Nöral Tüp defekti anensefali hidrosefali spina bfida

melikepink

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
15
3
26
Herkese merhaba arkadaşlar,
Ailenizde daha öncesinde anensefali, hidrosefali veya spina bfida teşhisi konarak gebeliği sonlandırılan oldu mu? Düşük veya ölü doğum oldu mu? Ya da aynı durum kendi başına gelip de tekrardan hamile kalkıp sağlıklı çocuğu olan oldu mu? Cevap verirseniz çok sevinirim

Öncelikle merhaba evet anensefali tanısı konularak bebeğim 10. Hafta da kürtaj ile alındı.Bu arada kalp atışı maalesef sonlanmisti.Asıl söylemek istediğim şey tam 6 ay sonra hamile kaldım ve sağlıklı bir erkek bebeği dünyaya getirmeyi Allah im nasip etti.Ben de çok araştırdım anensefali hastalığını herkese umut olsun istedim.Yani anensefali sonrası sağlıklı bir bebeğe kavuştum . hepinizi seviyorum iyi bir doktoru kendinize rehber edin ve Allah'a siginin

27 temmuz 2022 yılında 10. Hafta iken bebeğimin anen sefali olduğunu öğrendik ve kalbi durmuştu kürtaj dışında bir çare yoktu.Bundan yaklaşık bir seneyi biraz geçti 11.09.2023 de bebeğim dunyaya geldi gayet sağlıklı eşimle akraba evliliği yok doktorumuzun bize söylediği tekrarlama ihtimali anensefalinin %5 mis umarin sizde çok kısa zamanda bir evlada kavuşursunuz sizin için dua edicem

27 temmuz 2022 yılında 10. Hafta iken bebeğimin anen sefali olduğunu öğrendik ve kalbi durmuştu kürtaj dışında bir çare yoktu.Bundan yaklaşık bir seneyi biraz geçti 11.09.2023 de bebeğim dunyaya geldi gayet sağlıklı eşimle akraba evliliği yok doktorumuzun bize söylediği tekrarlama ihtimali anensefalinin %5 mis umarin sizde çok kısa zamanda bir evlada kavuşursunuz sizin için dua edicem
Çok teşekkkür ederim

Merhabalar benim 20 aylik ok sukur sağlıklı bir kızım var
Şuan 14. Haftalik 2.gebeligi yaşıyorum bugün doktora gittim anensefali teşhisi koydu ve detaylı ultrason icin beni perinatoloji doktoruna yönlendirdi.
Doktor gebeliği sonlandirmam gerektiğini bebegin yapamayacağını soyledi ama yavrumun kalbi arıyor ona nasıl kıyicaz ne yapicaz bilmiyorum Bu durumu yaşayan muhakkak vardır Rabbım kimseyi çaresiz birakmasi

X