• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Noluurr bi yardım edenn yok mu..

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
bal köpüğü saç rengim sizce daha fazla nasıl açılır..meselaaa açık sarı yada platine yakın renkler istiyorum...

kendin sağlıklı sonuç alamazsın tuhaf renkler çıkar ortaya.kuaföre gitsen olma mııııııııı

bal köpüğü saç rengim sizce daha fazla nasıl açılır..meselaaa açık sarı yada platine yakın renkler istiyorum...

canım bir kaç kez küllü platine boya sacını açılacaktır.ama dipten cıkan kendı sacına degdrmeden boya daha acık tutar orası cunku

açıcı kullandım çok fazla açılmadı.. röfle setini uygulamayı düşünüyorum tüm saçıma nasıl olur sizce????

palette 10.1 ini aldım kızlar açık küllü sarı umarım olur bunu görünce dayanamadım bakalım ne çıkcak ortaya yarın boyıycam buraya yazarım nasıl olduğunu...

sizce nasıl olur kızlar bal köpüğü üstüne açık küllü sarı bi fikir veren yok muuu:((

canım platine fln boyasan dicem ama saçın turuncu olur bak sana söyliyim bal köpüğü ise saçın bunlarda baırlık var açman zor olacaktır

yarım saat olcak saçlarımı boyaylıçok tatlı bi renk oluyo kızlarrrr:)

Back