Rüya Yorumları nolur yorumlayın kızlar

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
kızlar rüyamda eşimle küsmüşüm annemin evine gitmişim kayınvalidem ve görümcem yüzünden sonra onlar gelmiş bana niye küstün niye kocanı bırakıp gittin diye bağırıyorlar sonra birden ben bağırmaya başlıyorum görümceme sen yaptın yuvamızı sen yıktın ben kocamı seviyodum sen bizi mahvettin diye hem bağırırım hem hıçkıra hıçkıra ağlarım ama öyle böyle ağlamak değil sabah uyandığımda hıçkırarak uyandım nolur yorumlayın şimdiden sağolun:1no2:

cnm bak sana önce bısey sölıyım benım babamın cok yakın bı arkadası hıcaydıı rüya lastık gıbıbıdrr nereyey yorumlarsan oraya gıderr her zaman rüyaları ıyı yöne yorumlayın derdı ne kadar kötu olursa olsun tatalım o yuzden bnece ıyı yorumlayalaımm

su son zamanlarda endşelerin birazdaha fazla artmıs bazı konularda.. kendine cıkıs yolu arıyosun.. cözüm tolu arıyosun bulamadıgın zamanlaradada baska bahanelere sıgınıyosun kendi içinde.. biraz daha makul düşünceler daha rahat huzurlu düşünceler içinde olman gerekiyo.. sevdiklerin yanı basında huzuru daim tuttugun sürecede yanı basında olacaklar.. bide sıkıntıların gitmeye baslıyo ama farkında olamıyor olabilirsin..

rüyanında etkisinde cok fazla kalma.. kaldıkca kendini sıkarsın uyku düzensizligi yasarsın gerek yok.. zaman zaman herkese olur aglayarak uyandıgı ve içinin sıkıldıgı.. o nedenle kendine sıkıntı yapma bu rüyayı ferah tut içini sevdiklerinle mutlu olmaya bak..

Bende bu tip rüyalar görüyordum.
İçimdeki öfkeyi,nefreti yada kızgınlığımı o kişye karşı kusamıyorsam,mutlaka rüyamda içimi o kişiye karşı boşaltır ve birazda olsa rahatlarım.
Peki senin görümcenle ilgili bir probleminmi var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…