norlevo kullandım perişan durumdayım :(

vinikkurba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
150
0
66
İstanbul
arkadaşlar norlevo kullandm neredeyse bundan bir ay önce kullandıktan 3yada dört gün sonra adet oldum o gün bugündür adet olamadım ama çok şiddetli baş dönme ve mide bulantısı sorunum var çamaşır bile asamıyorum kokudan bayılacak gibi oluyorum başım dönüyor ama hamile değilim çok zor durumdayım arkadaşlar norlevo kullanıpta böyle problem yaşayanlar oldu mu acaba ne zaman bitecek bu işkence lütfen yardımm

cnm bende bir kez kullandm ama hiç öyle bi etki görmedim bi doktora görünsen yan etki yapmış olabilir:26:

zaten kullananların yorumlarını okuyorum hiç kimsede bu kadar şiddetli yan etki görmedim içmez olaydım ya nasıl pişmanım

Tatlım ben Ağustos'ta hemde iki kere içmek durumunda kaldım..o zaman bu zaman ne adet nede gebelik var.delirecem..kokulara hassas oldum sabah mide bulantısı çekiyorum.test yaptım sonuç negatif sanırım psikolojik..sürekli civanperçemi içiyorum..hormonları düzenlesin diye..aşırı sinirli oldum..doktor normal olduğunu en geç 3 ay içinde (daha erkende olabilir bu)normale döneceğimi söylüyor.. Ama acaba hamilemiyim stresi beni mahvetti..durum aynı yani (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…