• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

norm fazlasi sorunsali

sad_cedric

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
129
10
298
Mrb arkadaşlar kafam çok karisik bilgisi olan varsa yardimci olursa çok mutlu olurum
Ben anasinifi ogretmeniyim calistigim okulda 2 anasinifi var bu yil liseye uygulamalı anasinifi aciliyor küçük bir ilçede calisiyorum haliyle kayitlar da az olacak bu durumda sorularim şöyle
(Bizim okulda 2 ogretmeniz ve benim hizmet puanim daha az)
-eylülde doğum iznine ayrilacagim kasim sonuna kadar izinliyim bu durumda halim ne olur
-bu normlar ne zaman belli oluyor kayıtlar bitince mi neye gore karar verileck sonucta lisedeki anasinifinin henüz öğretmeni yok ilk atamadan önce belli olur mu
-ilçedeki köylere ilk atama yapilmazsa hepsi bos beni köylere gönderirler mi gitmeme hakkim var mi
-bir de ben bu yil calismak istemiyorum ücretsiz izin alcambuna gore verilen kararlar değişir mi
CoK daraldim bir ay sonra doğumum var kafam.allak bullak bilgisi olan varsa bana yardim etsin
Bir arkadasim dilekçe verip okulda kadronun kalmasini istersin bir yil evde oturursun dedi boyle bir imkan var mi ki
yardimmmmm

Back