O konularda kurduğum kadarıyla benimde denedim kadarıyla elime hiç bir şey değmedi boştu doğru mu acaba yumuşaklıkta vardı..
10 gün çok fazla değil mi test yapsam çıkmaz sanırım :44:
Çok ilginç yahuu acaba hava değişiminden sıkıntıdan falanmı kaynaklanıyoo? bencede hamile olamazsın canım ama üstüne görme fln olduysa bişi diyemicemseninki gene damlalar o kadar korkutucu değil benim bildiğin kahve kırmızı karman çorman değişik bişi bu ya
Evet canım araştırdım mevsim değişimi ve sıkıntı stres sebepli olabiliyormuş.
Ama ihmale de gelmez dr a gidilmeli deniyor.
Şimdilik bekliyorum bakalım..
Bu ara çok stres yaptım üzüldüm ona yordum ben:26:
konunun hepini okuyamadım ama 10.da adet olduysanız 17.de bitse 12.günde adet oldunuz ..muhtemelen büyük ihtimalle kist.var bekarsanz şeyet ...
d.kontrol hapı kullanıyormuunuz ?
spiraal varmı ?
daha önceden düşük kürtaj v.s oldunuzmu ?
ona göre yorum yapıyım
canım spiraal yok
doğum kontrol hapıda kullanmıyorum adetlerim gayet düzenli olur...daha adet olmama 10 gün kala ilk başlarda kahverengi akıntı geldi ve sonra kanamaya döndü.. ama bulanık kahverengi kırmızı ilginç bir durum yani, her zaman olduğum gibi yoğun bi kanama değil...hamile olduğumu hiçmi hiç zannetmiyorum...sence ayın 10unda tekrar olur muyum? birde tatile gitceğim için geciktirici almayı düşünüyordum napcam bilemedim :44:
kızlaaaaaaaaaaarr bende ayın 10unda oldum ama bıkacgundur adet sancısı agrılarım var olucam galıbaa bende 2 gundur dusunuyorum bu neyın nesı dıyeee...adet ıcın erken ama olcam buyuk ıhtımalle.cunku nezamn agrım olsa bırkacgune adet olurum daaa..sızde de okuyuncaa sımdı bılemedım havalardan mı kıı..
anladım şimdilik kist gibi duruyor canım şuan hastasın ama dımı? olmassın sanmıyorum 10. da olcagını
inşallah canım...çok teşekkür ederim içimi rahatlattın yarın doktora gidebilirsem ne olduğunu yazarım en azından hepimiz doktor tarafındanda aydınlatılmış oluruz
anladım şimdilik kist gibi duruyor canım şuan hastasın ama dımı? olmassın sanmıyorum 10. da olcagını
inşallah canım...çok teşekkür ederim içimi rahatlattın yarın doktora gidebilirsem ne olduğunu yazarım en azından hepimiz doktor tarafındanda aydınlatılmış oluruz
rica ederim canım .ben olsam gecıktırıcı kullanmazdım .onların verdıgı ilaçları iç daha saglıklı hemde düzenler
siz tam kaçında bittiniz ?
16sında..bıttı..
Selam kızlar...son iki gündür aklımı kurcalayan bir şey var.En son temmuz ayının 10unda adet olmuştum.Son 4-5 gündü kahverengi akıntı geliyordu dünde o akıntı normal kanama şekline dönmüş. Normal adetimde yaşadığım kadar yoğun değil ama şuan kanamam var. Bu düzensiz kanamanın sebebi sizce nedir? Daha doğrusu adetmi oldum yoksa bu anormal bir erken kanama mı? Böyle şeyler yaşayanlar varmı aranızda????
bence normal adet kanaması.benimde çoğunlukla kanama başlamadan kahverengi leke gelir 3-4 günsonra kanama başlar.bu durum birçok kişide de oluyor bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?