Normal adet kanaması mı? Anormal kanama mı??kızlarrrr yardım lütfen..

O konularda kurduğum kadarıyla benimde denedim kadarıyla elime hiç bir şey değmedi boştu doğru mu acaba yumuşaklıkta vardı..

10 gün çok fazla değil mi test yapsam çıkmaz sanırım :44:

Boşsa hamiş olabilirsin ya bence hamilesin canım içimden bir ses öyle söylüyor heyecanla bekliyorum doğrusu biraz daha sabredip bi kaç gün sonra yap o zaman...ama hamileysen az zamanda olsa o testlerde hafif ince bi çizgi belirti oluyo diye duymuştum:44:

Söylerim arkadaşım ne demek :) kaç gündür uyku kalmadı bende üzüntüden acaba sorun mu var diye geceyi gündüze kattım :'/

Yumurtlama gününe sayarken yatakta 1 2 gün evvel kasıklarda ağrılar oldu o derece yani :)

İşte sonra böyle oldu sancı falan kalmad arada rahimde batmalar oluyor, bilmiyorum nedir ne değildir :'s

Evet canım araştırdım mevsim değişimi ve sıkıntı stres sebepli olabiliyormuş.
Ama ihmale de gelmez dr a gidilmeli deniyor.
Şimdilik bekliyorum bakalım..
Bu ara çok stres yaptım üzüldüm ona yordum ben
:26:

aynen canım bende öyle üzüntü stres iş yoğunluğu hepsi bir araya gelince durum ortada işte...temiz hava almak kafayı dağıtmak lazım...yarın iş yerinden izin alabilirsem gitcem doktora...yoksa zaten düşüne düşüne hastalık hastası olcam ne olursa olsun üzme tatlı canını kimseye bişi olmuyo olan bizim hormonlara ve dengelere oluyo

konunun hepini okuyamadım ama 10.da adet olduysanız 17.de bitse 12.günde adet oldunuz ..muhtemelen büyük ihtimalle kist.var bekarsanz şeyet ...

d.kontrol hapı kullanıyormuunuz ?

spiraal varmı ?

daha önceden düşük kürtaj v.s oldunuzmu ?

ona göre yorum yapıyım

İyi geceler hepinize, Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Olup biteni detaylıca anlamam ilerleyen zamanlarda :)

Çok sağolsun b arada kaç gündür tek kelime yazacak insan bulamadım :)

canım spiraal yok
doğum kontrol hapıda kullanmıyorum adetlerim gayet düzenli olur...daha adet olmama 10 gün kala ilk başlarda kahverengi akıntı geldi ve sonra kanamaya döndü.. ama bulanık kahverengi kırmızı ilginç bir durum yani, her zaman olduğum gibi yoğun bi kanama değil...hamile olduğumu hiçmi hiç zannetmiyorum... sence ayın 10unda tekrar olur muyum? birde tatile gitceğim için geciktirici almayı düşünüyordum napcam bilemedim :44:

kızlaaaaaaaaaaarr bende ayın 10unda oldum ama bıkacgundur adet sancısı agrılarım var olucam galıbaa bende 2 gundur dusunuyorum bu neyın nesı dıyeee...adet ıcın erken ama olcam buyuk ıhtımalle.cunku nezamn agrım olsa bırkacgune adet olurum daaa..sızde de okuyuncaa sımdı bılemedım havalardan mı kıı..

anladım şimdilik kist gibi duruyor canım şuan hastasın ama dımı? olmassın sanmıyorum 10. da olcagını

sen bir jınekolaaga git sana zaten düzenleyıcı verır muhtemelen ozaman kesınnnnnnn olmassın onu içerken zaten

siz tam kaçında bittiniz ?

adet oldugun ılk gunden baslayarak hesaplayacakmıssın..bıttıkten sonra degıl.. 28.gun normal olan dıyor..ama 21 le 35 .gun arası da normal dıyor...

Günaydın arkadaşlar bende bugun kalktım hafif kasık ağrılarım var ama şükür akıntım bitmiş, beyaz bolca akıntı geldi 5.5 buçuk gün sürdü.... Şükür bitti :) ilerleyen zamanlarda nedir ne değildir anlarız bakalım.

16sında..bıttı..

yumurtlama dönemınmıdır dıye sormuştum ama degılmişşş ...o dönemdede kadınlarda adet agrısı gıbı sancı olur çogu bılmez

neden oldugunu o sancının ..senın daha regl olmana var canım 1 hafta gibi herkezde farklıdır bende bir hafta kala başlıyor etkıleri mesela baş agrısı.sitres.bel

benım bagışıklık sistemım zayıf oldugu için

bence normal adet kanaması.benimde çoğunlukla kanama başlamadan kahverengi leke gelir 3-4 günsonra kanama başlar.bu durum birçok kişide de oluyor bildiğim kadarıyla.

bence normal adet kanaması.benimde çoğunlukla kanama başlamadan kahverengi leke gelir 3-4 günsonra kanama başlar.bu durum birçok kişide de oluyor bildiğim kadarıyla.

evet canım haklısın ama benim hiç öyle olmadığı için bu kadar garipsedim..yani ben hasta olcağım gün azcık bi kahverengi akıntı gelirdi arkasından hemen yoğun kanamam olurdu ondan bu şaşkınlığım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…