Norlevo

dlkdlkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
2
0
6
İstanbul
Merhaba,
16mart günü ilişki sırasında prezervatif yırtılmasi nedeniyle norlevo kullanmak zorunda kaldim. 16mart regli donemimin bittiği gündü. 22martta tekrar ilişki yaşadım. Fakat pazar günü kanama oldu. Bugun de ara ara devam etmekte ilacın yan etkisi midir. Yoksa 1 hafta arayla adet olmuş olamam sanırım. Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Normaldir bence daha önce bende kullanmıştım, kullandıktan bi kaç ay sonra adet döneminiz sapıtması normal

Erkek arkadasimla adet günümden iki gün sonra iliskiye girer gibi olduk ama tam anlamiyla birsey yasanmadi ardindan riskli gunlerden ve yumurtlama günümden 3 gün sonra iliskiye girdik korunmaliydi ama ben yine de emin olamadigim icin norlevo kullanmayi düşündüm ama 24 saati geçmiş olarak kullanmis olacağım sadece tedbir icin . Ayni zamanda ella adinda bi ilaçla karsilastim hangisi daha etkilidir? Acil cevaplarinizi bekliyorum

Erkek arkadasimla adet günümden iki gün sonra iliskiye girer gibi olduk ama tam anlamiyla birsey yasanmadi ardindan riskli gunlerden ve yumurtlama günümden 3 gün sonra iliskiye girdik korunmaliydi ama ben yine de emin olamadigim icin norlevo kullanmayi düşündüm ama 24 saati geçmiş olarak kullanmis olacağım sadece tedbir icin . Ayni zamanda ella adinda bi ilaçla karsilastim hangisi daha etkilidir? Acil cevaplarinizi bekliyorum
Ella daha etkili diye biliyorum

Ella daha etkili diye biliyorum

Selam kızlar, piyasada birbirinden farklı ertesi gün hapları bulunuyor ve bunların etken maddeleri birbirinden farklı. Benim bildiğim en etkilisi Ella. 5 güne kadar koruma sağlıyor. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki ertesi gün haplarının hiç birisi %100 etkili değil çünkü ertesi gün hapları cinsel birliktelik sonrası yumurtlamayı erteleyerek çalışıyor. Eğer siz hapı aldığınızda halihazırda yumurtlama gerçekleşmişse etki etmeyebilir. En sağlıklı yol bir gebelik testi uygulamak ve ona göre harekete geçmek olabilir. Ellanın koruma oranı %99 gibi bir oran. Oldukça etkili.

Back