem ve yakın bir arkadaşım yaşadı .
Annem artık menopoza giriyor olduğunu düşündü iyice azaldığı için .
Arkadaşım işe rahim filmine kadar gitti bu durum .
Ve sonuç kansızlık çıktı . İlaca başlayalı 1 hafta olmasına rağmen regl döneminde yoğun bir kanama yaşandı (eskisi gibi)
Kansızlık ihmal edilecek bir durum değildir gidip kan sayımı yaptırmanızı tavsiye ederim .
yeni yaptırdım normal çıkmıştı çok teşekkür ederim bir daha yaptırırım

Ben de aynı dertten muzdaribim malesef. Hiçbir zaman reglim günlerce çok yoğun olmazdı ama son birkaç senedir sanki gittikçe azalıyor. İlk gün biraz fazla sonraki 2. gün hemen azalır hatta 3.güne bir şey kalmaz. Doktora gittim kaç kez kist miyom yok dedi fakat ekstradan hormon tahlili yapmadı.

Bu ay ilk defa korunmadık , çocuk planlıyoruz fakat reglim de erken başlayınca acaba hormonlarımda bir sıkıntı mı var fikri yeniden canlandı. Aile hekimine gittim, o da kadınlık hormon tahlili yapamıyoruz dedi. Başka hastanelerden de randevu bulamıyorum. Özel hastaneyi aradım sadece amh tahlili için 210 tl dedi. Vazgeçtim ben de. Umarım kötü düşündüğüm gibi bir durum yoktur. Aynı durumda olan var mı aranızda?

Ben de aynı dertten muzdaribim malesef. Hiçbir zaman reglim günlerce çok yoğun olmazdı ama son birkaç senedir sanki gittikçe azalıyor. İlk gün biraz fazla sonraki 2. gün hemen azalır hatta 3.güne bir şey kalmaz. Doktora gittim kaç kez kist miyom yok dedi fakat ekstradan hormon tahlili yapmadı.

Bu ay ilk defa korunmadık , çocuk planlıyoruz fakat reglim de erken başlayınca acaba hormonlarımda bir sıkıntı mı var fikri yeniden canlandı. Aile hekimine gittim, o da kadınlık hormon tahlili yapamıyoruz dedi. Başka hastanelerden de randevu bulamıyorum. Özel hastaneyi aradım sadece amh tahlili için 210 tl dedi. Vazgeçtim ben de. Umarım kötü düşündüğüm gibi bir durum yoktur. Aynı durumda olan var mı aranızda?

merhaba bu mesajdan sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz sanırım?benim de bu ay ade kanımda azalma var ve bazı belirtiler....meraklar içindeyim

Back