norlevonun koruyuculuğu

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
555
Puanlar
323
kızlar 2 gün önce makatımda yırtıklar olduğundan dolayı apar topar ameliyat oldum yaralarımın ve dikişlerimin iyileşmesi sürecinde birsürü ilaç kullanıyorum ve sürekli tansiyonum düşüp duruyo :50: bide üstüne adet olamama sıkıntısı içindeyim ölücem evhamdan :18::18: önceki adetimin bitiminden 1 hafta sonra ilişkim oldu hemen norlevo içtim belki 5 dk geçmiştir en fazla daha önce de kullanmıştım ama adet düzensizliği yapmamıştı.tam zamanında olmuştum.adeti geriye çektiğini duydum da geciktirmesi normal mi :18::18::18::18:

benım 10 gun gecıktı:18:

:18::18::18::18::18::18::18:

hamıle degılsındır bance ılac korur...adet gecıkmesı beklemek merak etmek cok kotu ya

ewet ya beklemek cok kötü bi de zaten panik bir insanım:14: ah ah:5:

norlevo kullanmıştım.adetim gecikmişti ben pek aldırmamıştım norlevodan gecikmiştir diye şuan 35 haftalık hamileyim.
:52: :52: :52:

Son düzenleme:
rzme allahtan bugun oldum:64::64::64: olmasaydım da bu yazdığını okusaydım valla kalpten giderdim insan alıştırarak söylerdi enazından :60::60::60:
bebişin hayırlı olsun :emir_bebek::1: sanırım evlisin ama ben henüz nişanlıyım ameliyat da oldum annem bakıyo bir haftadır valla annem kıtır kıtır keserdi beni:104::104:

ben hala olmadım kızlar ya :( ıns bende oldum dıye yazarım buraya :84:

bu ılacın ara kanama yapması hakkında bılgınız var mı ? :( lutfen yardımcı olun :5::5:

ben hala olmadım kızlar ya :( ıns bende oldum dıye yazarım buraya :84:

bende norlevo kullandım üstelikte yumurtlama günlerimde idi yani çok riskli bir dönemde artık omu korudu dualarımmı bilemiyorum :)
doğru zamanda kullanıldığında %90 koruma özelliği varmış 2 çocuk annesiyim ve 37 yaşındayım yan etkisi falanda olmadı teşekkür ediyorum

kızlar ya oldum olmasına ama azıcık yaa hiç böyle az olmamıştı ameliyat oldum anestezinin etkisimi bide ağrı kesici kullandım cataflam bi de dicloron ampul bunlar adet kesermi :44:

canım sende mi norlevo kullanmıştın şüpeheliysen bir test al .beklemek kötü stress :26:

kullanmıstım cnm ama aralıkta onu ustune adet oldum ocakta hıc adet olmadım tarlusal kullandım yne sokmedı bı kre kan testı yaptım negatıf cıktı ondan snra yne norlevo kullenmek zorunda kaldım hersey ıyıce bırbırıne karıstı ne olacak bılmıyorum

anladım tatlım ben hamile olduğunu düşünmüyorum kan tahlilinde kesin belli olurdu ama norlevo hormon bozukluğu yapıyormuş adet dengesizliği bu sebeple olmuş olabilir.
devam ederse jinekoloğa görün en azından için rahatlar

kan testınden sonra bı kere bırlıktelıgm oldu ondada yne norlevo ıctım ynı ayın 31 nde yne ıctım adet olacajk gbıde degılım hamıle degılımdr ınsallah

canımmm...ben dun adet oldum , senın norlevo ıctıkten sonrakı adetın nasıldı eskısı gbı mı ?
benım bazen dha acık renkte kanamam oluyo korkuyorum bu yuzden dun de dogum kontrol hapına basladım ıse yarar umarım

ay hadi gözün aydın diyim bari:1: ewet tatlım ya fark vardı tabi çok az kanamam oldu 2 gün önce test aldım eczaneden negatif çıktı.tedbiri elden bırakmamak lazım ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum kas hastasıyım içindeki östrojen hormonu beni hasta ediyor:43:

ay hadi gözün aydın diyim bari:1: ewet tatlım ya fark vardı tabi çok az kanamam oldu 2 gün önce test aldım eczaneden negatif çıktı.tedbiri elden bırakmamak lazım ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum kas hastasıyım içindeki östrojen hormonu beni hasta ediyor:43:

ben adetın ılk gunu basladım ıste bana aksına yarıyo bu hap sıvılcelelerıme ıyı gelıyor...
acaba hap bıtınce adet olurmuyum norlevonun etkısı gecmsmıdr artık ?

canım norlevo kullanmamaya çalış doğum kontrol hapı kullanmaya devam et sen bir problem olacağını sanmıyorum.adetlerimiz düzene girecektir heralde ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum ama kendi yöntemlerimizle halletcez artık:17::77:

Merhaba kızlar ben zaten adet düzensizliği yaşayan 30 - 35 günde bir adet olan biriyim. Bir de prezervatifle korunmamıza rağmen bir birleşmeden sonra içime sinmedi norlevo içtim bir ay kadar önce çünkü adetim yeni bitmişti. Şimdi bekliyorum ama hala adet olamadım. (Bu bir ayda da 3 kere falan cinsel birleşmede bulundum, hepsi korunarak) Bu arada jinekoloğa gittim polikistik over mı değil mi anlaşılsın diye ultrasona girdim, kan bağışında bulundum. Hamile falan olsam illa birinden birinde çıkardı diye rahatım. Sadece sormak istediğim norlevonun yan etkilerinden biri midir adetimin hepten gecikmesi?

Back