• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal adet kanaması mı? Anormal kanama mı??kızlarrrr yardım lütfen..

wishw

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
84
1
18
Ankara
Selam kızlar...son iki gündür aklımı kurcalayan bir şey var.En son temmuz ayının 10unda adet olmuştum.Son 4-5 gündü kahverengi akıntı geliyordu dünde o akıntı normal kanama şekline dönmüş. Normal adetimde yaşadığım kadar yoğun değil ama şuan kanamam var. Bu düzensiz kanamanın sebebi sizce nedir? Daha doğrusu adetmi oldum yoksa bu anormal bir erken kanama mı? Böyle şeyler yaşayanlar varmı aranızda????

Selam kızlar...son iki gündür aklımı kurcalayan bir şey var.En son temmuz ayının 10unda adet olmuştum.Son 4-5 gündü kahverengi akıntı geliyordu dünde o akıntı normal kanama şekline dönmüş. Normal adetimde yaşadığım kadar yoğun değil ama şuan kanamam var. Bu düzensiz kanamanın sebebi sizce nedir? Daha doğrusu adetmi oldum yoksa bu anormal bir erken kanama mı? Böyle şeyler yaşayanlar varmı aranızda????

canım hamile olabiilirsin ya da şuanda düşük yapıyor da olabilirsin muayene ol hemen.ihmale gelmez

Bende evliyim ayın 9'zunda adet oldum 3-4 gündür bende de pembe kahverengi akıntılar geliyor :52: anlamadım gitti

Daha ne yaptın canım 10 günüm var :18:

:1: yalnız çok merak ediyorum ciddi birşey olmasında bu akıntılar :((

adet kanı gibi vişne rengi canım...temiz parlak bi kan değil yani koyu renk baya??

hım ben kist olabileceğini sanmıyorum.. kist için bulanık sarı-kahve yani çamur gibi bi renkte gelmesi lazım..

belkide hala bitmemiştit kimbilir

benimde temmuzun başında adetimde sonra parlak kırmızı kanamam olunca acaba siz,inkiyle aynımı diye mersakımdan sormuştum ;)

adet kanı gibi vişne rengi canım...temiz parlak bi kan değil yani koyu renk baya??

Bem ki de, pembe oluyor bide hafif kahverengi işte kahverengine yakın :) hayırlısı ile 10 günüm kaldı bi geçeydi :)

Elle hamilelik testi var korkarak denedim deli gibi :53:

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, nasip olursa 2. Çocuğum olacak daha yeni karar verdik çok nadr çalışmamalar oldu bu ay..

Nasibe bak ben harıl harıl yumurtlama gününü beklerken hayatımda ilk defa başıma böyle şey geliyor :)

Umudum pek yok, Rabbim'den hayırlısını istiyorum :) bunda da bir hayır vardır diyorum.. Doktora gideceğim ama tatilde kendisi :)

Hayda herkese mi bir haller olmuş :)
Ben konu açsam mı sorsam mı diye düşünürken benzer durumları okudum açmama gerek kalmadı:)
Ben de bu ayın 17 sinde adet oldum her zamanki gibi 6 gün sürdü normaldi yani.
5 gün hiç bir şey yok sonra yine kahverengimsi damlalar geldi 2 gün sürdü.
İlk kez böyle bir durum oldu şaşırdım,anlam veremedim.
Evliyim ama normal adet gördüğüm için daha yeni hamilelik olmaz diye düşündüm.
Zaten korunuyoruz da... fikri olan var mı?:26:

İnan fikrim yok :) zamanında çok okudum böyle konular ama başıma geleceğini tahmin etmedim hiç :)

Bem ki de, pembe oluyor bide hafif kahverengi işte kahverengine yakın :) hayırlısı ile 10 günüm kaldı bi geçeydi :)

Elle hamilelik testi var korkarak denedim deli gibi :53:

aaaaa :53: sonuç nasıl peki canım elle hamilelik testinde bişey hissedebildin mi? bence normal testlede şuan bişi varsa çıkar merakda koyma bizi :40:

İnan fikrim yok :) zamanında çok okudum böyle konular ama başıma geleceğini tahmin etmedim hiç :)

:):) Ben zaten hiç bilmiyorum yerleşme kanaması, yumurtlama falan nedir ne zaman olur..
1 yıldır kaç kez hamile miyim diye korkmuşumdur ama bu kez bir başka tırstım ilk kez oluyor.:18:

aaaaa :53: sonuç nasıl peki canım elle hamilelik testinde bişey hissedebildin mi? bence normal testlede şuan bişi varsa çıkar merakda koyma bizi :40:

O konularda kurduğum kadarıyla benimde denedim kadarıyla elime hiç bir şey değmedi boştu doğru mu acaba yumuşaklıkta vardı..

10 gün çok fazla değil mi test yapsam çıkmaz sanırım :44:

Hayda herkese mi bir haller olmuş :)
Ben konu açsam mı sorsam mı diye düşünürken benzer durumları okudum açmama gerek kalmadı:)
Ben de bu ayın 17 sinde adet oldum her zamanki gibi 6 gün sürdü normaldi yani.
5 gün hiç bir şey yok sonra yine kahverengimsi damlalar geldi 2 gün sürdü.
İlk kez böyle bir durum oldu şaşırdım,anlam veremedim.
Evliyim ama normal adet gördüğüm için daha yeni hamilelik olmaz diye düşündüm.
Zaten korunuyoruz da... fikri olan var mı?:26:

Çok ilginç yahuu acaba hava değişiminden sıkıntıdan falanmı kaynaklanıyoo? bencede hamile olamazsın canım ama üstüne görme fln olduysa bişi diyemicem:28: seninki gene damlalar o kadar korkutucu değil benim bildiğin kahve kırmızı karman çorman değişik bişi bu ya:27:

Back